Logo Website 2

Selama bertahun-tahun tak berani Speaking

Kini anda boleh, walaupun anda ragu-ragu dan tak yakin.

 

Azhar besar

Start Speaking secrets

2 Days Training Program

Siapa yang perlu sertai? 

Anda ada masalah begini?

rasa rendah diri

“Saya rasa rendah diri kerana tidak fasih berbahasa English di tempat kerja dan org di sekeliling saya.” 

lambat nak speaking

“Idea ada dalam kepala,tapi nak susun ayat tak pandai dan perkataan yang digunakan lambat untuk keluar.” 

Rasa rendah diri..

“Saya rasa rendah diri kerana tidak fasih berbahasa English di tempat kerja dan org di sekeliling saya.” 

azhar actually

Nak mula speaking

Atasinya dengan Nak Mula Speaking!

2 Days  

Program Flow

Day 1

NAK MULA SPEAKING – Day 1

Cara Cepat Faham Asas English Untuk Speaking

2 topik yang akan dikupas

Noun , Pronoun dan praktikal Speaking.

Anda akan mula nampak kenapa nak mula berani speaking adalah bermula dengan kuasai asas, dengan formula LEAPER.

Day 2

Nak Mula speaking – Day 2

Cara Betul Untuk Bina Momentum Speaking Segera

2 topik yang akan dikupas

Verb, Time serta praktikal untuk Speaking.

Anda akan mula nampak isu yang anda hadapi selama ni boleh selesai bila anda mula faham. 

Masa untuk berubah sekarang!

Apa kata Peserta?

 “Sejak sekolah lg saya tak suka belajar English. Di tempat kerja, saya ada masalah untuk balas setiap email sebab perlu guna Bahasa Inggeris. Saya tak yakin untuk menulis dalam Bahasa Inggeris, Kawan-kawan selalu kena tolong. Bila join Start Speaking Secrets, saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar Awakening Intake”

Pn Maiazura Darus

Confidential Administration Officer

“Memang best sangat join. Banyak perkataan-perkataan yg saya dah improve dari segi sebutan dan juga grammar. Seronok sangat bila saya boleh ajar anak-anak saya Bahasa Inggeris dengan mudah”

Pn Normala Zulkupli

Suri Rumah

“Bagi saya ni antara program yang patut diketengahkan sebab, 1. Cara penyampaian mudah difahami iaitu dalam Bahasa Malaysia. 2. Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan kita yg kita tak pernah terfikir banyak rupanya perkataan English sekeliling kita. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula. Saya dah tak sabar nak start kelas Awakening”

Pn Norita Jantan

Sales Person

“Saya rasa happy & best sangat sebab cara praktis, dan formula yg Bro Faizal & Bro Azhar ajar senang saya nak follow. Especially bila buat speaking drills. Walaupun dalam bentuk maya, tapi rasa excited untuk buat. Saya dpat tahu banyak basic English. Walaupun 11 tahun belajar dekat skolah, end up bila kerja tak amalkan sangat. Masa kerja, nak guna English, saya terpaksa refer Google Translate. Kadang lepas dh translate pun rasa pelik juga ayat tu. Saya pernah join kelas English online tapi tak sama dengan join kelas iFikir English dengan Bro Faizal”

Pn Noraini Kadir

Customer Engagement TNB

“Sejak join Start Speaking Secrets, saya rasa yakin dengan cara pembljran ni, saya akan boleh follow. Setiap step yg diajar saya boleh ikut dan mudah faham. Bila dah join ni, baru sedar rupanya banyak yg saya tak tahu. Sebelum ni saya tak faham langsung are, is tapi lepas dah join, rasa seronok dan best sebab senang je bila dah faham. Banyak kali saya ulang tengok sebab bantu saya lagi faham. Saya rasa seronok bila aktiviti cari noun dan benda2 sekeliling tu. Sebab dari saya tak tahu, terus jadi tahu”

Pn Khodiah Shafie

Guru Taska

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Faizal 1

let’s start speaking

Bila Program ni?

Date

25 & 26  Oct 2021

TIme

8:30 pm

Secara LIVE di

Zoom Platform

mulakan langkah 2021 dengan tawaran menarik 

Berapa komitmen nak sertai?

Pendaftaran

RM 299 PERCUMA sahaja

Setiap Penyertaan akan terima Workbook Pdf

Workbook NMS