Anda nak Lancar Speaking masa kerja tapi tak tahu cara berkesan tanpa ambil masa lama?

Jika betul, jadi Program Training 2 Hari 100% Percuma “Nak Lancar Speaking” ini ialah jawapan yang anda WAJIB CUBA!

Dari: Bro Faizal
Lokasi: Kuala Lumpur

Salam & Hi! Saya Bro Faizal, dari iFikir English. 

Sejak saya mulakan iFikir English tahun 2013, saya dapati ada 5 TOP PROBLEMS yang orang dewasa hadapi bila nak speaking masa kerja. Cuba semak dan tanya diri yang mana satu berkaitan dengan anda?

#1. rasa rendah diri?

“Saya rasa rendah diri kerana tidak fasih berbahasa English di tempat kerja dan org di sekeliling saya.” 

#2. lambat nak speaking?

“Idea ada dalam kepala, tapi nak susun ayat tak pandai dan perkataan yang digunakan lambat untuk keluar.” 

#3. Tak yakin dengan diri?

“Masalah saya ialah saya tidak yakin untuk bercakap di hadapan orang. Tidak yakin dengan susunan ayat.…  ”

#4. Tak Layak naik pangkat?

“Boss saya lebih suka orang yang speaking. Saya yang ada pengalaman bertahun-tahun pun tak dapat perhatian dari Boss..”

#5. selalu digelakkan?

“Dah tak sanggup kena gelak dengan kawan-kawan. Kadang-kadang client pun gelakkan kita..”

Jadi berapa banyak masalah di atas yang anda ada? Ada 1 saja atau semuanya?

Faizal 2
TV AL hijrah min

Nak dapat Hasil Berbeza, perlu tahu cara berbeza betul?

4 Perkara yang anda perlu Tahu

ILMU #1: Bagaimana nak lancar speaking dengan langkah yang betul walaupun anda pernah cuba banyak kali tapi gagal

ILMU #2: Apakah cara untuk atasi halangan pertama yang buat kita susah nak speaking walaupun pernah belajar English lebih 11 tahun

ILMU #3: Macam mana nak berdepan dengan masalah tak yakin bila nak bercakap dengan bos

ILMU #4: Bagaimana anda boleh mula FAHAM dulu dengan cepat (Grammar, Tenses, Vocab) yang selama ni anda keliru

Apa reaksi mereka yang dah mula tahu?

4
6
2

Sebab itu kami adakan Nak Lancar Speaking (NLS) pada 25 & 26 December ni untuk anda!

MOckup NLS DEc Event

Ini beberapa Formula Penting yang anda akan belajar / dapat jawapan dalam 2 hari “Nak Lancar Speaking (NLS)” ini:

Secret #1

Kenapa Belajar 11 Tahun Tapi Masih Tak Boleh Speaking dan Bagaimana Dalam 1 Hari anda boleh mula faham

Secret #2

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

Secret #3

Macam mana nak tambah vocabulary tanpa perlu penat-penat nak menghafal

Secret #4

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

Secret #5

Macam mana nak buat ayat panjang-panjang yang advance macam yang anda selalu nampak dalam newspaper

Secret #6

Macam mana nak keluarkan “superpower” yang semua orang ada dalam diri supaya anda boleh lancar speaking

…..dan banyak lagi yang anda akan faham dan dapat!

Jangan ketinggalan untuk tahu ilmu baru yang akan jadikan anda nampak langkah demi langkah untuk anda faham, bina keyakinan dan mula lancar speaking dari peringkat basic hingga advanced dengan LEAPER Formula tanpa perlu repeat 11 tahun tempoh pembelajaran. . .

Dalam Online Training ini anda akan tahu bagaimana cara anda boleh mula FAHAM dulu dengan cepat (Grammar, Tenses, Vocab) yang selama ni anda keliru.

Selepas itu anda akan boleh gunakan cara paling berkesan untuk anda belajar English , sampai rasa yakin membuak-buak dengan tiba-tiba, dan boleh practice dengan sangat kerap, lebih kerap dari yang anda pernah buat sebelum ni!

Leaper Formula Black

Melalui pengalaman sendiri selama bertahun-tahun struggle nak speaking, akhirnya Allah ilhamkan satu formula yang boleh memudahkan proses orang dewasa belajar dan lancar speaking. 

Formula ini dinamakan LEAPER Formula. Dan LEAPER Formula ialah fundamental pada program yang kami jalankan. Dan anda akan faham kenapa Formula ini penting untuk anda lancar speaking

“Sneak peek” apa yang anda akan belajar 2 hari ni?

Day 1

NAK Lancar SPEAKING – Day 1

Cara Cepat Faham Asas English Untuk Speaking

4 Secrets yang akan anda pelajari. 

Anda akan mula nampak kenapa nak mula berani speaking adalah bermula dengan kuasai asas, dengan formula LEAPER.

Day 2

Nak lancar speaking – Day 2

Cara Betul Untuk Bina Momentum Speaking Segera

 3 Lagi Secrets yang anda akan pelajari

Anda akan mula nampak isu yang anda hadapi selama ni boleh selesai bila anda mula faham. 

Masa untuk berubah sekarang!

Apa kata Peserta?

 “Sejak sekolah lg saya tak suka belajar English. Di tempat kerja, saya ada masalah untuk balas setiap email sebab perlu guna Bahasa Inggeris. Saya tak yakin untuk menulis dalam Bahasa Inggeris, Kawan-kawan selalu kena tolong. Bila join Start Speaking Secrets, saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar Awakening Intake”

Pn Maiazura Darus

Confidential Administration Officer

“Memang best sangat join. Banyak perkataan-perkataan yg saya dah improve dari segi sebutan dan juga grammar. Seronok sangat bila saya boleh ajar anak-anak saya Bahasa Inggeris dengan mudah”

Pn Normala Zulkupli

Suri Rumah

“Bagi saya ni antara program yang patut diketengahkan sebab, 1. Cara penyampaian mudah difahami iaitu dalam Bahasa Malaysia. 2. Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan kita yg kita tak pernah terfikir banyak rupanya perkataan English sekeliling kita. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula. Saya dah tak sabar nak start kelas Awakening”

Pn Norita Jantan

Sales Person

“Saya rasa happy & best sangat sebab cara praktis, dan formula yg Bro Faizal & Bro Azhar ajar senang saya nak follow. Especially bila buat speaking drills. Walaupun dalam bentuk maya, tapi rasa excited untuk buat. Saya dpat tahu banyak basic English. Walaupun 11 tahun belajar dekat skolah, end up bila kerja tak amalkan sangat. Masa kerja, nak guna English, saya terpaksa refer Google Translate. Kadang lepas dh translate pun rasa pelik juga ayat tu. Saya pernah join kelas English online tapi tak sama dengan join kelas iFikir English dengan Bro Faizal”

Pn Noraini Kadir

Customer Engagement TNB

“Sejak join Start Speaking Secrets, saya rasa yakin dengan cara pembljran ni, saya akan boleh follow. Setiap step yg diajar saya boleh ikut dan mudah faham. Bila dah join ni, baru sedar rupanya banyak yg saya tak tahu. Sebelum ni saya tak faham langsung are, is tapi lepas dah join, rasa seronok dan best sebab senang je bila dah faham. Banyak kali saya ulang tengok sebab bantu saya lagi faham. Saya rasa seronok bila aktiviti cari noun dan benda2 sekeliling tu. Sebab dari saya tak tahu, terus jadi tahu”

Pn Khodiah Shafie

Guru Taska

4
6
2
7
8
9
Faizal 1

Nak Lancar Speaking

Bila Program ni?

Date

23 & 24  December 2021

TIme

8:30 pm

Secara LIVE di

Zoom Platform

Nak Lancar Speaking

Berapa komitmen nak sertai?

Pendaftaran

RM 299 100% PERCUMA sahaja

MOckup NLS DEc Event