NEW YEAR 2024 OFFER

Tawaran akan tamat dalam masa..

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS
rISE OFFER GAMBAR balik kampung v2

TAK PERLU  Ambil Masa Lama, Rasa Rendah Diri dan Malu Lagi.

Program Bermula pada:
27 December 2023, 8:30 pm
DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS
Kuasai English 2 1
azhar starr

Keyakinan mereka meningkat mendadak selepas faham step-by-step Kuasai English! 👇

Case Study 1:

Kuasai English dengan LEAPER Formula

En Nirwan
Host/Emcee

Case Study 2: Pn Noorita

Pn Noorita Hanim. Businesswoman

Businesswoman

Case Study 3: Pn Era Asnia

Start 1min Pn Era Asnia

Pegawai Pendidkan

Dah penat Kecewa dengan komunikasi yang terbatas sebab rasa susah speaking?

Setiap kali perlu komunikasi dalam English depan orang (client, staff, boss & suppliers) mesti ada rasa susah nak bercakap. Adakah ini yang anda hadapi?

stress

Komunikasi terbatas

Apabila bercakap dengan bos atau client hanya bercakap sedikit sebab sukar berkomunikasi.

presentation

Tak lancar

Kecewa bila tergagap-gagap mencari perkataan dalam English semasa meeting @ presentation.

anxiety 2

Malu..

Malu berhadapan dengan orang yang cakap dalam Bahasa Inggeris tapi tak boleh nak balas..

difficulties

Tak berani..

Tak berani cakap English dengan spontan, kena fikir dulu sebab takut salah.

4 Sebab kenapa anda masih tak yakin dan tak lancar komunikasi dalam English

confused

SEBAB 1

Anda tak faham dan lemah perkara asas tapi anda tak sedar. 90% peserta sedar kesilapan mereka selepas sertai Kuasai English.

confusion

SEBAB 3

Anda hanya focus teory saja. Belajar dan belajar tanpa practice. Akhirnya banyak yang lupa.

low battery level

SEBAB 2

Keyakinan anda terlalu rendah pada diri sendiri dan anda rasa mustahil dan tidak ada harapan untuk berubah.

lazy

SEBAB 4

Tak buat latihan sebab anda tak tahu apa cara paling bagus untuk berlatih. 

Apa kata Peserta?

Program Kuasai English akan Tingkatkan keyakinan speaking supaya anda kelihatan hebat depan client dan boss bila mampu komunikasi dengan lancar!

Untitled design 2 1

 Kuasai English dah berjaya bantu lebih 10,000 peserta untuk tingkatkan keyakinan speaking depan boss dan client dengan LEAPER Formula

chat

1. BELAJAR, FAHAM DENGAN CEPAT

Belajar cara yang betul untuk anda cepat faham English walaupun selama ni selalu keliru
Anda akan tahu bagaimana cara FAHAM dulu dengan cepat (Grammar, Tenses, Vocab).

response

3. SPEAKING DRILL

Belajar cara yang betul untuk praktis speaking dengan lancar. Cara ni sesuai untuk orang dewasa bekerjaya yang sibuk dan serius nak tingkatkan keyakinan speaking

conversation

2. VOCAB DRILL

Vocab drill akan bantu anda tambah vocab tanpa perlu susah2 hafal so Lebih mudah nak speaking.

half time

4. 30 SECONDS RULE

30 Seconds rule … mula speaking terus tanpa fikir lama supaya anda boleh capai keyakinan speaking dengan cepat!

Leaper Formula 1

5. LEAPER Formula

LEAPER Formula akan jadikan anda mudah faham dengan cepat dan dapat keyakinan bila anda boleh bezakan apa yang betul dengan yang salah

Apa jadi bila anda mula faham, yakin dan practice?

Mariatul Qabtiah
Mariatul Qabtiah
2024-05-04
Terbaik,bg semangat balik nak belajar bi dengan mudah
farizan idris
farizan idris
2024-05-04
Terbaik sgt
aini halif
aini halif
2024-04-28
I can improve my english.Many thank
Fatin Subari
Fatin Subari
2024-04-27
Easy to understand and very friendly. Thank you Sir Azhar and teams iFikir English. Awesome!!
Irfan
Irfan
2024-04-27
Kelas semalam memang sangat best walaupun 2 jam tapi dengan ilmu yang ifikir bagi 2 jam tu rasa macam dah belajar lama dgn ifkir eng terima kasih kpd sir azhar kerana berkongsi ilmu yang bermanfaat

Dari: Bro Faizal
Lokasi: Kuala Lumpur

Salam & Hi! Saya Bro Faizal, dari iFikir English. 

Sejak mulakan iFikir English tahun 2013, saya dapati 99% isu komunikasi dalam English, keyakinan para usahawan dapat diselesaikan dengan LEAPER Formula.

Faizal Kuasai English

Dan kami pernah kongsikan tentang bagaimana orang dewasa boleh Kuasai English di RTM dan TV AL Hijrah dan telah membantu mereka di sektor swasta dan government seperti Pejabat SUK Pulau Pinang dan TNB.

iFikir English juga adalah Official Training provider di bawah HRD Corp.

TV AL hijrah min
suara malaysia 21 3

10,000

Participants

2013

Since

4.9/5

Rating on Google

1000+

Active Students

Program Kuasai English: Faham dengan cepat, practice dan ulang. 
Belajar Cara Berkesan untuk tingkatkan keyakinan speaking

Untitled design 1

#1. Program Kuasai English 1 Session

Dalam Kuasai English anda akan belajar cara betul dan strategi proven untuk tingkatkan keyakinan speaking. Ini adalah 3 Secrets yang anda akan dapat dalam Kuasai English

top secret 2

SECRET #1

Kenapa Belajar 11 Tahun Tapi Masih Tak Boleh Speaking dan Bagaimana Dalam 1 Hari anda boleh mula faham

secret file

SECRET #2

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

top secret 1

SECRET #3

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

Anda juga akan terima

REcording

#2. Recording Access

Video rakaman yang boleh anda dengar dan ulang dengar dan ulang. Beribu2 kali pun boleh.

Workbook KE 2

#3. Workbook

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

book

#4. Notes & Examples

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

Apa kata Peserta tentang Leaper Formula?

Tak perlu bazir masa mengharap keadaan anda akan berubah dengan sendiri. Anda akan terus ketinggalan.  

Program Kuasai English telah mencapai kejayaan yang luar biasa, membimbing lebih dari 10,000 peserta untuk memperkuat keyakinan mereka dalam berbicara di hadapan bos dan client, hasil dari Formula LEAPER yang unik dan efektif

role model

Fahami cara yang betul untuk anda kuasai English, dari basic hingga advance
Dengan Leaper Formula rasa percaya diri dan pemahaman yang solid akan jadikan anda berani menghadapi dunia dan berkomunikasi dengan lancar!

video call

Keyakinan pada diri sendiri akan muncul secara tiba-tiba, dan anda akan merasa berharap serta percaya bahawa anda mampu berbicara dengan lancar, sama seperti orang lain

racing

Elak spend masa untuk hanya “trial and error” terlalu banyak dan gagal. Tapi focuskan masa yang ada untuk tajamkan skill dan kefahaman.

saving

Jimatkan masa, wang dari cuba pelbagai cara lain yang tidak berkesan untuk anda. Jadi sebahagian dari 10,000 peserta yang sudah rasa keyakinan berbeza!

Bonus #1 (Value = RM 99)

Vocab Notes

Ebook Vocab Notes 2 min

Dalam Kuasai English nanti anda akan pelajari tentang Vocab Drill and Vocab notes ini adalah bonus untuk rujukan anda. 

Bonus #2 (Value = RM 150)

Ebook 20 Kesalahan Speaking

Ebook 20 kesalah v3

E-Book ini, akan berkongsi 20 kesalahan popular yang sering dilakukan bila bertutur dalam English, apakah punca kesalahan itu, bagaimana cara yang betul, dan 5 contoh ayat yang betul untuk setiap satu kesalahan.

Bonus #3 (Lifetime Access)

iFikir Starter Telegram

Starter Telegram Channel

Special Group untuk bantu anda dapat reminder dan belajar dengan kerap.
Dapat support.
Tak keseorangan bila belajar.

about bg

Bila Program Kuasai English ni?

DATE

27 Dec 2023

TIME

8:30 pm

SECARA LIVE

ZOOM Platform

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Jangan Lepaskan Peluang! Lihat Bagaimana Kuasai English Mengubah Hidup Mereka!👇

Pn Norhayati
Case Study 4: Puan Norhayati
Nurse
En Hanif
Case Study 5: En Hanif
Engineer
Panther  En Samsul
Case Study 6: En Samsul
Branch Manager
zaid hamid KE
Case Study 7: En Zaid Hamid
Digital Creator
My Story - En Khairul (Pelajar iFikir English)
Case Study 8: En Khairul
Mechanical Technician
En AimanCopy
Case Study 9: En Aiman
Site Manager

Ya! Saya nak mula speaking dengan lancar, yakin berkomunikasi dalam masa singkat dengan Program Kuasai English!

Balajar cara tepat untuk beri anda kefahaman, cepat ingat dan lancarkan pertuturan supaya nampak hebat didepan orang dalam meeting, presentation depan orang nanti!

Klik pada “Ya! Saya Nak Dapatkan Offer Sekarang” untuk sertai Kuasai English dan bersama lebih 10,000 yang telah tahu rahsia ini!

Untitled design 2 1
Kuasai English – 1 Session (Value – RM199)
Recording – Unlimited access
Kuasai English – Workbook
BONUS #1: Vocab Notes (Value – RM99)
BONUS #2: Ebook 20 Kesalahan Speaking (Value – RM150)
BONUS #3: Telegram Channel, iFikir Starter (Lifetime access)

Tapi hari ini hanya
Total Value =    RM 448  

Hanya RM 19 Sahaja

arrow down animated

Frequently Asked Question (FAQ)
(Soalan Lazim)

iFikir English 2023 . All rights reserved.
Dimiliki oleh iFikir Sdn Bhd (202101014280)
Jalan 1/48A, Sentul Perdana, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur
Terms & Conditions .  Privacy Policy . Contact Us

Scroll to Top