Special Offer

(24 Jam sahaja)

Tahniah!

anda telah menjawab 7 soalan tadi. 

Apakah jawapan-jawapan betul bagi soalan-soalan tadi?

.

✅ 1. “She WORKS at the restaurant.” dengan tambahan ‘s’ dihujung perkataan ‘work’.

✅ 2. “They are my FRIENDS.” dengan tambahan ‘s’ dihujung perkataan ‘friend’.

✅ 3. “He LIKES to work alone.” dengan tambahan ‘s’ dihujung perkataan ‘like’.

✅ 4. “Rahman and Rahim LIVE in Kuala Lumpur.” tanpa tambahan ‘s’ dihujung perkataan ‘live’. NO ‘s’

✅ 5. “Rahmah GOES to work.” dengan tambahan ‘es’ dihujung perkataan ‘go’.

✅ 6. “Actually, my father IS a police officer.” dengan tambahan perkataan ‘is’ sebelum ‘a police officer’

✅ 7. “The child EATS Nasi Lemak for breakfast.” dengan tambahan ‘s’ dihujung perkataan ‘eat’.

.

Apa yang penting yang anda kena tahu ialah : 

⁉ adakah anda tahu kenapa anda pilih jawapan anda?

⁉ jika anda tau jawapan yang betul, adakah anda tahu kenapa ia betul?

⁉ dan jika anda tiada idea langsung betul ke tak ayat tu, mesti anda teringin nak tahu lanjut kenapa itu jawapannya, kan?

Inilah tawaran istimewa yang kami nak beri pada anda. 

SUPAYA ANDA DAPAT SEDIAKAN DIRI DENGAN ASAS YANG BETUL DALAM MEMBINA AYAT ENGLISH UNTUK PERCAKAPAN

dan tawaran ni hanya untuk 24 jam sahaja selepas pembelian. 

Teruskan bacaan untuk anda tahu apa yang kami tawarkan..

teaser

Jika anda selalu tersangkut-sangkut nak cakap Bahasa Inggeris sebab blur-blur buat ayat yang dalam kepala tapi tak terkeluar..

_____________

Image landing page

Boleh kata semua ni jadi kerana anda sebenarnya tak betul-betul kuasai Asas English iaitu anda

Tak tahu buat ayat dengan betul

Tak faham Grammar, banyak tak ingat..(noun lupa..verb lupa..)

Sikit sangat perkataan English yang anda tahu, vocab (kosa kata = perkataan) lemah

❌ Nak advance, tapi perkara asas pun belum selesai

❌ Cakap English tapi orang susah nak faham..ade juga yang gelakkan anda

❌ Tak boleh cakap penuh, kena rojak jugak dengan Bahasa Melayu

❌ Kena fikir dalam Bahasa Melayu dulu baru susun ayat English dalam kepala.

❌ Banyak guna ‘Google Translate’

Image landing page 2

 

Benda ni dah lama berlarutan, sampaikan..
_______

🔥

Selalu bagi alasan macam-macam untuk elak cakap dalam meeting sebab tak yakin buat ayat English

🔥

Faham orang cakap tapi tak tahu nak balas apa dalam English. Ayat dalam kepala dah ada tapi, anda hanya mampu diam je.

🔥

 Kerja jadi lambat walau sekadar nak reply email. Puas susun ayat, adjust itu ini & minta kawan check ayat sbb tak yakin ayat tu betul ke tak.

🔥

 Kita yang penat buat kerja, orang lain yang dapat nama sebab diorang boleh cakap English, tapi kita masih struggle nak buat ayat.

🔥

 Susah nak handle client yang cakap English. Terpaksa cakap dalam Bahasa Melayu sebab lambat nak buat ayat English.
Image landing page 4

Kami cadangkan,

untuk selesaikan masalah ni anda fahamkan dan kuasai balik asas English yang akan jadikan anda boleh buat ayat.

Bila anda tahu buat ayat, anda akan senang nak mula bercakap.

Kami kenalkan pada anda iFikir English 101

Masalah bertahun-tahun sangkut buat ayat English selesai bila faham Asas English dengan mudah!

HEader hand Landing page

5 Skil Penting buat ayat English yang anda akan boleh guna

dengan iFikir English 101

 

mockup ifikir english 101 4

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

2. Ingat Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

3. Faham Pecahan Grammar

Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

5. Tahu Buat Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

Apa ada dalam iFikir English 101?

gambar dpn
explanation 3

#1. 17 Video Lesson

Background

Video pembelajaran yang ringkas dan padat, merangkumi topik-topik utama yang boleh bantu anda dalam memahami perkara-perkara asas dalam membina ayat English bagi perbualan.

l

#2. Worksheet

worksheet 1

Dulu belajar English, anda senang lupa kan? Sekarang anda akan lebih cekap mengingat dengan mengeluarkan keypoint penting dalam worksheet.

u

#3. Quiz

quiz

Anda dapat tingkatkan dan uji kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

OFFER NI TAMAT DALAM 24 JAM

Berita baiknya, jika anda beli harini, anda akan dapat diskaun hampir 70%!

Harga iFikir English 101 adalah RM299.

Tapi,

jika anda beli harini, anda akan dapat jimat RM200. Anda hanya perlu bayar

RM 299  RM 99 sahaja.

Tapi ada syarat.

Offer ini terhad kepada anda dalam 24 jam shj.

ifikir English 101 promo oto 2

Anda ada risau ke macam mana hasilnya? Jangan bimbang..

 

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English 101 dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

Tawaran ini hanya sekali sahaja, dan

akan HILANG sebaik anda meninggalkan page ini. 

Dapatkan panduan “Kuasai Asas Bahasa Inggeris : iFikir English 101” sekarang

countdown+white
ifikir English 101 v3