Kelu lidah nak cakap English boleh hilang!

Tawaran Sempena 10,000 Followers!

dah tamat…=(

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Terlepas offer?

Beritahu kami. Klik whatsapp

Jika anda susah nak buat ayat, susah nak balas cakap dalam English dan nak explain sesuatu, mungkin sebab anda lemah asas buat ayat English dan tak ada teman nak practice.

Dan Kalau anda dah lama nak boleh cakap English tapi rasa susah, pernah belajar tapi rasa tak faham, mungkin anda pernah ada dilema ni…

#1. Pernah nak belajar tapi susah nak tangkap dan faham

Ada juga cuba nak belajar di online, baca-baca buku. Tapi macam tak faham sangat. Buat-buat faham je dalam kelas. 

#2. Macam faham apa yang diajar, bila nak cakap kenapa tak boleh?

Ni banyak kali jadi. Bila belajar macam faham. Mengangguk bersungguh tanda faham. Tapi bila kena cakap je terus blank!

#3. Dah bertahun-tahun belajar English, tapi tak mahir lagi? kenapa Matematik kira-kira pandai pula?

Penah cuba untuk cakap tapi banyak perkataan English yang tak tahu. Grammar pulak rasa macam tunggang langgang. Padahal dah lama belajar English. 

#4. Pernah rasa malu kena gelak sebab silap

Rasa dah betul dah cakap, tak perasan pulak ada salah. Tapi kenapa kawan gelakkan?

ramai pelajar kami dulu sangkut nak cakap english sebab dulu mereka tak faham apa yang mereka belajar..

 

Kuncinya ialah anda faham dulu. Bila anda dah faham, anda akan rasa senang buat ayat

tawaran untuk bantu anda faham tahun 2020 ni 

Masalah bertahun-tahun sangkut buat dengan English selesai dengan kelas secara online sepanjang tahun 2020

Inilah tawaran istimewa yang kami nak beri pada anda. 

Teruskan bacaan untuk anda tahu apa yang kami tawarkan..

dengan kaedah leaper
anda akan faham, practice dan yakin bercakap

3 langkah Formula LEAPER (Learn – Practice – Repeat)

#1 Learn

Pembelajaran setiap tahap yang beri kefahaman teori English English

#2 Practice

Rasa susah bercakap dihilangkan dengan praktikal dengan panduan 

#3 Repeat

Kemahiran akan jadi permanent bila diulang banyak kali

5 perkara yang anda akan faham

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

2. Ingat Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

3. Faham Pecahan Grammar

Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

5. Tahu Buat Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

Kami akan ajar dalam bahasa yang anda faham! Bahasa Melayu

BAGAIMANA ANDA AKAN BELAJAR?

Fleksible . 24 Jam . Setiap masa . Di mana-mana

k

IE Lesson Video

Module dan silibus yag disusun.

Mula belajar balik dari awal untuk faham asas

IE Dialogue Drills

Mula bercakap dari benda yang simple kepada yang complex

IE Worksheet, Quiz, Homework

Boleh repeat berulang kali

Buat latihan banyak kali, berulang kali, hari2

IE Vocab Drills

Tahu benda yang paling penting yang kita buat hari2

IE Professional drills

Tahu apa proses yang terlibat dalam kerja kita hari-hari

IE Revision

Praktikkan dalam hidup dirumah dan di pejabat

 Anda akan jadi lebih yakin nak buat ayat, boleh mula practice dan yakin nak present dalam meeting bila anda dapatkan Tawaran Sempena 10,000 Followers ni.

PROMO 10,000 followers, dah nak habis ke?

Ya dah nak habis..

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

HARGA SEBENAR

>> RM 540.00

HARGA SEMPENA 10,000 Followers

>> RM 99.00 sahaja

Promo ini hanya valid harini sahaja! Sebelum jam 12 Malam. 

Selepas promo ini tamat, anda perlu membayar RM540.00 untuk pembelajaran setahun ini. 

Take action now!

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English 101 dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan batalkan akses anda dan pulangkan wang anda. 

Terlepas offer?

Beritahu kami. Klik whatsapp