“Rahsia Untuk Anda Mula Yakin Speaking Dalam 7 hari Supaya Lancar Depan Boss, Client dan Kawan2, Tanpa Perlu Pandai English dulu

“Belajar langkah demi langkah untuk Mula Speaking Dengan Cepat, Tambah Vocab, Atasi sangkut2 dan Bina keyakinan!”

🔊 Pastikan Anda “Turn On” Suara!

1
2

Adakah anda dah tak sanggup asyik rasa Malu Depan Boss, Client, Kawan sebab tak berani speaking?

DARI: Bro Faizal iFikir, Kuala Lumpur.
PER: Mula Speaking

Salam & hi!

Pernah tak rasa malu depan boss, client dan kawan2 bila tersekat2 speaking?

Realitinya dah bertahun-tahun ada masalah ni..Betul kan?

Adakah anda nak mula bina momentum untuk speaking, tapi tak tahu kat mana nak mula?

Jika ya, 7 Hari Mula Speaking dengan cepat ini ialah jawapan yang  anda cari selama ni. 

Bro Faizal

Hi, I’m Bro Faizal, founder of iFikir English.

Kami dah membantu lebih 20,000 orang dewasa di Malaysia secara online untuk improve kemahiran English.

Kami pernah kongsikan rahsia ini di TV Al Hijrah dan RTM.

Kepakaran kami ialah membantu anda hilangkan rasa malu depan boss, client dan kawan2 akibat tak boleh speaking dengan baik.

Jika anda ada harapan untuk boleh speaking, tambah vocab, dan yakin nak speaking kami memang boleh bantu anda!

 

TV AL hijrah min
suara malaysia 22 1
Gambar Faizal 2

Bagaimana program “Mula Speaking Dalam 7 Hari” Berikan Anda Langkah Demi Langkah untuk speaking

“Dalam 7 hari ni, ada vocab drills & speaking drills. 2 benda ni lah yang sebenarnya sangat-sangat powerful”

En Zaid Hamid, Digital Creator

Program yang sangat best untuk anda mula speaking dengan cepat dipanggil “Mula Speaking dalam 7 Hari.”

Anda akan tahu Rahsia untuk mula speaking dengan cepat, jadi anda akan mula bina momentum untuk speaking.

Dapatkan akses anda sekarang untuk anda Mula Speaking dalam 7 Hari terus.

Ini yang anda akan dapat dalam 7 Hari 

Copy of Unnamed Design 2 min 1
\

Vocab drill

Vocab drill akan bantu anda tambah vocab tanpa perlu susah2 hafal so Lebih mudah nak speaking-

\

Speaking drill

Speaking drill and practice dengan sangat banyak so Lancar bertutur

\

30 Seconds rule

30 Seconds rule … Bantu anda mula terus tanpa fikir lama, jadi bina keyakinan dengan cepat

\

LEAPER Formula

LEAPER Formula akan jadikan anda mudah faham dengan cepat dan dapat keyakinan bila anda boleh bezakan apa yang betul dengan yang salah

Bagaimana Nak Mula Speaking Dalam 7 hari…bermula hari ini!

\

DAY #1

Kita akan mulakan the 7 days speaking challenge dengan anda faham structure yang iFikir bina untuk bantu anda mula speaking. Anda akan rasa sangat excited bila anda mula lalui step by step.

15
\

DAY #2

Sekarang anda dah nampak step by step, anda akan lalui latihan bersama Bro Faizal. Di sini anda akan mula bina momentum untuk speaking dan vocab (perkataan-perkataan) dalam English.

NOTE: Anda akan dibekalkan dengan check list untuk anda tahu dimana anda berada dalam 7 hari ni.

16
\

DAY #3

Selepas anda dah dapat momentum, the next step ialah anda akan pelajari beberapa sebutan yang ramai orang silap. Ada 2 Grammar Rules yang ditekankan dalam hari ke-3.  

17
\

DAY #4

Sekarang anda dah tahu tentang 2 rules yang penting, anda akan focus pada satu lagi rule Grammar. Ini satu kesilapan yang ramai orang buat, dan anda akan mula tahu dan atasi dalam hari ini. 

18
\

DAY #5

Keyakinan anda akan bertambah seterusnya anda akan tahu beberapa sebutan yang selalu orang tersilap dan anda akan semakin peka dengan sekeliling.

19
\

DAY #6

Pada hari ke-6 anda akan ada lebih 300 Vocabularies yang anda dapat dan anda sudah dapat momentum yang sangat bagus untuk speaking.

20
\

DAY #7

Di hujung hari ke-7 anda akan dapat satu momentum untuk mula speaking yang luar biasa. Segalanya bermula dari tindakan anda hari ini !

21

Mula Speaking dalam 7 Hari!

7 Days Speaking Challenge - (RM 399.00 Value)

7 Days Speaking Challenge Workbook - (RM 99.00 Value)

Panduan 50 Ayat - (RM 197.00 Value)

10 Video Starter Tutorial - (RM 50 Value)

IFikir Starter Telegram Channel - (Priceless Value)

Total Value: RM 745

Hari ini hanya : RM 27 saja

Mungkin anda tertanya2…

“Siapa iFikir dan kenapa Bro Faizal boleh bantu saya?”

Saya pun macam anda dulu,

Saya dulunya lemah English. Nak speaking pun takut walaupun saya anak cikgu. Result pun selalu teruk.  Macam-macam cuba tapi masih sama. Selalu ada idea tapi orang lain yang tolong presentkan. Untuk oral test SPM pun saya dapat result teruk..

Saya nak sangat pandai speaking macam orang lain. Tengok kawan2 ada yang sangat pandai speaking. Saya pun rasa nak improve sebab taknak lagi ketinggalan dan rasa malu setiap kali speaking.

Untitled design min

Saya tak ada kawan2 yang boleh nak practice. Kawan2 yang pandai tak minat nak ajar kita. Kita pun segan nak minta tolong banyak kali. Tak tahu macam mana cara.

Lebih teruk lagi saya rasa sangat rugi dan ketinggalan walaupun dari sudut lain saya rasa saya ada kelebihan juga la.. Hinggalah sesuatu berlaku dalam hidup saya..

Rezeki doa mak dan ayah

Saya dapat peluang belajar ke luar negara di University of Minnesota dan pengalaman itu saya mengubah kemahiran saya dalam English. 

Untitled design 1 min
Untitled design 2

Master Trainer

Hinggakan saya telah menjadi the Master Trainer in English untuk menjalankan kursus pendidikan untuk 1 kaedah belajar mengaji di 4 negara, Singapore, New Zealand, Australia dan Malaysia. 

Picture1

Melalui pengalaman sendiri selama bertahun2 struggle nak speaking, akhirnya Allah ilhamkan satu formula yang boleh memudahkan proses orang dewasa belajar dan mula speaking. 

Dan anda hanya perlu ikut step by step untuk mula speaking dalam program 7 hari. 

Formula ini dinamakan LEAPER Formula. Dan LEAPER Formula ialah fundamental pada program yang kami jalankan. Dan anda akan rasai dalam 7 hari mula speaking ni. 

Leaper Formula Black

Apa kata peserta?

 “Di tempat kerja, saya ada masalah untuk balas setiap email sebab perlu guna Bahasa Inggeris. Kawan-kawan selalu kena tolong. Bila join iFikir, saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar Intake”

Pn Maiazura Darus

Confidentiality Administrative Officer

“Memang best sangat join. Banyak perkataan-perkataan yg saya dah improve dari segi sebutan dan juga grammar. Seronok sangat bila saya boleh ajar anak-anak saya Bahasa Inggeris dengan mudah”

Pn Normala Zulkupli

Suri Rumah

“Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan kita yg kita tak pernah terfikir banyak rupanya perkataan English sekeliling kita. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula.”

Pn Norita Jantan

Sales Person

“Sejak join iFikir, saya rasa yakin dengan cara pembljran ni, saya akan boleh follow. Setiap step yg diajar saya boleh ikut dan mudah faham. Saya rasa seronok bila aktiviti cari noun dan benda2 sekeliling tu. Sebab dari saya tak tahu, terus jadi tahu”

Pn Khodiah Shafie

Guru Taska

“Apa yang diajar mudah faham. Bila kita selalu buat, bantu melancarkan pertuturan kita dalam bahasa Inggeris. 

Pn. Noorliza Ismail, Businesswoman

“Saya rasa happy & best sangat sebab cara praktis, dan formula yang Bro Faizal ajar senang nak follow. Especially bila buat speaking drills. “

Pn. Noraini Kadir, Customer Engagement

Tn. Asfiz Asbollah

“Saya perasan saya dapat improve dari segi level of confidence saya,vocab & grammar. Sejak join 7 Days Speaking Challenge”

Ms. Feeqa Rosli, Engineer

“iFikir English boleh bagi positive vibes & impact dia, kita jadi lebih confident. “

Pn. Farhanah Aziz,
Senior Executive in Finance

Pn. Umi Kalsom

“Dengan iFikir English ni, saya bertambah yakin untuk bercakap English bersama kawan-kawan.”

Tn. Abdul Rahman, Student

Pn. Eina Elias

Ini yang anda akan dapat Dengan “Mula Speaking Dalam 7 Hari”(Hanya RM 27.00)

7 days

7 Days Speaking Challenge (RM 399.00 Value)

  • Program 7 hari untuk anda mula speaking dengan cepat 
  • Speaking dan improve vocab dan anda akan mula yakin
  • Anda akan ikuti “Vocab Drill”, “Speaking Drill”, “30 Seconds Rule” dan “LEAPER Formula”.

Bila anda sertai “7 Hari Mula Speaking” sekarang

Anda akan dapat semua 4 Bonus ini!

Picture1
  • Panduan untuk anda jalani 7 hari dengan berjaya ini dibantu oleh apa yang anda tulis.
  • Anda akan betul2 ingat dan tak perlu hafal.
  • Otak akan lagi cekap .
mockup 50 ayat 4
  • Panduan video dan audio akan bantu anda tahu 50 ayat masa kerja dan elak kesalahan Grammar.
  • Bantu anda dalam 100 minutes.
  • Atasi rasa tak yakin dalam diri bila ada 50 ayat yang boleh digunakan terus.
Panduan 50 Ayat viewer
  • Anda akan dapat 10 video tutorial, 30 minit satu video untuk anda belajar lebih grammar dalam 10 situasi & 50 ayat.
  • Belajar apa kesalahan yang ramai orang buat.
  • Tahu grammar yang betul .
Starter Telegram Channel
  • Special Group untuk bantu anda dapat reminder dan belajar dengan kerap.
  • Dapat support.
  • Tak keseorangan bila belajar.

Kenapa iFikir nak beri semua ni?

Saya beri tawaran ini sebab saya faham cabaran anda dan nak tunjukkan cara paling mudah untuk anda mula. Kalau anda dah suka, anda akan decide untuk sertai iFikir English sebagai pelajar..

Bertindak sekarang, offer 7 hari mula speaking ini takkan ada selama2 nya… Jadi jangan tunggu dah. 

Dan, jika anda rasa anda tak suka dengan apa yang kami beri, kami akan beri refund dan anda still boleh dapat access “7 hari Mula Speaking ni”  panduan untuk mula speaking dengan cepat and get value from it in the future.

Masa sedang berlari tinggalkan anda…

Let “Mula Speaking dalam 7 Hari” help you Anda akan mula bina momentum untuk speaking too!

Just click the button to get started instantly

Ya! Saya nak mula Speaking dalam 7 hari bernilai RM 745 dengan hanya RM27 saja sekarang!

Z

7 days Speaking Challenge – (Nilai – RM 399)

Z

BONUS #1: Worksheet for 7 Days Speaking Challenge – (Nilai – RM 99)

Z

BONUS #2: Panduan 50 ayat – (Nilai – RM 197)

Z

BONUS #3: Akses Starter Tutorial (10 Tutorial) – (Nilai – RM 50)

Z

BONUS #4: Telegram Channel, iFikir Starter – (Nilai – Lifetime access)

Total Value = RM 745
Tapi hari ini anda dapatkan 

Hanya RM 27 saja

Jadi, itu saja buat masa ni. Saya harap anda mula bertindak untuk mulakan momentum anda nak speaking, inilah langkah terbaik untuk anda lalui, guaranteed.

Jumpa anda nanti. 🙂

Thanks again,
Bro Faizal

P.S.
Kesimpulannya: Kalau anda dah bertahun-tahun nak speaking tapi masih gagal, ini adalah jalan terbaik untuk anda mula atasinya dan kembali menyinar depan Boss, Clients dan kawan sekerja!