(3 hari saja)

Tawaran sempena

Akhirnya!! Formula yang akan bantu anda Kuasai Asas English Tanpa ambil masa yang lama!

Cara mula berani speaking bila kuasai asas English dan mula bertutur dengan yakin menggunakan LEAPER FORMULA.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Perhatian!  

Mesej ini adalah untuk anda yang nak mula improve English tapi tak tahu nak mula dari mana. Dah cuba macam-macam tapi masih tak berjaya.

From The Desk of: Mr. Azhar
Re: Macam mana saya nak improve English?

Salam & Hi, saya Mr. Azhar dari iFikir English. Saya dan team iFikir telah membantu lebih 2,000 orang dewasa mendapatkan keyakinan untuk boleh mula faham, yakin dan mula speaking sejak 2012. 

Saya nak beritahu anda cerita sebenar tentang masalah besar orang yang nak improve English.

Mereka sebenarnya TAK FAHAM betul-betul apa yang dipelajari English dulu. 

Sampaikan mereka sebenarnya tak tau nak buat ayat dengan betul, banyak grammar yang tak pasti dan banyak perkataan yang tak tahu. 

Bukan tu saja. Masalah tu jadi lagi besar! Kenapa?

Anda cuba cari cara nak improve, tapi masih ikut cara belajar yang sama. 

Belajar makin banyak, tapi masih banyak yang tak faham.

Sebagai contoh,

Cuba tengok Kesalahan Speaking Masa Kerja yang RAMAI buat..

Kesalahan #1

Kesalahan

Tidak gunakan perkataan “go” dengan bentuk betul.

 

Punca Kesalahan

Tak tahu membezakan bila perlu gunakan “go” dan bila perlu gunakan “goes”.

Mungkin juga tak sedar sebenarnya wujud bentuk “go” yang berbeza.

Tak tahu yang perkataan “he” akan mengubah bentuk “go”

Kesalahan #2

Kesalahan

Ada perkataan yang tertinggal bila kita nak perkenalkan diri. Selalunya dengan menyebut “My name Rafiq”

Perkataan yang tertinggal ialah “is”.

 

Punca Kesalahan

Ramai yang direct translate daripada Bahasa Melayu ke English.

Jadi bila translate “Nama saya Rafiq” ke English, mereka sangka “My name Rafiq” adalah ayatnya.

Dalam contoh ini tak boleh direct translate sebab ada grammar rule yang perlu diikuti.

Kesalahan #3

Kesalahan

Ada perkataan yang tertinggal bila kita katakan My kids ready to go to school atau “Anak-anak saya bersedia nak ke sekolah ”.

Perkataan yang tertinggal ialah “are”.

Punca Kesalahan

Ramai yang direct translate daripada Bahasa melayu ke English. Dalam contoh ini tak boleh direct translate sebab ada grammar rule yang perlu diikuti.

Dan beribu lagi kesalahan yang sama anda mungkin buat sebab anda tak betul-betul kuasai Asas. 

Mujurlah ada 1 Formula yang sesuai untuk cepat kuasai Asas English

Masalah bertahun-tahun sangkut buat ayat English selesai bila faham Asas English dengan mudah!

Dan bila Formula ini kami perkenalkan kepada orang dewasa seperti anda, ini respon mereka. 

Bila anda dah mula faham, anda akan nampak apa yang anda belajar mudah untuk digunakan. 

Jika anda dah lama teringin nak kuasai English, inilah yang anda cari selama ni, 

Kami kenalkan pada anda iFikir English 101

Masalah bertahun-tahun sangkut buat ayat English selesai bila faham Asas English dengan mudah dengan LEAPER Formula!

5 Bahagian yang anda akan pelajari
Dengan iFikir English 101

 

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

2. Ingat Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

3. Faham Pecahan Grammar

Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

5. Tahu Buat Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

“Apa yang belajar dulu saya tak faham sebenarnya…

Kisah Puan Mariyam

iFikir English 101

Mulakan perjalanan improve English anda dengan perbaiki penguasaan Asas. Lebih 60% orang dewasa yang guna English masa kerja, tak betul-betul kuasai asas. Masih banyak tak jelas dan salah faham peringkat asas. 

Focus Program

Peningkatan penguasaan asas English yang penting untuk orang dewasa

Module

Anda akan mengikuti:

1. iFikir English 101 – RM 549.00

  • 22 Video Lessons
  • 22 worksheets
  • 22 Quizzes
Tempoh

Anda akan mengikuti program sebanyak 22 Sesi, dapat di akses selama setahun!

Pendekatan Belajar

Pembelajaran iFikir English 101 iaitu di e-Learning Platform iFikir English.

Available 24 jam sehari!

Nilai RM 549.00

Apa ada dalam Module? 

dengan belian iFikir English 101

 

#1. 22 Video Lesson

Video pembelajaran yang ringkas dan padat, merangkumi topik-topik utama yang boleh bantu anda dalam memahami perkara-perkara asas dalam membina ayat English bagi perbualan.

l

#2. Worksheet

Dulu belajar English, anda senang lupa kan? Sekarang anda akan lebih cekap mengingat dengan mengeluarkan keypoint penting dalam worksheet.

u

#3. Quiz

Anda dapat tingkatkan dan uji kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

Bertindak sekarang – sebelum terlambat!

Dan sempena Nuzul Quran ini, anda anda terima

2 BONUS sempena Nuzul Quran

dengan belian iFikir English 101 

 

#BONUS 1. Learner Tutorial (8 Lessons)

Pembelajaran tutorial yang pergi lebih mendalam untuk setiap topik.  

Value = RM 600.00

#BONUS 2. iFikir Dialogue 101 (5 Lessons)

Pembelajaran penguasaan asas perbualan.

Value = RM125

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English 101 dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

HAPPY FEEDBACKS

MAKLUM BALAS PESERTA

Rasa takut, tak yakin cepat hilang bila anda mula Faham dengan LEAPER FORMULA

Klik untuk lihat lagi Feedbacks ⇒

HAPPY FEEDBACKS

MORE FEEDBACKS

Dapatkan Sekarang

OFFER INI TAMAT 2 HARI LAGI

Ya! Berikan saya akses Semua Nuzul Quran Package, sekarang!

Z

Akses 1 tahun ke iFikir English 101 – (Nilai – RM 549)

Z

Akses terus ke – Learner Tutorial (8 Lessons) – (Nilai – RM 600)

Z

Akses iFikir English Dialogue 101 (5 Lessons) – (Nilai – RM 125)

Total Value = RM 1,274

Hari ini
RM 169 saja