HEader hand Landing page

hilangkan RASA ENGLISH

SUSAH.

mula YAKIN & berani. 

iFikir English bantu mereka yang bekerja, berbisnes untuk mudah faham dan senang nak bercakap dengan formula LEAPER hingga tahap English meningkat dari lemah kepada tahap yang berani bercakap. 

hilangkan RASA ENGLISH

SUSAH.

mula YAKIN & berani. 

iFikir English bantu mereka yang bekerja, berbisnes untuk mudah faham dan senang nak bercakap dengan formula LEAPER hingga tahap English meningkat dari lemah kepada tahap yang berani bercakap. 

HEader hand Landing page
Logo iFikir English bulat

“Semua orang berhak untuk tambah baik tahap English mereka. Dan kini kami boleh membantu mereka ubah ketahap yang lebih baik”

azhar 8

Apa anda akan rasa lepas belajar?

testi wan arif 2

“Dari dulu lagi saya lemah English. Sejak join iFikir English, banyak yg saya dah improve. Cara pembelajaran di iFikir English bantu saya lebih mudah belajar dan faham konsep.”

En Wan Arif

Pelajar PhD

tesi 5

Sebelum ni saya tak yakin bila speaking. Risau tanggapan orang pada saya bila speaking. Bila join iFikir English, saya lebih yakin nak cakap depan orang. Dan banyak improve vocab, 

Cik Amalina

Eksekutif

testi pelajar 2

Dulu saya sangat lemah dalam English. Walaupun dari kecil dah belajar English. Sampai rasa putus asa. Tapi lepas join iFikir English, saya jadi makin minat & tak sabar nak pergi kelas. 

Cik Nur Afiqah

Siswazah

kenapa ramai rasa English susah?

Susah nak guna masa kerja..

azhar 6

#1. Rasa susah nak bercakap & susah nak buat ayat

Idea ada banyak dalam kepala, tapi tak terkeluar. Akan rasa seram sejuk bila duduk dalam meeting, conference dengan ramai orang yang kena speaking 

Image landing page

#2. Tak tahu nak balas apa orang cakap

Bila dengar macam faham, dan tahu apa jawapan nak bagi. Tapi tak tahu nak jawab macam mana, last-last guna Bahasa Melayu je. 

Image landing page 4

#3. Rasa lemah English (Grammar dan Vocab)

Penah cuba untuk cakap tapi banyak perkataan English yang tak tahu. Grammar pulak rasa macam tunggang langgang. 

Image landing page 2

#4. Pernah rasa malu kena gelak sebab silap

Ada pernah juga beranikan diri cakap English. Tapi bila speaking depan orang, kena gelak pulak sebab ada tersilap sebut, tersilap cakap.

isu 2

Anda pernah jadi macam ni?

Dah lama dah hadapi dan teringin sangat nak ubah..

 

kalau terus dibiarkan..

Kerugian orang yang bekerja

writer illustration 03
  1. Tak dapat nak menonjol ditempat kerja
  2. Orang lain yang senang kedepan 
  3. Tak dapat nak naik pangkat
  4. Malu depan orang-orang yang berpangkat tinggi

Kerugian Orang Buat Sales

writer illustration 02
  1. Tak dapat tingkatkan sales
  2. Client yang elite tak suka berurusan dengan kita
  3. Susah nak guna platform online
  4. Prospek tak pilih untuk beli dengan kita

Kerugian orang Berbisnes

writer illustration 02
  1. Susah nak deal dengan supplier, vendor dan client
  2. Susah nak kembangkan bisnes lebih jauh
  3. Tak dapat nak terangkan pasal service dan produk dengan baik 
  4. Akan nampak tak berkaliber

MASA UNTUK BERUBAH!

Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri

Petikan Surah  Ar-Ra’d ,  Sebahagian dari Ayat 11

Kami percaya semua orang mampu kuasai English

testi syakila 2

“Sejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.”

Pn Noradila

Konsultan Kecantikan

test 3

“Sebagai agen insurans saya banyak gunakan English. Bila join iFikir English, saya dah mula faham bnyk benda yg dulu tak tahu langsung. Dan makin yakin nak cakap dengan orang”

Pn Shuhada

Agen Insurans<br />

testi maizatul 1

“Di iFikir English, saya rasa lebih senang nak faham sebab modul yang digunakan mudah. Sekarang saya dah tahu cara tulis ayat dengan betul dan cara sebut perkataan2 dengan betul”

Pn. Maizatul Hasanah

Setiausaha

tawaran untuk anda dibantu tahun 2020 ni 

Masalah bertahun-tahun sangkut buat dengan English selesai dengan kelas secara online sepanjang tahun 2020

Serendah

2020

di iFikir english, proses belajar yang mudah

3 langkah yang menjadi proses yang terbaik

#1 Belajar

Pembelajaran setiap tahap yang beri kefahaman teori English English

finance illustration 02 e1582106863796

#2 Praktik

Rasa susah bercakap dihilangkan dengan praktikal dengan panduan 

finance illustration 04 e1582106818311

#3 Ulang

Kemahiran akan jadi permanent bila diulang banyak kali

finance illustration 01

Bagaimana anda akan di pandu sepanjang tahun 2020 ?

Dengan 6 Elements dalam iFikir English

Fleksible . 24 Jam . Setiap masa . Di mana-mana

k

IE Lesson Video

Iphone X Mockup

Module dan silibus yag disusun.

Mula belajar balik dari awal untuk faham asas

IE Dialogue Drills

pending 2

Mula bercakap dari benda yang simple kepada yang complex

IE Worksheet, Quiz, Homework

no mockup 7 vn Boleh repeat berulang kali

Buat latihan banyak kali, berulang kali, hari2

IE Vocab Drills

gAMBAR IFIKIR eNGLISH DIALOGUE

Tahu benda yang paling penting yang kita buat hari2

IE Professional drills

mockup ifikir english 101 3

Tahu apa proses yang terlibat dalam kerja kita hari-hari

IE Revision

FB Live Tutorial

Praktikkan dalam hidup dirumah dan di pejabat

5 kemahiran yang anda akan dapat

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

2. Ingat Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

3. Faham Pecahan Grammar

Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

5. Tahu Buat Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

BERAPA HARGA KELAS SETAHUN NI?

Nilai sebenar

Kelas iFikir English setahun ini ialah RM540

Tapi,

Berita baiknya, jika anda beli harini, anda akan dapat diskaun lebih 80%!

Anda juga akan dapat jimat RM 467. Anda hanya perlu bayar

RM 540  RM 73 sahaja. (20 sen je sehari)

Tapi ada syarat.

Offer ini terhad kepada anda dalam 3 hari ni je.

2020

learning Plans

3 pilihan untuk improve tahap English anda

WhatsApp Image 2019 04 25 at 12.51.28 e1582106559742
laptop itam e1582106715625
76505 v2 2
header atas 2
gAMBAR IFIKIR eNGLISH DIALOGUE

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda.