Mula bercakap English dengan Keluarga Bulan Puasa ni dengan Panduan 50 Frasa Ramadhan (10 Minit je sehari)

frasa ramadhan 2

Cabaran nak improve English bila tak praktik dirumah..

Ramai orang tak berjaya nak biasakan lidah cakap English sebab mereka tak gunakan English kat rumah. Bila tak amalkan, apa yang pernah belajar susah nak lekat. Lidah pun susah nak lancar. 

Memang dirumah kita dah biasa cakap bahasa ibunda kita, Bahasa Melayu. Pasangan kita pun selesa cakap Bahasa melayu. Rasa susah nak speaking dengan family sebenarnya. 

Pernah jugak cuba cakap, tapi rasa kekok pula.

Jadikan rumah dan family menyokong impian kita

Untuk mudahkan anda nak improve English, anda juga perlu ubah suasana anda. Suasana yang sokong kita untuk speaking akan jadikan proses latihan jadi mudah. 

Jika tak dimulakan budaya ini, sampai bila pun family anda susah nak support apa yang anda buat. Walaupun anda sebenarnya nak improve English untuk beri yang terbaik kepada family. Sebab anda tahu, kerjaya anda akan lebih baik bila anda practice speaking. 

Bila kerjaya anda lebih baik, anda boleh bela nasib keluarga ke arah lebih baik.

Kenapa kena jadikan family menyokong kita?

1. Support System

Ahli keluarga kita boleh menjadi “Support System” untuk kita improve English. Bila kita belajar sesuatu ilmu, mereka adalah jadi geng untuk kita berlatih. 

2. Praktikal

Kunci untuk tingkatkan kemahiran ialah dengan latihan. Semakin banyak latihan, semakin tinggi kemahiran. Bila dirumah kita 

Bayangkan bila anda belajar sesuatu tentang English, anda balik rumah dan anda boleh latih dan amalkan dengan pasangan anda. Boleh praktik dengan anak-anak anda. 

JADI, UNTUK BANTU ANDA MULA PERKENALKAN SUASANA SPEAKING ENGLISH DENGAN FAMILY DIRUMAH 

Sempena Bulan Ramadhan

Memperkenalkan Panduan 50 Frasa Ramadhan

Bila anda mula dengan 50 Frasa Ramadhan yang memang praktikal untuk anda practice dengan family. 

Belajar yang santai, dengar dan ulang saja

Mockup frasa ramadhan
Logo iFikir English

Apa kata mereka yang dah cuba Panduan Sebelum ni?

testimoni frasa 5
testimoni frasa 4

Apa yang anda akan terima?

explanation Ramadhan

Apa pengisian?

Anda akan belajar 50 ayat yang anda boleh guna dalam 5 situasi utama dalam bulan Ramadhan iaitu, waktu sahur, Waktu zuhur, Waktu pulang dari kerja, Waktu berbuka dan Waktu Terawih.

FB Live Tutorial
1. Sahur - Part 1

1 Video  , 5 Audios

2. Sahur - Part 2

1 Video  , 5 Audios

3. Zuhur - Part 1

1 Video  , 5 Audios

4. Zuhur - Part 2

1 Video, 5 Audios

5. Going Home - Part 1

1 Video, 5 Audios

6. Going Home - Part 2

1 Video, 5 Audios

7. Iftar - Part 1

1 Video, 5 Audios

8. Iftar - Part 2

1 Video, 5 Audios

9. Terawih - Part 1

1 Video, 5 Audios

10. Terawih - Part 2

1 Video, 5 Audios

Apa kata mereka yang dah ikuti panduan kami?

testimoni frasa 2
testimoni frasa 1

Berapa harga panduan ini?

Baiklah, nilai sebenar panduan 50 Frasa Ramadhan ini ialah RM50. Tapi nilai yang anda akan dapat ialah boleh mula mengajak family untuk mula bercakap English dan sudah tentu itulah yang anda inginkan. 

Tapi sempena bulan Ramadhan ini, anda boleh dapatkan panduan ini dengan 50% diskaun iaitu dengan RM25 sahaja. 

TAPI, Kami nak tawarkan BONUS jika anda ambil Combo Penuh 

Full Combo Panduan 50 Frasa Ramadhan

Untuk Live Tutorial Eksklusif di Facebook Group Khas!

frasa Ramadhan Live

Apa pengisian Tutorial?

COMBO dengan Tutorial Panduan 50 Frasa yang mana anda boleh belajar kesalahan yang selalu orang buat yang anda boleh elakkan. 

Tutorial bernilai RM 150 dengan 5 sesi 

5 Sesi tutorial dengan 30 minit setiap sesi

Tutorial 1 - Sahur Part 1 & Part 2

1 Video, 5 Audios

Tutorial 2 - Zuhur - Part 1 & Zuhur - Part 2

1 Video, 5 Audios

Tutorial 3 - Going home - Part 1 & Part 2

1 Video, 5 Audios

Tutorial 4 - Iftar - Part 1 & Part 2

1 Video, 5 Audios

Tutorial 5 - Terawih - Part 1 & Part 2

1 Video, 5 Audios

Apa dapat dari Tutorial?

FB Live Tutorial

Tanya soalan direct

Anda boleh tanya soalan personal kepada instructor pada 5 kali live

Online Coaching

Setiap topik akan dihurai dengan penerangan lebih dalam

Latihan Instant

Anda akan bersama dengan instructor membuat latihan untuk setiap topik

Nilai asal Tutorial ini ialah RM 150. Dengan Combo Penuh Panduan 50 Frasa Ramadhan dan Tutorial anda hanya perlu bayar RM 35 sahaja untuk kedua-dua modul.

Nilai Combo sebenarnya ialah RM 50 + RM 150 = RM 200 RM35 Sahaja

harga combo 200 35
testimoni frasa 3

Tawaran ini kami akan beri dalam masa minggu pertama Ramadhan sahaja supaya anda boleh terus mula praktik sepanjang Ramadhan ini. 

Terus klik pada link di bawah

Logo iFikir English Putih