Promo sempena 4 days speaking challenge

Special Promo

Cara mula berani speaking bila kuasai asas English dan mula bertutur dengan yakin menggunakan LEAPER FORMULA.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

FAizal 5

SUDAH LAMA NAK IMPROVE

Kesalahan Speaking Masa Kerja yang RAMAI buat..

Kenapa anda kena ubah mulai harini? Kerana kesalahan-kesalahan ini boleh merosakkan imej, dan kredibiliti anda..

CONTOH KESALAHAN

Kesalahan #1

Kesalahan

Tidak gunakan perkataan “go” dengan bentuk betul.

 

Punca Kesalahan

Tak tahu membezakan bila perlu gunakan “go” dan bila perlu gunakan “goes”.

Mungkin juga tak sedar sebenarnya wujud bentuk “go” yang berbeza.

Tak tahu yang perkataan “he” akan mengubah bentuk “go”

kesalahan 1

Kesalahan #2

Kesalahan

Ada perkataan yang tertinggal bila kita nak perkenalkan diri. Selalunya dengan menyebut “My name Rafiq”

Perkataan yang tertinggal ialah “is”.

 

Punca Kesalahan

Ramai yang direct translate daripada Bahasa Melayu ke English.

Jadi bila translate “Nama saya Rafiq” ke English, mereka sangka “My name Rafiq” adalah ayatnya.

Dalam contoh ini tak boleh direct translate sebab ada grammar rule yang perlu diikuti.

kesalahan 4

Kesalahan #3

Kesalahan

Ada perkataan yang tertinggal bila kita katakan My kids ready to go to school atau “Anak-anak saya bersedia nak ke sekolah ”.

Perkataan yang tertinggal ialah “are”.

Punca Kesalahan

Ramai yang direct translate daripada Bahasa melayu ke English. Dalam contoh ini tak boleh direct translate sebab ada grammar rule yang perlu diikuti.

kesalahan 3

dan beribu kesalahan lagi..

Yang anda akan buat jika anda masih tak selesaikan masalah peringkat asas.

Jika anda tidak ubah, 

anda berisiko buat kesalahan ini di depan orang. Depan Boss, depan Client dan orang-orang yang sentiasa memerhatikan anda. Imej anda akan tercalar, dan anda mungkin akan hilang “respect” dari orang lain.  

Oleh sebab itu anda kena Kuasai Asas

1 program iFikir English yang akan bantu anda Kuasai Asas English

5 Skil Penting buat ayat English yang anda akan boleh guna

Dengan Special Promo Kali ini

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

2. Ingat Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

3. Faham Pecahan Grammar

Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

5. Tahu Buat Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

SUDAH LAMA NAK IMPROVE

Special Promo: Cara Cepat Untuk Mula Lancar Speaking

Anda dah sedia nak hentikan rasa Malu Depan Boss, Client, Kawan?

Anda dah muak dengan Tak Dapat Perhatian, Diketepikan?

Dah penat Bila Tak dapat Respect, Pengiktirafan, Perhatian?

Dah sedih bila susah Gaji Naik, Tak dapat Promotion?

Bila anda ambil “Special Promo” sekarang

Anda akan dapat semua ini!

4 Days Offer

Rahsia Unik Untuk Lancar Speaking Cepat, Laju Dan Berkesan membantu anda untuk Mula Lancar Speaking

iFikir 101

iFikir 101 Dialogue

Learner Tutorial x 22 sessions

Speaker Tutorial x 12 sessions

Module #1 – iFikir 101

gambar dpn

iFikir English 101

Mulakan perjalanan improve English anda dengan perbaiki penguasaan Asas. Lebih 60% orang dewasa yang guna English masa kerja, tak betul-betul kuasai asas. Masih banyak tak jelas dan salah faham peringkat asas. 

Focus Program

Peningkatan penguasaan asas English yang penting untuk orang dewasa

Module

Anda akan mengikuti:

1. iFikir English 101 – RM 549.00

  • 22 Video Lessons
  • 22 worksheets
  • 22 Quizzes
Tempoh

Anda akan mengikuti program sebanyak 22 Sesi, dapat di akses selama setahun!

Pendekatan Belajar

Pembelajaran iFikir English 101 iaitu di e-Learning Platform iFikir English.

Available 24 jam sehari!

Apa ada dalam Module? 

dengan belian iFikir English 101

 

#1. 22 Video Lesson

Background

Video pembelajaran yang ringkas dan padat, merangkumi topik-topik utama yang boleh bantu anda dalam memahami perkara-perkara asas dalam membina ayat English bagi perbualan.

l

#2. Worksheet

worksheet 1

Dulu belajar English, anda senang lupa kan? Sekarang anda akan lebih cekap mengingat dengan mengeluarkan keypoint penting dalam worksheet.

u

#3. Quiz

quiz

Anda dapat tingkatkan dan uji kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

Module #2 – iFikir 101 Dialogue

IE Dialogue 101 2021 v2 min

iFikir English 101 – Dialogue

Tidak lengkap Teori tanpa Praktikal. iFikir English 101 – Dialogue fokus pada usaha untuk bantu anda bercakap sebanyak mungkin untuk anda dapatkan keyakinan bercakap bila Otak & Lidah mula serasi dan anda mula praktis dengan sangat kerap. 

Focus Program

Peningkatan penguasaan asas Perbualan English yang penting untuk orang dewasa

Module

Anda akan mengikuti iFikir English 101 Dialogue

1. iFikir English 101 Dialogue – RM 549.00

  • 24 Video Lessons
  • 24 worksheets
  • 24 Quizzes
Pendekatan Belajar

Pembelajaran iFikir English 101 Dialogue iaitu di e-Learning Platform iFikir English.

Available 24 jam! Boleh akses dimana-mana, bila-bila masa.

speaker

Lesson 1

Revise Noun

speaker

Lesson 2

Noun (Singular) Drill

speaker

Lesson 3

Noun (Plural) Drill

speaker

Lesson 4

Revise, Pronoun (1st, 2nd & 3rd Person)

speaker

Lesson 5

Singular Pronoun (1st) – I

speaker

Lesson 6

Singular Pronoun (2nd) – you

speaker

Lesson 7

Singular Pronoun (3rd) – he, she, it

speaker

Lesson 8

Plural Pronoun (1st) – we

speaker

Lesson 9

Plural Pronoun (2nd) – you

speaker

Lesson 10

Plural Pronoun (3rd) – They

speaker

Lesson 11

Verb (Singular Noun)

speaker

Lesson 12

Verb ( Plural Noun)

speaker

Lesson 13

Verb Singular Pronoun (1st Person) – I

speaker

Lesson 14

Verb Singular Pronoun  (2nd Person)- you

speaker

Lesson 15

Verb Singular Pronoun (3rd Person) – he she it

speaker

Lesson 16

Verb Plural Pronoun (1st person) – we 

speaker

Lesson 17

Verb Plural Pronoun (2nd person) – you

speaker

Lesson 18

Verb plural Pronoun (3rd person) – they

speaker

Lesson 19

Subject noun/pronoun (singular)

speaker

Lesson 20

 Subject noun/pronoun (plural)

speaker

Lesson 21

Sentence – My Daily activities

speaker

Lesson 22

Sentence – Your daily activities

speaker

Lesson 23

Sentence – Her/His daily activities

speaker

Lesson 24

Our & Their daily activities

“Apa yang belajar dulu saya tak faham sebenarnya…

Kisah Puan Mariyam

Module #3. Learner Tutorial 

Mulakan perjalanan improve English anda dengan perbaiki penguasaan Asas. Lebih 60% orang dewasa yang guna English masa kerja, tak betul-betul kuasai asas. Masih banyak tak jelas dan salah faham peringkat asas. 

LEarner tutorial 5 lessons 1

Module #4 – Speaker Tutorial (16 Lessons)

    • Anda akan dapat akses secara penuh 16 sesi Speaker Tutorial yang padat dengan aktiviti praktikal untuk bantu anda yakin dan berani bercakap. 
    • Anda juga dapat akses kepada setiap video pelajaran selama setahun. Boleh diakses 24 jam. 
Speaker 2 1

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English 101 dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

HAPPY FEEDBACKS

MAKLUM BALAS PESERTA

Rasa takut, tak yakin cepat hilang bila anda mula Faham dengan LEAPER FORMULA

iPad tesi 3
iPad tesi 1
iPad tesi 2

Klik untuk lihat lagi Feedbacks ⇒

HAPPY FEEDBACKS

MORE FEEDBACKS

Feedback Pelajar Level 6
Feedback Pelajar Level 1
Feedback Pelajar Level 4
Feedback Pelajar Level 9
Feedback Pelajar Level 9
Feedback Pelajar Level 3
Feedback Pelajar Level 8
Feedback Pelajar Level 7
Feedback Pelajar Level 10

Melalui pengalaman sendiri selama bertahun2 struggle nak speaking, akhirnya Allah ilhamkan satu formula yang boleh memudahkan proses orang dewasa belajar dan mula speaking. 

Formula ini dinamakan LEAPER Formula. Dan LEAPER Formula ialah fundamental pada program yang kami jalankan. Dan anda akan rasai dalam Special Promo ini.

Leaper Formula Black

HAPPY FEEDBACKS

MAKLUM BALAS PESERTA

Rasa takut, tak yakin cepat hilang bila anda mula Faham dengan LEAPER FORMULA

 “Di tempat kerja, saya ada masalah untuk balas setiap email sebab perlu guna Bahasa Inggeris. Kawan-kawan selalu kena tolong. Bila join iFikir, saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar Intake”

Pn Maiazura Darus

Confidentiality Administrative Officer

“Memang best sangat join. Banyak perkataan-perkataan yg saya dah improve dari segi sebutan dan juga grammar. Seronok sangat bila saya boleh ajar anak-anak saya Bahasa Inggeris dengan mudah”

Pn Normala Zulkupli

Suri Rumah

“Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan kita yg kita tak pernah terfikir banyak rupanya perkataan English sekeliling kita. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula.”

Pn Norita Jantan

Sales Person

“Sejak join iFikir, saya rasa yakin dengan cara pembljran ni, saya akan boleh follow. Setiap step yg diajar saya boleh ikut dan mudah faham. Saya rasa seronok bila aktiviti cari noun dan benda2 sekeliling tu. Sebab dari saya tak tahu, terus jadi tahu”

Pn Khodiah Shafie

Guru Taska

“iFikir English boleh bagi positive vibes & impact dia, kita jadi lebih confident. “

Pn. Farhanah Aziz,
Senior Executive in Finance

Pn. Umi Kalsom

“Dengan iFikir English ni, saya bertambah yakin untuk bercakap English bersama kawan-kawan.”

Tn. Abdul Rahman, Student

Pn. Eina Elias

Sebelum anda mulakan, kami akan tunjukkan cara bagaimana anda nak mula dapat result dengan “Special Promo”

Langkah 1:

Tonton video Lesson 01,02 & 03 : Revise Noun, Noun (Singular) & Noun (Plural) dalam module iFikir 101

Langkah 2:

Kemudian tonton video Lesson 01 hingga video 05, dalam 101 DIalogue. Terus ulang sebut bersama dan ikut buat setiap aktiviti dalam masa 30 saat

Langkah 3:

Rasai sendiri pengalaman pertama anda boleh mula speaking dengan gunakan Noun di sekeliling anda sahaja. Kemudian teruskan dengan lesson lain!

Kenapa iFikir nak beri semua ni?

Saya beri tawaran ini sebab saya faham cabaran anda dan nak tunjukkan cara paling mudah untuk anda mula. 

Dan, jika anda rasa anda tak suka dengan apa yang kami beri, kami akan beri refund. So berbaloi kan?

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir “Special Promo” dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

Berapa harga “Special Promo” ni?

Sebenarnya program ini amat bernilai sebab 

 

Bertahun- tahun anda belajar English, di sekolah, tapi TAK PERNAH practice.

Berjam-jam lamanya belajar, 11 tahun di sekolah, tapi TAK PERNAH practice. 

Terlalu banyak peluang terlepas, sebab anda tak berani speaking sebab JARANG practice.

Nilai masa yang tak boleh anda dapat balik semestinya lebih dari Ratusan ribu ringgit jika nak dinilai dengan wang.

 

Anda tak perlu bayar RM10,000.00

 

Anda tak perlu bayar RM5,000.00

 

Anda juga tak perlu bayar RM3,000.00

 

Oh ya, kami juga tak akan minta anda bayar RM1000.00!

Total Value = RM 3,798

Hari ini
RM 249 saja

Ya! Nak Dapatkan “Special Promo” sekarang!

Rahsia Unik Untuk Lancar Speaking Cepat, Laju Dan Berkesan membantu anda untuk Mula Lancar Speaking

4 Days Offer

iFikir 101 - (RM 549.00 Value)

iFikir 101 Dialogue - (RM 549.00 Value)

Learner Tutorial x 22 sessions - (RM 1500 Value)

Speaker Tutorial x 12 sessions - (RM 1200 Value)

Total Value: RM 3,798

Hari ini hanya : RM 249 saja

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)