KETAHUI APAKAH DIA

3 rahsia logo small 1

SECRET #1

(Duration: 2 minutes)

SECRET #2

(Duration: 2 minutes)

SECRET #3

(Duration = 7 Minutes)

VIDEO #3 : Kunci mula untuk mula speaking dengan ayat sendiri, tanpa perlu semak google translate

Dah tengok “3 rahsia”?

Dapatkan tawaran ini sekarang

Dan mula kuasai asas speaking hari ini!

iFikir 101  RM549.00
iFikir Dialogue 101  RM549.00
Learner Tutorial (12 Lessons)  RM900.00
Speaker Tutorial (12 Lessons) RM900.00
Simple English Dialogue  RM199.00
Subtotal RM3,097.00
One Time Discount RM2,878.00  

Value – RM 3097

Total = RM 219 Sahaja!

Logo iFikir English
Slide1 min
Slide3 min
Slide8 min
Slide10 min

Value – RM 3097

Total = RM 219 Sahaja!

“Vocab drills & speaking drills. 2 benda ni lah yang sebenarnya sangat-sangat powerful

En Zaid Hamid

Digital Creator

“Saya rasa happy & best sangat sebab cara praktis, dan formula yg Bro Faizal & Bro Azhar ajar senang saya nak follow. Especially bila buat speaking drills. Walaupun dalam bentuk maya, tapi rasa excited untuk buat.”

Pn Noraini Kadir

Customer Engagement TNB

“Setiap step yg diajar saya boleh ikut dan mudah faham. Bila dah join ni, baru sedar rupanya banyak yg saya tak tahu. Sebelum ni saya tak faham langsung are, is tapi lepas dah join, rasa seronok dan best sebab senang je bila dah faham.  ”

Pn Khodiah Shafie

Guru Taska

 “Bila join iFikir, saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar Intake”

Pn Maiazura Darus

Confidentiality Administrative Officer

“Memang best sangat join. Banyak perkataan-perkataan yg saya dah improve dari segi sebutan dan juga grammar.”

Pn Normala Zulkupli

Suri Rumah

“Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula.”

Pn Norita Jantan

Sales Person

Value – RM 3097

Total = RM 219 Sahaja!

“Apa yang diajar mudah faham. Bila kita selalu buat, bantu melancarkan pertuturan kita dalam bahasa Inggeris.

Pn. Noorliza Ismail

Businesswoman

“Dengan iFikir English ni, saya bertambah yakin untuk bercakap English bersama kawan-kawan.”

Tn. Abdul Rahman

Student

“Saya perasan saya dapat improve dari segi level of confidence saya,vocab & grammar. Sejak join 7 Days Speaking Challenge”

Ms. Feeqa Rosli

Engineer

Value – RM 3097

Total = RM 219 Sahaja!

Feedback Pelajar Level 10
Feedback Pelajar Level 9
Feedback Pelajar Level 4
Feedback Pelajar Level 8
Feedback Pelajar Level 3
Feedback Pelajar Level 7

Value – RM 3097

Total = RM 219 Sahaja!

Testimoni Posting 2
Testimoni Posting 3
Testimoni Posting 1
iPad tesi 3
iPad tesi 1
iPad tesi 2

Value – RM 3097

Total = RM 219 Sahaja!

Slide12 min
Slide13 min

Value – RM 3097

Total = RM 219 Sahaja!