Wawasan 2020 Promo
(1 time offer!)

Tahniah! sebab anda dah dapatkan  ‘Panduan 50 Frasa Perbualan English Harian’ .

Kami nak tawarkan kelas sepanjang tahun 2020 ini. Tawaran Wawasan 2020 (24 jam sahaja) ni khas untuk anda betul-betul improve tahun 2020 ni

Teruskan bacaan untuk anda tahu apa yang kami tawarkan..

 

susah cakap english?

kini senang di ifikir english

Kelas yang praktikal untuk mereka yang bekerja, berbisnes untuk tingkatkan tahap English dari lemah kepada tahap yang berani bercakap. Secara online

Mahirkan Bahasa Inggeris 

dengan cara yang mudah, berpatutan dan insyaAllah berkesan

Kelas yang mampu meningkatkan pengetahuan, kemahiran dan keyakinan anda untuk bertutur Bahasa Inggeris

Apa anda akan rasa lepas belajar?

“Di iFikir English, saya rasa lebih senang nak faham sebab modul yang digunakan mudah. Sekarang saya dah tahu cara tulis ayat dengan betul dan cara sebut perkataan2 dengan betul”

Pn. Maizatul Hasanah

Setiausaha

Sebelum ni saya tak yakin bila speaking. Risau tanggapan orang pada saya bila speaking. Bila join iFikir English, saya lebih yakin nak cakap depan orang. Dan banyak improve vocab, 

Cik Amalina

Eksekutif

Dulu saya sangat lemah dalam English. Walaupun dari kecil dah belajar English. Sampai rasa putus asa. Tapi lepas join iFikir English, saya jadi makin minat & tak sabar nak pergi kelas. 

Cik Nur Afiqah

Siswazah

4 sebab orang rasa english susah. anda ada?

Kenapa ramai rasa English Susah?

#1. Rasa susah nak bercakap & susah nak buat ayat

Idea ada banyak dalam kepala, tapi tak terkeluar. Akan rasa seram sejuk bila duduk dalam meeting, conference dengan ramai orang yang kena speaking 

#2. Tak tahu nak balas apa orang cakap

Bila dengar macam faham, dan tahu apa jawapan nak bagi. Tapi tak tahu nak jawab macam mana, last-last guna Bahasa Melayu je. 

#3. Rasa lemah English (Grammar dan Vocab)

Penah cuba untuk cakap tapi banyak perkataan English yang tak tahu. Grammar pulak rasa macam tunggang langgang. 

#4. Pernah rasa malu kena gelak sebab silap

Ada pernah juga beranikan diri cakap English. Tapi bila speaking depan orang, kena gelak pulak sebab ada tersilap sebut, tersilap cakap.

Anda pernah jadi macam ni?

Dah lama dah hadapi dan teringin sangat nak ubah..

 

kalau terus dibiarkan..

Kerugian orang yang bekerja

  1. Tak dapat nak menonjol ditempat kerja
  2. Orang lain yang senang kedepan 
  3. Tak dapat nak naik pangkat
  4. Malu depan orang-orang yang berpangkat tinggi

Kerugian Orang Buat Sales

  1. Tak dapat tingkatkan sales
  2. Client yang elite tak suka berurusan dengan kita
  3. Susah nak guna platform online
  4. Prospek tak pilih untuk beli dengan kita

Kerugian orang Berbisnes

  1. Susah nak deal dengan supplier, vendor dan client
  2. Susah nak kembangkan bisnes lebih jauh
  3. Tak dapat nak terangkan pasal service dan produk dengan baik 
  4. Akan nampak tak berkaliber

MASA UNTUK BERUBAH!

Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri

Petikan Surah  Ar-Ra’d ,  Sebahagian dari Ayat 11

apa yang dapat lepas belajar?

“English sangat penting untuk saya maju dalam kareer saya. Di iFikir English, modul yang digunakan sangat mudah untuk faham dan rujuk serta guru yang guna medium Bahasa Melayu lagi buatkan pelajar2 senang untuk faham”

Tuan Khairul Jamal

Anggota TLDM

“Alhamdulillah  iFikir English memang banyak bantu saya terutama dari segi, modul yang digunakan mudah untuk saya faham dan rujuk bila saya perlukan. Dan kelas ni memang bantu saya naikkan keyakinan saya terutama bila bercakap depan orang.”

Pn Zaidatul Khairi

Eksekutif

Saya cari kelas English ni sebab saya langsung tak faham bila orang cakap English. Sebelum ni saya tak pernah lulus dalam ujian. Lepas join iFikir English, first time saya lulus Ujian. Dan sekarang dah boleh faham bila orang speaking English. 

Ibroheem Rosli

Pelajar SPM

Kami percaya semua orang mampu kuasai English

“Sejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.”

Pn Noradila

Konsultan Kecantikan

“Dari dulu lagi saya lemah English. Sejak join iFikir English, banyak yg saya dah improve. Cara pembelajaran di iFikir English bantu saya lebih mudah belajar dan faham konsep.”

En Wan Arif

Pelajar PhD

“Sebagai agen insurans saya banyak gunakan English. Bila join iFikir English, saya dah mula faham bnyk benda yg dulu tak tahu langsung. Dan makin yakin nak cakap dengan orang”

Pn Shuhada

Agen Insurans

Dah hampir 8 tahun kami bantu orang dewasa untuk tambah nilai diri bila mereka improve English.

Apa yang iFikir English buat?

5 penyelesaian yang ifikir english beri 

Daripada case studies punca lemah English, dan bagaimana penyelesaiannya?

Kami telah jalankan penilitian pada peserta Coaching iFikir English Premiere

Dalam program ini, kami dapatkan situasi peserta dan  melihat dimana tahap English peserta, apa yang diimpikan dan apa cabaran yang dihadapi. 

    #1. Mula belajar balik dari awal untuk faham asas. Kenapa?

    Case Study : Asas Grammar

    95% dari peserta yang kami jumpa tak boleh jawab soalan ni dengan betul

    1. Tak tahu dimana silap ayat : “They are my friend”
    2. Tak boleh bagitau dengan jelas apa itu Noun 
    3. Tak tahu bezakan verb dan tak tahu nak terangkan

    #2. Mula bercakap dari benda yang simple kepala yang complex. Kenapa?

    Case Study : Keperluan

    70% yang kami jumpa perlu gunakan English untuk tahap yang tinggi, (dalam kerja, urusan project, product / paper presentation tapi masih tak tahu buat ayat yang simple dan basic.

    Walaupun mereka tahu bezakan ayat yang simple dan ayat yang complex, tapi mereka masih tak boleh hasilkan ayat yang asas itu sendiri. 

      #3. Buat latihan banyak kali, berulang kali, hari-hari. Kenapa?

      Case Study : Penggunaan

      99% tak buat latihan dirumah. Belajar senyap2 tak gunakan di pejabat. Malu nak praktik. 

        #4. Tahu benda yang kita buat hari-hari

        Case Study : Penguasaan Vocab

        Majoriti tak betul-betul tahu apa perkataan English untuk benda, aktiviti yang di buat hari-hari dan tak tahu macam mana nak terangkan.

          #5. Tahu apa proses yang terlibat dalam kerja seharian

          Case Study : Penggunaan di Tempat kerja

          95% orang yang datang ke program kami punyai kemahiran yang tinggi dan hebat dalam bidang masing-masing. Tapi bila kena guna English je, hebat tu semua hilang. Tak dapat nak terangkan dengan baik dalam English.

            Untuk pastikan anda dapat

            Unlock Potensi sebenar dengan English,

            pada tahun 2020 ini, kami nak tawarkan kepada anda kelas sepanjang tahun. Dengan yuran yang rendah tapi nilai yang tinggi.

            tawaran untuk anda dibantu tahun 2020 ni 

            Masalah bertahun-tahun sangkut buat dengan English selesai dengan kelas secara online sepanjang tahun 2020

            Serendah

            di iFikir english, proses belajar yang mudah

            3 langkah yang menjadi proses yang terbaik

            #1 Belajar

            Pembelajaran setiap tahap yang beri kefahaman teori English English

            #2 Praktik

            Rasa susah bercakap dihilangkan dengan praktikal dengan panduan 

            #3 Ulang

            Kemahiran akan jadi permanent bila diulang banyak kali

            Bagaimana anda akan di pandu sepanjang tahun 2020 ?

            Dengan 6 Elements dalam iFikir English

            Fleksible . 24 Jam . Setiap masa . Di mana-mana

            k

            IE Lesson Video

            Module dan silibus yag disusun.

            Mula belajar balik dari awal untuk faham asas

            IE Dialogue Drills

            Mula bercakap dari benda yang simple kepada yang complex

            IE Worksheet, Quiz, Homework

            Boleh repeat berulang kali

            Buat latihan banyak kali, berulang kali, hari2

            IE Vocab Drills

            Tahu benda yang paling penting yang kita buat hari2

            IE Professional drills

            Tahu apa proses yang terlibat dalam kerja kita hari-hari

            IE Revision

            Praktikkan dalam hidup dirumah dan di pejabat

            5 kemahiran yang anda akan dapat

            1. Tahu Asas Ayat English

            Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

            2. Ingat Asas Grammar

            Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

            3. Faham Pecahan Grammar

            Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

            4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

            Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

            5. Tahu Buat Ayat Perbualan

            Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

            BERAPA HARGA KELAS SETAHUN NI?

            Nilai sebenar

            Kelas iFikir English setahun ini ialah RM540

            Tapi,

            Berita baiknya, jika anda beli harini, anda akan dapat diskaun lebih 80%!

            Anda juga akan dapat jimat RM 467. Anda hanya perlu bayar

            RM 540  RM 73 sahaja. (20 sen je sehari)

            Tapi ada syarat.

            Offer ini terhad kepada anda dalam 3 hari ni je.

            learning Plans

            3 pilihan untuk improve tahap English anda

            TIADA RISIKO!

            Jaminan Pulangan Wang 100%

            Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

            Nak tengok lagi apa mereka kata?

            Soalan Lazim untuk iFikir English

            Ambil masa dalam 2-3 minit je untuk baca ni ya!

             

            1. Berkesan ke iFikir English ni?

            Fokus iFikir English ialah bantu anda untuk faham dan kuasai Asas English untuk membolehkan anda membuat ayat. Kemudian disusuli dengan latihan perbualan intensif. Modul yang disusun mestilah diikuti sepenuhnya dan latihan yang diberi dibuat dengan penuh disiplin. InsyaAllah kami yakin kefahaman Asas English anda akan meningkat.

            2. Di mana lokasi?

            Kami berada di Batu Caves. Dan untuk mereka yang luar kawasan ini, program iFikir English amat sesuai untuk anda kerana ia secara online!

            3. Berapa Yuran penyertaan?

            Nilai sebenar kepada kelas Online : iFikir English ini ialah RM540. Tetapi anda boleh menyertainya dengan RM73* sahaja.

            *bergantung pada masa tawaran yang diterima

            4. Kelas Online atau bagaimana?

            Ya, tawaran ini ialah untuk Kelas Online di platform e-Learning iFikir English

            5. Saya kerja syif, waktu kerja tak menentu, bagaiman?

            Itulah kelebihan kelas online iFIkir English. Anda boleh jalani kelas mengikut kesesuaian masa ada. Kami masih memberi saranan penggunaan masa untuk anda ikuti program ini

            6. Boleh ke saya pandai English?

            Kami yakin setiap orang boleh improve English mereka asalkan mereka ada kemahuan. Modul iFikir English telah disusun dari peringkat Asas, Pra-Pertengahan dan Pertengahan. Setelah selesai satu peringkat, anda boleh sambung ke tahap yang seterusnya.

            7. Jaminan pulangan wang 100%

            Sekiranya anda rasa setelah mengikuti kelas Online iFikir English dalam 30 hari, anda rasa tak belajar langsung dan tak dapat apa2 peningkatan. Beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan.

            8. Kalau Saya tak faham bagaimana?

            Program iFikir English 101 ini kami jalankan dalam bahasa yang mudah difahami iaitu Bahasa Melayu

            9. Usia saya ni dah lanjut, tahap pendidikan saya biasa2 je. Boleh ke join?

            Ya boleh. Program ini adalah khas untuk orang dewasa, tak mengira latar belakang. Asalkan anda mahu improve English, kami akan bantu.

            10. Bagaimana saya nak sertainya?

            Orang berjaya segera bertindak seperti anda. Untuk mendaftar sila click di link dibawah