Masa Untuk Berubah!

Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri 

Petikan Surah  Ar-Ra’d ,  Sebahagian dari Ayat 11

#1. Tak Yakin Pada diri

Walaupun sebenarnya memang ada pengalaman dan mahir dalam aspek kerja, tapi sebab tak mahir English punya pasal. Pilih untuk diam 

#2. Malu Nak cakap

Kalau nak cakap English je terus tak terkeluar langsung. Faham apa orang lain cakap. Tapi nak balas balik tu susah. Sebabnya malu kalau buat silap. 

#3. Risau Digelakkan

Pernah ada pengalaman sebelum ni, kita dah confident nak cakap, tapi kena gelak dengan kawan-kawan sebab tersilap cakap. 

Kami percaya, semua orang berhak mahir bertutur Bahasa Inggeris

Tak kira latar belakang, pengalaman, bangsa dan dimana sahaja anda berada. Peluang ini untuk semua!

Mula dari awal

Anda akan bermula dari awal iaitu perkara Asas dalam perbualan English

w

Dalam Bahasa Melayu

Pembelajaran dalam Bahasa Melayu memudahkan anda untuk faham

Mudah Faham, Praktikal

Penerangan yang ringkas dan tepat membantu anda faham dengan baik

Kelebihan iFikir English 101

4 Resepi Yang Bantu Kuasai Asas English

 

#1. 17 Video Lessons

Video pembelajaran yang akan membantu anda nampak jelas asas English dengan mudah

#2. Worksheet

Anda akan lebih cekap belajar dengan mengeluarkan apa yg anda dapat dengan iFikir English 101 : Worksheet

#3. Quiz

Anda dapat tingkatkan kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

#4. FB Live Tutorial

Secara mingguan anda akan terima support dari Team iFikir English dalam perjalanan anda mengikuti iFikir English 101

Senang nak faham English rupanya!

Bertahun-tahun stuck di level yang sama sebab lemah English selesai bila faham Asas English dengan mudah 

Siapa yang perlukan iFikir English 101?

Mula Akses iFikir English 101 sekarang

Apakah pengisian iFikir English 101?

Grammar 
Tatabahasa 

Vocabulary
Kosakata

Conversational Situations
Perbualan dalam Situasi 

Video Lessons
Video pembelajaran

Tutorial untuk Soal & Jawab
Secara Mingguan & Live

Berapakah yuran penyertaan?

DAN TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya anda rasa setelah mengikuti kelas Online iFikir English 101 ini anda tak belajar langsung dan tak dapat apa2 peningkatan. Beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda.

Kuasai Asas English Dengan Mudah

Boleh diakses dimana-mana, berulang kali. Online je

Nak Mahir English? Mula hari ini

Kini iFikir English 101, Kelas Online lebih mudah

Tahniah kerana mendaftar. Tapi Tunggu Dulu!

KAMI NAK CEPATKAN PROSES ANDA DENGAN OFFER KELAS ONLINE

Anda pun nak selesaikan segera betul? Baca sampai hujung page 

Tengok Video Free ni Sampai Habis

Kami gembira nak bgtau yang iFikir English kini sudah mulakan program online. Penyelesaian anda kini lagi senang

4 Elemen Kuasai Asas English: iFikir English 101

 

17 Video Lessons

Video pembelajaran yang akan membantu anda nampak jelas asas English dengan mudah

l

Worksheet

Anda akan lebih cekap belajar dengan mengeluarkan apa yg anda dapat dengan iFikir English 101 : Worksheet 

u

Quiz

Anda dapat tingkatkan kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

FB Live Tutorial

Secara mingguan anda akan terima support dari Team iFikir English dalam perjalanan anda mengikuti iFikir English 101

Pelajar Kami Yang Happy

“Sebagai agen insurans saya banyak gunakan English. Bila join iFikir English, saya dah mula faham bnyk benda yg dulu tak tahu langsung. Dan makin yakin nak cakap dengan orang”

-Pn Shuhada

Agen Insurans

“Di iFikir English, saya rasa lebih senang nak faham sebab modul yang digunakan mudah. Sekarang saya dah tahu cara tulis ayat dengan betul dan cara sebut perkataan2 dengan betul”

- Pn. Maizatul Hasanah

Setiausaha

“English sangat penting untuk saya maju dalam kareer saya. Di iFikir English, modul yang digunakan sangat mudah untuk faham dan rujuk serta guru yang guna medium Bahasa Melayu lagi buatkan pelajar2 senang untuk faham”

Tuan Khairul Jamal

Anggota TLDM

Sebelum ni saya tak yakin bila speaking. Risau tanggapan orang pada saya bila speaking. Bila join iFikir English, saya lebih yakin nak cakap depan orang. Dan banyak improve vocab, 

Cik Amalina

Eksekutif

Dulu saya sangat lemah dalam English. Walaupun dari kecil dah belajar English. Sampai rasa putus asa. Tapi lepas join iFikir English, saya jadi makin minat & tak sabar nak pergi kelas. 

Cik Nur Afiqah

Siswazah

4 Perkara untuk Kuasai Asas English

dengan iFikir English 101

 

1. Tahu & Kuasai Asas English

Memahami elemen asas untuk jadikan kita senang buat ayat. Tak payah fikir lama-lama

2. Faham Asas Ayat English

Faham apa sebenarnya struktur ayat yang betul supaya elakkan buat silap dan digelakkan. 

3. Strategi Mudah Bercakap

Dapatkan skill untuk boleh buat ayat dengan betul dan cara yang tepat

4. Kuasai kefahaman diri

Dapatkan keyakinan dengan diri sendiri walaupun dah bertahun2 rasa susah belajar disekolah.

Semua orang berhak mahir English

Kini dengan iFikir English 101, Kelas Online lebih mudah

 iFikir English 101

Dapatkan Akses anda sekarang. Apa yang anda akan terima?

Kuasai Asas English Dengan Mudah

Boleh diakses dimana-mana, berulang kali. Online je

Apa Peserta iFikir English dapat?

Nak Mahir English? Mula hari ini

Kini dengan iFikir English 101, Kelas Online lebih mudah

4 Resepi Bantu Anda Kuasai Asas English: iFikir English 101

 

#1. 17 Video Lessons

Video pembelajaran yang akan membantu anda nampak jelas asas English dengan mudah

l

#2. Worksheet

Anda akan lebih cekap belajar dengan mengeluarkan apa yg anda dapat dengan iFikir English 101 : Worksheet

u

#3. Quiz

Anda dapat tingkatkan kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

#4. FB Live Tutorial

Secara mingguan anda akan terima support dari Team iFikir English dalam perjalanan anda mengikuti iFikir English 101

4 Perkara untuk Kuasai Asas English

dengan iFikir English 101

 

1. Tahu & Kuasai Asas English

Memahami elemen asas untuk jadikan kita senang buat ayat. Tak payah fikir lama-lama

2. Faham Asas Ayat English

Faham apa sebenarnya struktur ayat yang betul supaya elakkan buat silap dan digelakkan. 

3. Strategi Mudah Bercakap

Dapatkan skill untuk boleh buat ayat dengan betul dan cara yang tepat

4. Kuasai kefahaman diri

Dapatkan keyakinan dengan diri sendiri walaupun dah bertahun2 rasa susah belajar disekolah.

Kuasai Asas English Dengan Mudah

Boleh diakses dimana-mana, berulang kali. Online je

Kuasai Asas English Dengan Mudah

Boleh diakses dimana-mana, berulang kali. Online je

Nak Mahir English? Mula hari ini

Kini dengan iFikir English 101, Kelas Online lebih mudah