2021 Ends offer

Tamat Malam ini!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

2021 ends

“Rahsia Unik Untuk Lancar Speaking Cepat, Laju Dan Berkesan membantu anda untuk Mula Lancar Speaking… Sekarang, sebelum 2022!”

“Mula hilangkan rasa malu dengan Offer 2021 Ends”

🔊 Pastikan Anda “Turn On” Suara!

Hint! Baca sampai habis untuk dapatkan Bonus Signature Program iFikir bernilai RM498!

1
2

SUDAH LAMA NAK IMPROVE

Offer 2021 Ends: Cara Cepat Untuk Mula Lancar Speaking

Anda dah sedia nak hentikan rasa Malu Depan Boss, Client, Kawan?

Anda dah muak dengan Tak Dapat Perhatian, Diketepikan?

Dah penat Bila Tak dapat Respect, Pengiktirafan, Perhatian?

Dah sedih bila susah Gaji Naik, Tak dapat Promotion?

Adakah anda dah tak sanggup asyik rasa Malu Depan Boss, Client, Kawan sebab tak berani speaking?

DARI: Bro Faizal iFikir, Kuala Lumpur.
PER: Mula Speaking

Salam & hi!

Pernah tak rasa malu depan boss, client dan kawan2 bila tersekat2 speaking?

Realitinya dah bertahun-tahun ada masalah ni..Betul kan?

Adakah anda nak mula bina momentum untuk speaking, tapi tak tahu kat mana nak mula?

Jika ya, Offer 2021 Ends ini jawapan untuk anda. 

Gambar Faizal 2
TV AL hijrah min
suara malaysia 22 1

“Vocab drills & speaking drills. 2 benda ni lah yang sebenarnya sangat-sangat powerful”

En Zaid Hamid, Digital Creator

Bagaimana Package 2021 Ends akan bantu anda?

2021 Ends Offer

Rahsia Unik Untuk Lancar Speaking Cepat, Laju Dan Berkesan membantu anda untuk Mula Lancar Speaking

iFikir 101 Dialogue - (RM 549.00 Value)

Speaker Tutorial x 24 sessions - (RM 1800 Value)

Simple English Dialogue - (RM 199 Value)

Total Value: RM 2,548

Hari ini hanya : RM 197 saja

Bagaimana Nak kuasai asas dan mula speaking…bermula hari ini!

Melalui pengalaman sendiri selama bertahun2 struggle nak speaking, akhirnya Allah ilhamkan satu formula yang boleh memudahkan proses orang dewasa belajar dan mula speaking. 

Formula ini dinamakan LEAPER Formula. Dan LEAPER Formula ialah fundamental pada program yang kami jalankan. Dan anda akan rasai dalam Offer 2021 Ends ini.

Leaper Formula Black

HAPPY FEEDBACKS

MAKLUM BALAS PESERTA

Rasa takut, tak yakin cepat hilang bila anda mula Faham dengan LEAPER FORMULA

 “Di tempat kerja, saya ada masalah untuk balas setiap email sebab perlu guna Bahasa Inggeris. Kawan-kawan selalu kena tolong. Bila join iFikir, saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar Intake”

Pn Maiazura Darus

Confidentiality Administrative Officer

“Memang best sangat join. Banyak perkataan-perkataan yg saya dah improve dari segi sebutan dan juga grammar. Seronok sangat bila saya boleh ajar anak-anak saya Bahasa Inggeris dengan mudah”

Pn Normala Zulkupli

Suri Rumah

“Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan kita yg kita tak pernah terfikir banyak rupanya perkataan English sekeliling kita. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula.”

Pn Norita Jantan

Sales Person

“Sejak join iFikir, saya rasa yakin dengan cara pembljran ni, saya akan boleh follow. Setiap step yg diajar saya boleh ikut dan mudah faham. Saya rasa seronok bila aktiviti cari noun dan benda2 sekeliling tu. Sebab dari saya tak tahu, terus jadi tahu”

Pn Khodiah Shafie

Guru Taska

“iFikir English boleh bagi positive vibes & impact dia, kita jadi lebih confident. “

Pn. Farhanah Aziz,
Senior Executive in Finance

Pn. Umi Kalsom

“Dengan iFikir English ni, saya bertambah yakin untuk bercakap English bersama kawan-kawan.”

Tn. Abdul Rahman, Student

Pn. Eina Elias

HAPPY FEEDBACKS

MORE FEEDBACKS

Testimoni Posting 4
Feedback Pelajar Level 6
Testimoni Posting 2
Feedback Pelajar Level 2
Feedback Pelajar Level 1
Feedback Pelajar Level 4
Feedback Pelajar Level 9
Feedback Pelajar Level 9
Feedback Pelajar Level 3
Feedback Pelajar Level 8
Feedback Pelajar Level 7
Feedback Pelajar Level 10

Bila anda ambil “Offer 2021 Ends” sekarang

Anda akan dapat semua ini!

2021 Ends Offer

Module #1 – iFikir 101 Dialogue (RM 549 Value)

IE Dialogue 101 2021 v2 min

iFikir English 101 – Dialogue

Tidak lengkap Teori tanpa Praktikal. iFikir English 101 – Dialogue fokus pada usaha untuk bantu anda bercakap sebanyak mungkin untuk anda dapatkan keyakinan bercakap bila Otak & Lidah mula serasi dan anda mula praktis dengan sangat kerap. 

Focus Program

Peningkatan penguasaan asas Perbualan English yang penting untuk orang dewasa

Module

Anda akan mengikuti iFikir English 101 Dialogue

1. iFikir English 101 Dialogue – RM 549.00

  • 24 Video Lessons
  • 24 worksheets
  • 24 Quizzes
Pendekatan Belajar

Pembelajaran iFikir English 101 Dialogue iaitu di e-Learning Platform iFikir English.

Available 24 jam! Boleh akses dimana-mana, bila-bila masa.

speaker

Lesson 1

Revise Noun

speaker

Lesson 2

Noun (Singular) Drill

speaker

Lesson 3

Noun (Plural) Drill

speaker

Lesson 4

Revise, Pronoun (1st, 2nd & 3rd Person)

speaker

Lesson 5

Singular Pronoun (1st) – I

speaker

Lesson 6

Singular Pronoun (2nd) – you

speaker

Lesson 7

Singular Pronoun (3rd) – he, she, it

speaker

Lesson 8

Plural Pronoun (1st) – we

speaker

Lesson 9

Plural Pronoun (2nd) – you

speaker

Lesson 10

Plural Pronoun (3rd) – They

speaker

Lesson 11

Verb (Singular Noun)

speaker

Lesson 12

Verb ( Plural Noun)

speaker

Lesson 13

Verb Singular Pronoun (1st Person) – I

speaker

Lesson 14

Verb Singular Pronoun  (2nd Person)- you

speaker

Lesson 15

Verb Singular Pronoun (3rd Person) – he she it

speaker

Lesson 16

Verb Plural Pronoun (1st person) – we 

speaker

Lesson 17

Verb Plural Pronoun (2nd person) – you

speaker

Lesson 18

Verb plural Pronoun (3rd person) – they

speaker

Lesson 19

Subject noun/pronoun (singular)

speaker

Lesson 20

 Subject noun/pronoun (plural)

speaker

Lesson 21

Sentence – My Daily activities

speaker

Lesson 22

Sentence – Your daily activities

speaker

Lesson 23

Sentence – Her/His daily activities

speaker

Lesson 24

Our & Their daily activities

Module #2 – Speaker Tutorial (Value = RM 1,800)

    • Anda akan dapat akses secara penuh24 sesi Speaker Tutorialyang padat dengan aktiviti praktikal untuk bantu anda yakin dan berani bercakap. 
    • Anda juga dapat akses kepada setiap video pelajaran selama setahun. Boleh diakses 24 jam. 
Speaker 2 1

Module #3 – Simple English Dialogue (RM 199 Value)

Simple English Dialogue
  • Susah nak mula cakap, takde kawan dan jarang guna English?

  • Belajar bercakap dengan Brother Faizal di iFikir English Dialogue.

  • Belajar dialogue biasa di tempat kerja

Kenapa iFikir nak beri semua ni?

Saya beri tawaran ini sebab saya faham cabaran anda dan nak tunjukkan cara paling mudah untuk anda mula. 

Dan, jika anda rasa anda tak suka dengan apa yang kami beri, kami akan beri refund. So berbaloi kan?

Dan untuk 22 yang terawal

7 days
Copy of Unnamed Design 2 min 1

22 Pembeli Pantas

7 Days Speaking Challenge (Bernilai RM 498.00 )

Khas untuk 22 orang terpantas sebelum jualan ditutup. 

Program 7 hari untuk anda mula speaking dengan cepat 

Speaking dan improve vocab dan anda akan mula yakin. Anda akan ikuti “Vocab Drill”, “Speaking Drill”, “30 Seconds Rule” dan “LEAPER Formula”.

Anda juga dapat akses kepada setiap video pelajaran selama setahun. Boleh diakses 24 jam. 

 

Picture1

Sebelum anda mulakan, kami akan tunjukkan cara bagaimana anda nak mula dapat result dengan “Offer 2021 Ends”

Langkah 1:

Tonton video Lesson 01,02 & 03 : Revise Noun, Noun (Singular) & Noun (Plural) dalam module iFikir 101

Langkah 2:

Kemudian tonton video Lesson 01 hingga video 05, dalam 101 DIalogue. Terus ulang sebut bersama dan ikut buat setiap aktiviti dalam masa 30 saat

Langkah 3:

Rasai sendiri pengalaman pertama anda boleh mula speaking dengan gunakan Noun di sekeliling anda sahaja. Kemudian teruskan dengan lesson lain!

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir Offer 2021 Ends dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

Berapa harga “Offer 2021 Ends” Kalini ni?

Sebenarnya program ini amat bernilai sebab 

 

Bertahun- tahun anda belajar English, di sekolah, tapi TAK PERNAH practice.

Berjam-jam lamanya belajar, 11 tahun di sekolah, tapi TAK PERNAH practice. 

Terlalu banyak peluang terlepas, sebab anda tak berani speaking sebab JARANG practice.

Nilai masa yang tak boleh anda dapat balik semestinya lebih dari Ratusan ribu ringgit jika nak dinilai dengan wang.

 

Anda tak perlu bayar RM10,000.00

 

Anda tak perlu bayar RM5,000.00

 

Anda juga tak perlu bayar RM3,000.00

 

Oh ya, kami juga tak akan minta anda bayar RM1000.00!

Ya! Nak Dapatkan “Offer 2021 Ends” sekarang!

2021 Ends Offer

iFikir 101 Dialogue - (RM 549.00 Value)

Simple English Dialogue - (RM 199 Value)

Speaker Tutorial x 24 sessions - (RM 1800 Value)

Total Value: RM 2,548

Hari ini hanya : RM 197 saja

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Jadi, itu saja buat masa ni. Saya harap anda mula bertindak untuk mulakan momentum anda nak speaking, inilah langkah terbaik untuk anda lalui, guaranteed.

Jumpa anda nanti. 🙂

Thanks again,
Bro Faizal

P.S.
Kesimpulannya: Kalau anda dah bertahun-tahun nak speaking tapi masih gagal, ini adalah jalan terbaik untuk anda mula atasinya dan kembali menyinar depan Boss, Clients dan kawan sekerja!