Selalu rasa tak confident nak speaking, takut salah dan rasa malu?

“Tingkatkan keyakinan Speaking Dalam 7 hari Dengan Panduan 7 Hari Mula Speaking

Mula hilangkan rasa susah bertutur Bahasa Inggeris bila mula praktik dengan mudah dalam 7 Hari je!

Anda selalu rasa tak confident nak speaking, takut salah dan rasa malu depan orang?

Pernah tak rasa malu depan boss, client dan kawan2 bila tersekat2 speaking?

Malu bila ada orang speaking dengan kita, kita tergagap2 nak balas?

Tak confident.. tak cukup vocab.. Malu takut salah sebutan?

Malu takut salah penggunaan ayat?

 

Jadi, anda nak tak mula bina momentum untuk speaking, tapi tak tahu kat mana nak mula?

Jika ya, Panduan 7 Hari Mula Speaking dengan cepat ini ialah jawapan yang  anda cari selama ni. 

Bro Faizal

Salam & Hi, I’m Bro Faizal, founder of iFikir English.

Kami dah membantu lebih 20,000 orang dewasa di Malaysia secara online untuk improve kemahiran English.

Kami pernah kongsikan rahsia ini di TV Al Hijrah dan RTM.

Kepakaran kami ialah membantu anda hilangkan rasa malu depan boss, client dan kawan2 akibat tak boleh speaking dengan baik.

Jika anda ada harapan untuk boleh speaking, tambah vocab, dan yakin nak speaking kami memang boleh bantu anda!

Apa Kesan Panduan ni?

En Zaid min 1

“Dalam 7 hari ni, ada vocab drills & speaking drills. 2 benda ni lah yang sebenarnya sangat-sangat powerful

En Zaid Hamid

Digital Creator

Ini bukan masalah baru, dah bertahun-tahun anda “menghidap penyakit” yang sama. Sampaikan…

azhar actually

🔥 Anda terlepas peluang untuk naik pangkat, dapat kenaikan gaji

🔥 Susah nak dapat perhatian boss. Kawan-kawan pun pandang rendah pada kita..

🔥 Kita yang penat buat kerja, orang lain yang dapat nama sebab diorang boleh cakap English, tapi kita masih struggle nak buat ayat.

🔥 Kerja pun selalu jadi lambat, lambat sebab nak betulkan ayat English ambil masa sangat

🔥 Dan ramai orang tak faham apa yang anda rasa, btul tak?

Kami yakin anda berada di tempat yang betul, dan apa yg ada dalam page ini dapat bantu ada berubah!

Memperkenalkan Panduan 7 Hari Mula Speaking!

Mula hilangkan rasa susah bertutur Bahasa Inggeris bila mula praktik dengan mudah dalam 7 Hari je!

🔊 Pastikan Anda “Turn On” Suara!

Design 7 days package v3

Program yang sangat best untuk anda mula speaking dengan cepat dipanggil “Panduan 7 Hari Mula Speaking.”

Anda akan tahu Rahsia untuk mula speaking dengan cepat, jadi anda akan mula bina momentum untuk speaking. Dapatkan akses anda sekarang untuk anda Mula Speaking dalam 7 Hari terus.

7 Days Speaking Challenge

7 Days Speaking Challenge Workbook

Panduan 50 Ayat

10 Video Starter Tutorial

IFikir Starter Telegram Channel - (Lifetime Access)

Bagaimana “Panduan 7 Hari Mula Speaking” Berikan Anda Langkah Demi Langkah untuk speaking?

;
Copy of Unnamed Design 2 min 1

Ilmu yang anda akan pelajari dalam Module #1

#1. Vocab drill

Vocab drill akan bantu anda tambah vocab tanpa perlu susah2 hafal so Lebih mudah nak speaking-

#2. Speaking drill

Speaking drill and practice dengan sangat banyak so Lancar bertutur

#3. 30 Seconds rule

30 Seconds rule … Bantu anda mula terus tanpa fikir lama, jadi bina keyakinan dengan cepat

#4. LEAPER Formula

LEAPER Formula akan jadikan anda mudah faham dengan cepat dan dapat keyakinan bila anda boleh bezakan apa yang betul dengan yang salah

Ini yang anda akan lalui Dalam 7 hari…bermula hari ini!

15

DAY #1

Kita akan mulakan the 7 days speaking challenge dengan anda faham structure yang iFikir bina untuk bantu anda mula speaking.

Anda akan rasa sangat excited bila anda mula lalui step by step.

16

DAY #2

Sekarang anda dah nampak step by step, anda akan lalui latihan bersama Bro Faizal. Di sini anda akan mula bina momentum untuk speaking dan vocab (perkataan-perkataan) dalam English.

NOTE: Anda akan dibekalkan dengan check list untuk anda tahu dimana anda berada dalam 7 hari ni.

17

DAY #3

Selepas anda dah dapat momentum, the next step ialah anda akan pelajari beberapa sebutan yang ramai orang silap.

Ada 2 Grammar Rules yang ditekankan dalam hari ke-3.  

18

DAY #4

Sekarang anda dah tahu tentang 2 rules yang penting, anda akan focus pada satu lagi rule Grammar.

Ini satu kesilapan yang ramai orang buat, dan anda akan mula tahu dan atasi dalam hari ini. 

19

DAY #5

Keyakinan anda akan bertambah seterusnya anda akan tahu beberapa sebutan yang selalu orang tersilap dan anda akan semakin peka dengan sekeliling.
20

DAY #6

Pada hari ke-6 anda akan ada lebih 300 Vocabularies yang anda dapat dan anda sudah dapat momentum yang sangat bagus untuk speaking.
21

DAY #7

Di hujung hari ke-7 anda akan dapat satu momentum untuk mula speaking yang luar biasa. Segalanya bermula dari tindakan anda hari ini !
suara malaysia 22 1
TV AL hijrah min
1
2

Apa kata peserta?

 “Bila join iFikir, saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar Intake”

Pn Maiazura Darus

Confidentiality Administrative Officer

“Memang best sangat join. Banyak perkataan-perkataan yg saya dah improve dari segi sebutan dan juga grammar.”

Pn Normala Zulkupli

Suri Rumah

“Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula.”

Pn Norita Jantan

Sales Person

Dan anda akan rasai dalam Panduan 7 hari mula speaking ni, cara yang berkesan menggunakan formula Khas.

Dan anda hanya perlu ikut step by step untuk mula speaking dalam program 7 hari.  Formula ini dinamakan LEAPER Formula. Dan LEAPER Formula ialah fundamental pada program yang kami jalankan.

Leaper Formula Black

3 langkah “LEAPER Formula”

(Learn – Practice – Repeat)

#1 Learn

Anda perlu faham dulu. Pembelajaran setiap tahap yang beri kefahaman teori English 

32

#2 Practice

Rasa tak lancar, kekok akan dihilangkan dengan praktikal speaking yang dipandu

Talk blue 1

#3 Repeat

Kemahiran akan jadi permanent bila diulang banyak kali

chat chatting conversation dialogue auto robot blue dotted line icon 148800950

Dengan Formula LEAPER anda akan faham dengan cepat, praktik dengan banyak hingga keyakinan nak speaking meningkat

“Apa yang diajar mudah faham. Bila kita selalu buat, bantu melancarkan pertuturan kita dalam bahasa Inggeris.

Pn. Noorliza Ismail

Businesswoman

“Dengan iFikir English ni, saya bertambah yakin untuk bercakap English bersama kawan-kawan.”

Tn. Abdul Rahman

Student

“Saya perasan saya dapat improve dari segi level of confidence saya,vocab & grammar. Sejak join 7 Days Speaking Challenge”

Ms. Feeqa Rosli

Engineer

Bila anda sertai “7 Hari Mula Speaking” hari ini,

anda akan dapat semua 4 Bonus ini!

Picture1
  • Panduan untuk anda jalani 7 hari dengan berjaya ini dibantu oleh apa yang anda tulis.
  • Anda akan betul2 ingat dan tak perlu hafal.
  • Otak akan lagi cekap .

Bonus #2 – Panduan 50 Ayat (RM 197 Value)

mockup 50 ayat 4
  • Panduan video dan audio akan bantu anda tahu 50 ayat masa kerja dan elak kesalahan Grammar.
  • Bantu anda dalam 100 minutes.
  • Atasi rasa tak yakin dalam diri bila ada 50 ayat yang boleh digunakan terus.
Panduan 50 Ayat viewer
  • Anda akan dapat 10 video tutorial, 30 minit satu video untuk anda belajar lebih grammar dalam 10 situasi & 50 ayat.
  • Belajar apa kesalahan yang ramai orang buat.
  • Tahu grammar yang betul .
Starter Telegram Channel
  • Special Group untuk bantu anda dapat reminder dan belajar dengan kerap.
  • Dapat support.
  • Tak keseorangan bila belajar.

Masa untuk berubah sekarang!

Lagi Feedback Peserta?

“Saya rasa happy & best sangat sebab cara praktis, dan formula yg Bro Faizal & Bro Azhar ajar senang saya nak follow. Especially bila buat speaking drills. Walaupun dalam bentuk maya, tapi rasa excited untuk buat.”

Pn Noraini Kadir

Customer Engagement TNB

“Setiap step yg diajar saya boleh ikut dan mudah faham. Bila dah join ni, baru sedar rupanya banyak yg saya tak tahu. Sebelum ni saya tak faham langsung are, is tapi lepas dah join, rasa seronok dan best sebab senang je bila dah faham.  ”

Pn Khodiah Shafie

Guru Taska

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti Panduan 7 Hari Mula Speaking ni dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. Jadi biar kami tanggung risikonya dan anda boleh mula belajar tanpa ragu-ragu.

Ya! Saya nak mula Speaking dalam 7 hari bernilai RM 646 dengan hanya RM27 saja sekarang!

Design 7 days package dark bground
Z

7 days Speaking Challenge – (Nilai – RM 399)

Z

BONUS #1: Worksheet for 7 Days Speaking Challenge

Z
BONUS #2: Panduan 50 ayat – (Nilai – RM 197)
Z
BONUS #3: Akses Starter Tutorial (10 Tutorial) – (Nilai – RM 50)
Z
BONUS #4: Telegram Channel, iFikir Starter – (Nilai – Lifetime access)

Total Value = RM 646

Tapi hari ini hanya

Hanya RM 27 saja

arrow down animated