Khas untuk anda yang nak yakin berkomunikasi Bahasa Inggeris secara lancar & spontan dengan Formula Leaper dari USA!

3 Rahsia Meningkatkan Keyakinan Speaking di Depan Orang Ramai untuk Usahawan, Pengurus, dan Guru-guru. Yakin tiba-tiba sepantas 1 sesi!

30 March 2024, 9:00 am

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

azhar 4

Keyakinan meningkat mendadak selepas faham step-by-step Leaper Formula! 👇

Kuasai English dengan LEAPER Formula

Case Study 1: En Nirwan
Host/Emcee

Pn Noorita Hanim. Businesswoman

Case Study 2: Pn Noorita
Businesswoman

Start 1min Pn Era Asnia

Case Study 3: Pn Era Asnia
Pegawai Pendidkan

Dah penat Kecewa dengan komunikasi yang terbatas sebab rasa susah speaking?

Setiap kali perlu komunikasi dalam English depan orang (client, staff, boss & suppliers) mesti ada rasa susah nak bercakap. Adakah ini yang anda hadapi?

anxiety 2

Malu berhadapan dengan orang yang cakap dalam Bahasa Inggeris tapi tak boleh nak balas..

stress

Apabila bercakap dengan bos atau client hanya bercakap sedikit sebab sukar berkomunikasi. 

presentation

Kecewa bila tergagap-gagap mencari perkataan dalam English semasa meeting @ presentation.

difficulties

Tak berani cakap English dengan spontan, kena fikir dulu sebab takut salah.

4 Sebab kenapa anda masih tak yakin dan tak lancar komunikasi dalam English

confused

Sebab 1

Anda tak faham dan lemah perkara asas tapi anda tak sedar. 90% peserta sedar kesilapan mereka selepas sertai Kuasai English.

low battery level

Sebab 2

Keyakinan anda terlalu rendah pada diri sendiri dan anda rasa mustahil dan tidak ada harapan untuk berubah.

confusion

Sebab 3

Anda hanya focus teory saja. Belajar dan belajar tanpa practice. Akhirnya banyak yang lupa.

lazy

Sebab 4

Tak buat latihan sebab anda tak tahu apa cara paling bagus untuk berlatih. 

Apa kata Peserta?

"POWERFUL"

En Zaid min 1

star icon

“Vocab drills & speaking drills. 2 benda ni lah yang sebenarnya sangat-sangat powerful“

En Zaid Hamid
Digital Creator

"HAPPY & BEST"

2

star icon

“Saya rasa happy & best sangat sebab cara praktis, dan formula yg Bro Faizal & Bro Azhar ajar senang saya nak follow. Especially bila buat speaking drills. Walaupun dalam bentuk maya, tapi rasa excited untuk buat.”

Pn Noraini Kadir
Customer Engagement TNB

"Lancarkan pertuturan!"

Testimony video min

star icon

“Apa yang diajar mudah faham. Bila kita selalu buat, bantu melancarkan pertuturan kita dalam bahasa Inggeris.”

Pn. Noorliza Ismail
Businesswoman

"Improve Confidence"

Testimony video 3 min

star icon

“Saya perasan saya dapat improve dari segi level of confidence saya,vocab & grammar. Sejak join 7 Days Speaking Challenge”

Ms. Feeqa Rosli
Engineer

"LANCARKAN PERCAKAPAN"

1

star icon

“Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula.”

Pn Norita Jantan
Sales Person

"TAMBAH KEYAKINAN"

unnamed

star icon

Cara penyampaian yang sangat jelas dan mudah faham. Teknik2 yang dikongsikan sangat praktikal yang boleh dipraktikkan terus. Aktiviti yang diberikan dapat menambah keyakinan untuk bertutur.

Azizah Saleh

"Super-recommended"

unnamed 1

star icon

iFikir English is a super-recommended English class for people who want to learn and practice English from very basic principles. i enjoy it so much.

Sabri Osman

Tingkatkan keyakinan speaking supaya anda kelihatan hebat depan client dan boss bila mampu komunikasi dengan lancar!

Untitled design 2 1

 Kuasai English dah berjaya bantu lebih 10,000 peserta untuk tingkatkan keyakinan speaking depan boss dan client dengan LEAPER Formula

chat

1. Belajar, faham dengan cepat

Belajar cara yang betul untuk anda cepat faham English walaupun selama ni selalu keliru

Anda akan tahu bagaimana cara FAHAM dulu dengan cepat (Grammar, Tenses, Vocab).

conversation

2. Vocab drill

Vocab drill akan bantu anda tambah vocab tanpa perlu susah2 hafal so Lebih mudah nak speaking.

response

3. Speaking drill

Belajar cara yang betul untuk praktis speaking dengan lancar. Cara ni sesuai untuk orang dewasa bekerjaya yang sibuk dan serius nak tingkatkan keyakinan speaking

half time

4. 30 Seconds rule

30 Seconds rule … mula speaking terus tanpa fikir lama supaya anda boleh capai keyakinan speaking dengan cepat!

5. LEAPER Formula

LEAPER Formula akan jadikan anda mudah faham dengan cepat dan dapat keyakinan bila anda boleh bezakan apa yang betul dengan yang salah

Formula ini dinamakan LEAPER Formula. Dan LEAPER Formula ialah fundamental pada program yang kami jalankan. 

Leaper Formula Black

Apa jadi bila anda mula faham, yakin dan practice?

Rokiah Kadir
Rokiah Kadir
2024-03-17
satu sesi pembelajaran english yang sangat menarik. Pelajar mudah faham kerana ianya diajar dalam Bahasa Melayu.
Muhd Hisyam
Muhd Hisyam
2024-03-17
Mudah faham..
zul hamizan
zul hamizan
2024-03-14
Good
Azalin Syah Ahmad
Azalin Syah Ahmad
2024-03-13
Mudah faham, teknik drill memang terbaik.. latihan bertutur engliah yg memang best. 👍
Mohd Amirul
Mohd Amirul
2024-03-12
Excellent i give more star 🤩
misha tasha
misha tasha
2024-03-09
Suka dengan cara pengajaran cikgu cikgu yg memudahkan saya untuk faham sesuatu perkataan atau membuat ayat dan juga perbaiki speaking kita.
fara sya
fara sya
2024-03-09
Mudah faham apa yang diajar.

Dari: Bro Faizal
Lokasi: Kuala Lumpur

Salam & Hi! Saya Bro Faizal, dari iFikir English. 

Sejak mulakan iFikir English tahun 2013, saya dapati 99% isu komunikasi dalam English, keyakinan Usahawan, Professionals & Executives dapat diselesaikan dengan LEAPER Formula.

Faizal Kuasai English

 Dan kami pernah kongsikan tentang bagaimana orang dewasa boleh Kuasai English di RTM dan TV AL Hijrah dan telah membantu mereka di sektor swasta dan government seperti Pejabat SUK Pulau Pinang dan TNB.

iFikir English juga adalah Official Training provider di bawah HRD Corp. 

TV AL hijrah min
suara malaysia 21 3

Participants

Since

Rating on Google

Active Students

Faham dengan cepat, practice dan ulang. 

Belajar Cara Berkesan untuk tingkatkan keyakinan speaking

Untitled design 1

#1. Kuasai English 1 Session

Dalam Kuasai English anda akan belajar cara betul dan strategi proven untuk tingkatkan keyakinan speaking. Ini adalah 3 Secrets yang anda akan dapat dalam Kuasai English

top secret 1

Secret #1

Kenapa Belajar 11 Tahun Tapi Masih Tak Boleh Speaking dan Bagaimana Dalam 1 Hari anda boleh mula faham

top secret 2

Secret #2

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

top secret 2

Secret #3

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

Anda juga akan terima

REcording

#2. Recording Access

Video rakaman yang boleh anda dengar dan ulang dengar dan ulang. Beribu2 kali pun boleh.

Workbook KE 2

#3. Workbook

Workbook yang anda akan gunakan dalam sesi Kuasai English nanti.

book

#4. Notes & Examples

Juga akan disentuh  Grammar definition dan vocabulary yang selalu guna dan boleh faham untuk penggunaan yang betul.

Apa kata Peserta tentang Leaper Formula?

Tak perlu bazir masa mengharap keadaan anda akan berubah dengan sendiri. Anda akan terus ketinggalan.  

Kuasai English telah mencapai kejayaan yang luar biasa, membimbing lebih dari 10,000 peserta untuk memperkuat keyakinan mereka dalam berbicara di hadapan bos dan client, hasil dari Formula LEAPER yang unik dan efektif

role model

Fahami cara yang betul untuk anda kuasai English, dari basic hingga advance

Dengan Leaper Formula rasa percaya diri dan pemahaman yang solid akan jadikan anda berani menghadapi dunia dan berkomunikasi dengan lancar!

racing

Elak spend masa untuk hanya “trial and error” terlalu banyak dan gagal. Tapi focuskan masa yang ada untuk tajamkan skill dan kefahaman.

video call

Keyakinan pada diri sendiri akan muncul secara tiba-tiba, dan anda akan merasa berharap serta percaya bahawa anda mampu berbicara dengan lancar, sama seperti orang lain

saving

Jimatkan masa, wang dari cuba pelbagai cara lain yang tidak berkesan untuk anda. Jadi sebahagian dari 10,000 peserta yang sudah rasa keyakinan berbeza!

Bila anda sertai “Kuasai English” hari ini,

anda akan dapat semua 3 Bonus ini!

Bonus #1 (Value = RM 99)

Vocab Notes

Ebook Vocab Notes 2 min

Dalam Kuasai English nanti anda akan pelajari tentang Vocab Drill and Vocab notes ini adalah bonus untuk rujukan anda. 

Bonus #2 (Value = RM 150)

Ebook 20 Kesalahan Speaking

Ebook 20 kesalah v3

E-Book ini, akan berkongsi 20 kesalahan popular yang sering dilakukan bila bertutur dalam English, apakah punca kesalahan itu, bagaimana cara yang betul, dan 5 contoh ayat yang betul untuk setiap satu kesalahan.

Bonus #3 (Lifetime Access)

iFikir Starter Telegram

Starter Telegram Channel

Special Group untuk bantu anda dapat reminder dan belajar dengan kerap.

Dapat support.

Tak keseorangan bila belajar.

Jangan Lepaskan Peluang! Lihat Bagaimana Kuasai English Mengubah Hidup Mereka!👇

Pn Norhayati

Case Study 4: Puan Norhayati
Nurse

En Hanif

Case Study 5: En Hanif
Engineer

Panther  En Samsul

Case Study 6: En Samsul
Branch Manager

zaid hamid KE

Case Study 7: En Zaid Hamid
Digital Creator

My Story - En Khairul (Pelajar iFikir English)

Case Study 8: En Khairul
Mechanical Technician

En AimanCopy

Case Study 9: En Aiman
Site Manager

kuasai english

Bila Kuasai English ni?

Date

30 March 2024

TIme

9:00 am

Secara LIVE di

Zoom Platform

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti Kuasai English ni dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. Jadi biar kami tanggung risikonya dan anda boleh mula belajar tanpa ragu-ragu. Anda tak perlu risau!

Ya! Saya nak sertai Kuasai English discount lebih 80%!

Kuasai English min

Kuasai English – 1 Session (Value – RM199)

Recording – Unlimited access

Kuasai English – Workbook

BONUS#1: Vocab Notes (Value – RM99)

BONUS #2: Ebook 20 Kesalahan Speaking (Value – RM150)

BONUS #3: Telegram Channel, iFikir Starter (Lifetime access)

KE Basic green

Tapi hari ini hanya

Total Value =    RM 448  

RM 19 sahaja

Daftar Hari ini, sebelum tawaran ini ditarik semula!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kuasai English

Frequently Asked Question
(Soalan Lazim)

Siapa yang mesti hadir program Kuasai English with iFikir?

Jika anda usahawan, golongan professional, executives yang ada masalah keyakinan nak gunakan English, tak berani nak speaking depan orang, anda mesti hadir.

Beza iFikir English ni dengan yang ada di luar sana?

Program Kuasai English ini dijalankan dengan Leaper Formula yang dibangunkan oleh iFikir English yang sangat uni dan hanya ada di iFikir sahaja.

Apa yang saya akan dapat lepas bayar?

JIka anda memilih pakej Basic: anda akan terima:

✅ Kuasai English – 1 Session
✅ Recording
✅ Workbook
✅ Grammar Notes
✅ Vocab Notes
✅ Ebook – 20 Kesalahan English

Berapa harga program Kuasai English ni?

Nilai sebenar untuk Program Kuasai English Basic ialah RM 448 tapi hari ini hanya RM38 sahaja.

Bila saya akan ikuti program?

Anda akan sertai sesi Kuasai English secara Live.

Akses untuk video recording akan diberikan selepas tamat program.

Boleh kanak-kanak atau pelajar sekolah hadir ?

Tidak. Program ini untuk orang dewasa sahaja.

Macam mana saya nak daftar?

Isikan form dan lengkapkan maklumat anda.

Adakah program ini dianjurkan Live secara Online?

Ya betul. Program ini akan dijalankan diatas platform Zoom.

Bila tarikh program Kuasai English with iFikir?

30 March 2024, Jam 9:00 am

Ada Moneyback Guarantee?

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti Kuasai English ni dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda (mengikut terma & syarat). Jadi biar kami tanggung risikonya dan anda boleh mula belajar tanpa ragu-ragu.

Logo iFikir English Putih

iFikir English 2024 . All rights reserved.
Dimiliki oleh iFikir Sdn Bhd (202101014280)
Jalan 1/48A, Sentul Perdana, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur

Terms & Conditions .  Privacy Policy . Contact Us

Scroll to Top