Belajar Rahsia Lancarkan Komunikasi English Dengan Leaper Formula Yang Proven!

3 Langkah efektif Leaper Formula buat Usahawan, Professionals & Executives rasa English senang sampai anda yakin speaking depan orang!

hanya

RM 448
RM 38 sahaja

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Launch KE Sept 2022 1

Rasa malu dengan orang bila tak boleh speaking dan tak yakin komunikasi dengan lancar?

Setiap kali kena komunikasi dalam English depan orang (client, staff, boss & suppliers) mesti ada rasa tak yakin. Adakah ini yang anda hadapi?

anxiety 2

Mengadap orang yang lebih pandai English dari anda dan selalu rasa gementar

stress

Selalu rasa rendah diri dengan orang yang lebih pandai speaking?

presentation

Bila anda terpaksa speaking anda rasa terlalu kecil dan tak yakin dengan diri?

difficulties

Dah penat mengelak dari speaking dan tak puas dengan pencapaian diri?

4 Sebab kenapa anda masih belum komunikasi English dengan yakin

Walaupun dah bertahun-tahun hadapi masalah yang sama..tapi anda mungkin tak sedar yang..

confused

Sebab 1

Banyak Asas dan perkara Advance yang anda tak faham. Makin belajar makin confuse

low battery level

Sebab 2

Semangat naik turun sebab anda rasa berseorangan. 

confusion

Sebab 3

Anda hanya focus teory saja. Belajar dan belajar tanpa practice. Akhirnya banyak yang tak ingat dan banyak lupa.

lazy

Sebab 4

Practical anda ke laut. Sangat kurang dan kadang-kadang tak sempat nak buat.

“Dulu susah nak Faham! Dengan iFikir sekejap je faham”

Kuasai English dengan LEAPER Formula

Case Study 1: En Nirwan
Host/Emcee

Pn Noorita Hanim. Businesswoman

Case Study 2: Pn Noorita

5 Sebab Kuasai English akan bantu anda mula lancar komunikasi dalam English dan mula yakin Speaking depan client dan boss!

Kuasai English min
chat

1. Belajar, faham dengan cepat

Anda akan tahu bagaimana cara FAHAM dulu dengan cepat (Grammar, Tenses, Vocab) yang selama ni anda keliru.

conversation

2. Vocab drill

Vocab drill akan bantu anda tambah vocab tanpa perlu susah2 hafal so Lebih mudah nak speaking-

response

3. Speaking drill

Speaking drill and practice dengan sangat banyak so Lancar bertutur

half time

4. 30 Seconds rule

30 Seconds rule … Bantu anda mula terus tanpa fikir lama, jadi bina keyakinan dengan cepat

5. LEAPER Formula

LEAPER Formula akan jadikan anda mudah faham dengan cepat dan dapat keyakinan bila anda boleh bezakan apa yang betul dengan yang salah

Formula ini dinamakan LEAPER Formula. Dan LEAPER Formula ialah fundamental pada program yang kami jalankan. 

Leaper Formula Black

Selepas itu anda akan boleh gunakan cara paling berkesan untuk anda belajar English , sampai rasa yakin membuak-buak dengan tiba-tiba, dan boleh practice dengan sangat kerap, lebih kerap dari yang anda pernah buat sebelum ni!

Apa jadi bila anda mula faham, yakin dan practice?

Mohd Shaiful Hj Zainudin
Mohd Shaiful Hj Zainudin
2024-02-08
Good learning, mudah faham dan modul terbaik untuk pelajari Bahasa Inggeris dengan cepat.. Awesome... Learning, Practice & Repeat. Tqsm
amira azura
amira azura
2024-02-07
berbaloi dan perlu memanfaatkan kesemua sumber yg disediakan, sy sgt berpuas hati
Man Wah
Man Wah
2024-02-06
LEAPER formula is the key to success
Norazura Ahmad
Norazura Ahmad
2024-02-06
Ilmu baru yang saya pelajari..dari sekolah rendah tak faham-faham, akhirnya dgn ifikir saya tahu dimana kelemahan saya dan saya mudah faham apa diajar menggunakan teknik leaper.. don’t dan dosen’t pun saya tertukar namun setelah diajar oleh Sir Azhar saya tahu dan faham pemilihan perkataan tersebut. Tahniah dan Thank You Ifikir team. Semoga terus berkongsi ilmu yang bermanfaat sebagai bekalan hari esok.Terbaik👍🏻🌹
Eqin Cheng
Eqin Cheng
2024-02-06
A very helpful platform whom those need gain more in grammar and easy to learn English..keep it up team Ifikir👍

6 Secrets yang anda akan belajar untuk Kuasai English

top secret 1

Secret #1

Kenapa Belajar 11 Tahun Tapi Masih Tak Boleh Speaking dan Bagaimana Dalam 1 Hari anda boleh mula faham

top secret 2

Secret #2

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

secret file

Secret #3

Macam mana nak tambah vocabulary tanpa perlu penat-penat nak menghafal

top secret 2

Secret #4

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

secret file

Secret #5

Macam mana nak buat ayat panjang-panjang yang advance macam yang anda selalu nampak dalam newspaper

top secret 1

Secret #6

Macam mana nak keluarkan “superpower” yang semua orang ada dalam diri supaya anda boleh lancar speaking

…..dan banyak lagi yang anda akan faham dan dapat!

Apa yang anda akan dapat Dalam Program Kuasai English?

Kuasai English min

#1. Kuasai English 1 Session

Program yang anda akan belajar tentang bagaimana nak komunikasi dengan cara betul with Leaper Formula

REcording

#2. Recording Access

Video rakaman yang boleh anda dengar dan ulang dengar dan ulang. Beribu2 kali pun boleh.

Workbook KE 2

#3. Workbook

Workbook yang anda akan gunakan dalam sesi Kuasai English nanti.

book

#4. Notes & Examples

Juga akan disentuh  Grammar definition dan vocabulary yang selalu guna dan boleh faham untuk penggunaan yang betul.

Apa kata Peserta tentang Leaper Formula?

Dari: Bro Faizal
Lokasi: Kuala Lumpur

Salam & Hi! Saya Bro Faizal, dari iFikir English. 

Sejak mulakan iFikir English tahun 2013, saya dapati 99% isu komunikasi dalam English, keyakinan Usahawan, Professionals & Executives dapat diselesaikan dengan LEAPER Formula.

Faizal Kuasai English

 Dan kami pernah kongsikan tentang bagaimana orang dewasa boleh Kuasai English di RTM dan TV AL Hijrah dan telah membantu mereka di sektor swasta dan government seperti Pejabat SUK Pulau Pinang dan TNB.

iFikir English juga adalah Official Training provider di bawah HRD Corp. 

TV AL hijrah min
suara malaysia 21 3

Participants

Since

Rating on Google

Active Students

Bila anda sertai “Kuasai English” hari ini,

anda akan dapat semua 3 Bonus ini!

Bonus #1 (Value = RM 99)

Vocab Notes

Ebook Vocab Notes 2 min

Dalam Kuasai English nanti anda akan pelajari tentang Vocab Drill and Vocab notes ini adalah bonus untuk rujukan anda. 

Bonus #2 (Value = RM 150)

Ebook 20 Kesalahan Speaking

Ebook 20 kesalah v3

E-Book ini, akan berkongsi 20 kesalahan popular yang sering dilakukan bila bertutur dalam English, apakah punca kesalahan itu, bagaimana cara yang betul, dan 5 contoh ayat yang betul untuk setiap satu kesalahan.

Bonus #3 (Lifetime Access)

iFikir Starter Telegram

Starter Telegram Channel

Special Group untuk bantu anda dapat reminder dan belajar dengan kerap.

Dapat support.

Tak keseorangan bila belajar.

Masa untuk berubah sekarang!

Apa kata Peserta?

"POWERFUL"

En Zaid min 1

star icon

“Vocab drills & speaking drills. 2 benda ni lah yang sebenarnya sangat-sangat powerful“

En Zaid Hamid
Digital Creator

"HAPPY & BEST"

2

star icon

“Saya rasa happy & best sangat sebab cara praktis, dan formula yg Bro Faizal & Bro Azhar ajar senang saya nak follow. Especially bila buat speaking drills. Walaupun dalam bentuk maya, tapi rasa excited untuk buat.”

Pn Noraini Kadir
Customer Engagement TNB

"Lancarkan pertuturan!"

Testimony video min

star icon

“Apa yang diajar mudah faham. Bila kita selalu buat, bantu melancarkan pertuturan kita dalam bahasa Inggeris.”

Pn. Noorliza Ismail
Businesswoman

"Improve Confidence"

Testimony video 3 min

star icon

“Saya perasan saya dapat improve dari segi level of confidence saya,vocab & grammar. Sejak join 7 Days Speaking Challenge”

Ms. Feeqa Rosli
Engineer

"LANCARKAN PERCAKAPAN"

1

star icon

“Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula.”

Pn Norita Jantan
Sales Person

"TAMBAH KEYAKINAN"

unnamed

star icon

Cara penyampaian yang sangat jelas dan mudah faham. Teknik2 yang dikongsikan sangat praktikal yang boleh dipraktikkan terus. Aktiviti yang diberikan dapat menambah keyakinan untuk bertutur.

Azizah Saleh

"Super-recommended"

unnamed 1

star icon

iFikir English is a super-recommended English class for people who want to learn and practice English from very basic principles. i enjoy it so much.

Sabri Osman

kuasai english

Bila Kuasai English ni?

Date

23 Aug 2023

TIme

8:30 pm

Secara LIVE di

Zoom Platform

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti Kuasai English ni dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. Jadi biar kami tanggung risikonya dan anda boleh mula belajar tanpa ragu-ragu.

Ya! Saya nak sertai Kuasai English discount lebih 80%!

Kuasai English min
Z

Kuasai English – 1 Session

Z

Recording – Unlimited access

Z

Kuasai English – Workbook 

Z

BONUS#1: Vocab Notes

Z

BONUS #2: Ebook 20 Kesalahan Speaking masa Kerja

Z

BONUS #3: Telegram Channel, iFikir Starter

KE Basic green

Total Value = RM 448

Tapi hari ini hanya

RM 38 sahaja

Daftar Hari ini, sebelum tawaran ini ditarik semula!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kuasai English

Frequently Asked Question
(Soalan Lazim)

Siapa yang mesti hadir program Kuasai English with iFikir?

Jika anda usahawan, golongan professional, executives yang ada masalah keyakinan nak gunakan English, tak berani nak speaking depan orang, anda mesti hadir.

Beza iFikir English ni dengan yang ada di luar sana?

Program Kuasai English ini dijalankan dengan Leaper Formula yang dibangunkan oleh iFikir English yang sangat uni dan hanya ada di iFikir sahaja.

Apa yang saya akan dapat lepas bayar?

JIka anda memilih pakej Basic: anda akan terima:

✅ Kuasai English – 1 Session
✅ Recording
✅ Workbook
✅ Grammar Notes
✅ Vocab Notes
✅ Ebook – 20 Kesalahan English

Berapa harga program Kuasai English ni?

Nilai sebenar untuk Program Kuasai English Basic ialah RM 448 tapi hari ini hanya RM38 sahaja.

Bila saya akan ikuti program?

Anda akan sertai sesi Kuasai English secara Live.

Akses untuk video recording akan diberikan selepas tamat program.

Boleh kanak-kanak atau pelajar sekolah hadir ?

Tidak. Program ini untuk orang dewasa sahaja.

Macam mana saya nak daftar?

Isikan form dan lengkapkan maklumat anda.

Adakah program ini dianjurkan Live secara Online?

Ya betul. Program ini akan dijalankan diatas platform Zoom.

Bila tarikh program Kuasai English with iFikir?

23 Aug 2023, Jam 8:30 pm

Ada Moneyback Guarantee?

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti Kuasai English ni dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda (mengikut terma & syarat). Jadi biar kami tanggung risikonya dan anda boleh mula belajar tanpa ragu-ragu.

Logo iFikir English Putih

iFikir English 2023 . All rights reserved.
Dimiliki oleh iFikir Sdn Bhd (202101014280)
Jalan 1/48A, Sentul Perdana, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur

Terms & Conditions .  Privacy Policy . Contact Us

Scroll to Top