Senang nak Mula speaking bila kuasai asas Perbualan dengan dengan iFikir English

Bertahun-tahun tak berjaya lancar speaking tanpa asas yang betul. 

BRo Faizal

Dah lama rasa tak yakin nak speaking..

Tak berani nak speaking depan orang...

gambar azhar landing page

Luar meeting banyak idea, pendapat..masuk dalam meeting terkedu, senyap.

Takut nak speaking masa meeting...

azhar 1

Tak berani nak bercakap sebab takut salah, dimalukan, digelakkan orang!

Segan dan malu nak speaking dengan kawan...

gambar azhar landing page 1

Terpaksa duduk diam, boss tak nampak, tak tanya, walaupun kerjaya berisiko…


Semua ini berpunca dari perasaan tak yakin!

80% dari peserta coaching iFikir English mengatakan mereka rasa TAK YAKIN untuk speaking masa kerja dan dalam kehidupan. 

Azhar dpn

Kenapa rasa tak yakin nak speaking?

Untuk tahu kenapa, cuba tanya diri anda 3 Soalan di bawah

u

Berapa kerap anda bercakap dalam English?

u

Berapa jam sehari anda berlatih speaking?

u

Berapa kali anda buat pengulangan untuk setiap 1 perkara baru yang anda belajar?

Rasa tak yakin sebab sangat sedikit latihan

Jika jawapan anda pada ketiga-tiga soalan ialah  

“Saya tak kerap bercakap”,  “Saya tak berlatih sangat pun, cuba cakap dalam hati je”, “Saya pun tak pasti berapa kali saya ulang, tapi sikit je la” 

Oleh sebab tu anda rasa tak yakin nak speaking.  

Tapi bila anda dah mula faham cara nak praktis, dan terus mula dengan tindakan, anda akan dapat atasi rasa tak yakin nak speaking itu dalam masa yang singkat! 

coding isometric 03 1

Apa jadi bila anda mula latih speaking dengan konsisten ?

photo6118275566097509142 1 1
photo6118275566097509143 1 1

Mula atasi rasa tak yakin nak speaking dengan Kuasai Asas Perbualan English

Kuasai asas English dan Asas Perbualan dengan iFikir English Speaker

Iam a speaker 2

Sesi Khas untuk tunjuk pada anda bagaimana cara untuk mula yakin speaking

Kuasai Asas Perbualan English

Mula lancar Cakap English bila mula bercakap dengan kerap selepas kuasai asas perbualan. 

Date

IED Webs perspective Speaker Tutorial kecik

6 November 2020
8:30 malam

IED Webs perspective Speaker Tutorial kecik

Sesi "I am a Speaker" akan bermula dalam

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Penyertaan terhad

Penyertaan ini terhad kepada mereka yang memenuhi kriteria tertentu. Bercakap dengan kami untuk tahu kelayakan anda. 

Iam a speaker 2

Sesi di Sponsor

Nilai sebenar sesi ini ialah RM200. Tetapi iFikir English akan sponsor untuk mereka yang layak. 

Live @ Facebook

Anda akan dapat terus rasai kesannya secara Live dan akan terus teruja untuk teruskan ke pembelajaran lanjutan!

Bercakap dengan team kami

Mula atasi rasa tak yakin speaking