Senang nak faham, kuasai Asas English & Mula speaking dengan Icon Intake

Kuasai asas English dan Asas Perbualan English yang penting untuk anda lebih menyerlah dalam kerjaya

ICON intake Png 2

Dah lama kecewa dengan diri sendiri yang tak mahir English..

Tak berani nak speaking...

gambar azhar landing page

Luar meeting banyak idea, pendapat..masuk dalam meeting terkedu, senyap.

Tak yakin nak gunakan English

azhar 1

Tak berani nak bercakap sebab takut salah, dimalukan, digelakkan orang!

Takut dan Malu

gambar azhar landing page 1

Terpaksa duduk diam, boss tak nampak, tak tanya, walaupun kerjaya berisiko…


Semua ini berpunca dari perasaan tak yakin!

80% dari peserta iFikir English ICON INTAKE coaching Session mengatakan mereka rasa TAK YAKIN untuk gunakan English. 

Azhar dpn

Kenapa rasa tak yakin?

Untuk tahu kenapa, cuba tengok 3 Soalan di bawah, teka ayat yang diberi itu betul atau salah.

they are 1
syafiq 2
3 syamsul

Rasa tak yakin sebab tak faham dan tak boleh bezakan betul @ salah!

Ketiga-tiga ayat di atas adalah salah. 

Dan jika anda tak dapat kenalpasti kesilapan ayat diatas mungkin sebab anda tak betul-betul faham cara penggunaan yang betul. 

Oleh sebab tu anda rasa tak yakin.  

Tapi bila anda dah mula faham, nampak dengan jelas anda akan boleh atasi rasa tak yakin itu dalam masa yang singkat! 

coding isometric 03 1

Apa jadi bila anda mula faham asas?

photo6118275566097509142 1 1
photo6118275566097509143 1 1
ICON intake Png 2

Mula atasi rasa tak yakin dengan Kuasai Asas English

Kuasai asas English dan Asas Perbualan dengan iFikir ICON Intake

Pilihan Untuk Icon Intake

Learner logo 1

Kuasai Asas English

Mula lancar Cakap English bila faham dan kuasai cara betul untuk Buat Ayat

iFikir English 101

101

Module untuk bantu anda kukuhkan asas English dengan betul

22 Lessons

101 22 lessons

24 Video pembelajaran yang ringkas dan padat, merangkumi topik-topik utama yang boleh bantu anda dalam memahami perkara-perkara asas dalam membina ayat English bagi perbualan.

22 Quizzes

  101 22 quiz

Anda dapat tingkatkan dan uji kefahaman dalam Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

Learner Tutorial

learner tut

Online Coaching

Setiap topik akan dihurai dengan penerangan lebih dalam

22 Worksheets

101 22 worksheets

Dulu belajar English, anda senang lupa kan? Sekarang anda akan lebih cekap mengingat dengan mengeluarkan keypoint penting dalam worksheet.

Pilihan Untuk Icon Intake

Speaker logo

Kuasai Asas Perbualan English

Mula lancar Cakap English bila mula bercakap dengan kerap selepas kuasai asas perbualan. 

iFikir English Dialogue 101

IED 2020

Module untuk bantu anda kukuhkan asas perbualan English dengan betul

24 Lessons

IED 2020 24 lesson

24 Video pembelajaran  padat dengan latihan asas untuk boleh bantu anda mula bercakap dalam English.

22 Quizzes

IED 2020 24 Quiz

Anda dapat tingkatkan dan uji kefahaman dalam Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

Speaker Tutorial

IED 6 nln

Latihan Instant

Anda akan bersama dengan instructor membuat latihan untuk setiap topik

22 Worksheets

IED 2020 24 worksheet

Sekarang anda akan lebih cekap mengingat dengan mengeluarkan keypoint penting dalam worksheet.

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti pakej LEARNER atau SPEAKER dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

Biar kami bantu

Tawaran ini tamat dalam

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Saya faham offer ini habis esok.