November Promo
(Hampir tamat!)

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Sempena bulan November dan tahun 2020 yang bakal tiba, kami bantu anda bersedia dengan kukuhkan asas English anda. 

Teruskan bacaan untuk anda tahu apa yang kami tawarkan..

Untuk anda yang susah buat ayat tapi nak cepat mula. 

BOLEH PILIH PANDUAN 50 AYAT

Klik dibawah

Jika anda yang susah buat ayat & nak belajar buat ayat sendiri. 

BOLEH MULA BELAJAR ASAS BUAT AYAT

Klik dibawah

Lancarkan 50 Ayat yang boleh guna masa kerja.

Tengok video Preview ni

4 Ilmu Penting Dalam 50 ayat English yang anda akan boleh guna

Panduan 50 Ayat English – Semasa Kerja

 

1. Belajar nak bercakap dalam 10 situasi

10 Situasi yang anda akan boleh belajar dan gunakan masa kerja. Antaranya masa meeting, presentation dan report

2. Betulkan Grammar yang ramai orang silap

Anda dapat belajar untuk elak buat silap yang ramai orang buat bila gunakan English di pejabat.

3. Tambah Vocab & Betulkan sebutan

Ada lebih 10 English Words yang akan di highlightkan yang anda boleh mula berbual dengan sebutan yang betul  

4. Boleh guna 50 Ayat ni dengan yakin.

Anda akan lebih faham maksud ayat dan tahu lebih banyak grammar dan cara sebutan dan tampil confident speaking masa kerja!

Apa ada dalam Panduan 50 Ayat?

N

10 Lesson Videos

N

50 Audios

N

Grammar Notes

N

Vocab Notes

N

Available 24 jam!

#1. Dapat 10 Video


10 Video pembelajaran yang ringkas dan padat yang akan pandu anda kuasai 50 ayat.  

l

#2. Dapat 50 Audio

Setiap 1 ayat ada dalam bentuk audio yang boleh anda dengar dan ulang dengar dan ulang. Beribu2 kali pun boleh.

#3. Grammar Notes

Ada kupasan tentang kesalahan Grammar yang selalu dibuat dan cara nak elakkan bila kita bercakap supaya nampak lebih mantap. 

z

#4. Vocab Notes

Juga akan disentuh perkataan-perkataan dalam English (Vocabulary – vocab) yang kita selalu guna dan boleh faham untuk penggunaan yang betul.

Kuasai Asas Buat Ayat English

iFikir English 101

Tonton Video di bawah

5 Skil Penting buat ayat English yang anda akan boleh guna

dengan iFikir English 101

 

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

2. Ingat Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

3. Faham Pecahan Grammar

Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

5. Tahu Buat Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

#1. 17 Video Lesson

Video pembelajaran yang ringkas dan padat, merangkumi topik-topik utama yang boleh bantu anda dalam memahami perkara-perkara asas dalam membina ayat English bagi perbualan.

l

#2. Worksheet

Dulu belajar English, anda senang lupa kan? Sekarang anda akan lebih cekap mengingat dengan mengeluarkan keypoint penting dalam worksheet.

u

#3. Quiz

Anda dapat tingkatkan dan uji kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

3 PROMO NOVEMBER

 

PROMO #1

Panduan 50 Ayat

Harga Asal

>> RM 150.00

HARGA PROMO NOVEMBER

>> RM 40.00 sahaja

PROMO #2

iFikir English 101

Harga Asal

>> RM 299.00

HARGA PROMO NOVEMBER

>> RM 100.00 sahaja

#COMBO

= Promo 1 + Promo 2

Harga Asal

>> RM 299.00 + RM 200.00 + RM 150 = RM 649.00

HARGA PROMO NOVEMBER

>> RM 150.00 sahaja

Berapa lama PROMO NOVEMBER?

Promo ni akan berakhir

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English 101 dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda.