October Promo
(3 Hari je)

Jika anda susah nak buat ayat, susah nak balas cakap dalam English dan nak explain sesuatu, mungkin sebab anda lemah asas buat ayat English.

Tak tahu buat ayat dengan betul

Tak faham Grammar, banyak tak ingat..(noun lupa..verb lupa..)

❌ Nak advance, tapi perkara asas pun belum selesai

❌ Tak boleh cakap penuh, kena rojak jugak dengan Bahasa Melayu

❌ Kena fikir dalam Bahasa Melayu dulu baru susun ayat English dalam kepala.

❌ Banyak guna ‘Google Translate’

Anda akan jadi lebih faham asas nak buat ayat, dapat support mingguan untuk setiap Lesson bila anda dapatkan Promo October ni.

Inilah tawaran istimewa yang kami nak beri pada anda. 

SUPAYA ANDA DAPAT SEDIAKAN DIRI DENGAN ASAS YANG BETUL DALAM MEMBINA AYAT ENGLISH UNTUK PERCAKAPAN

Teruskan bacaan untuk anda tahu apa yang kami tawarkan..

Kami kenalkan pada anda iFikir English 101

Masalah bertahun-tahun sangkut buat ayat English selesai bila faham Asas English dengan mudah!

5 Skil Penting buat ayat English yang anda akan boleh guna

dengan iFikir English 101

 

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

2. Ingat Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

3. Faham Pecahan Grammar

Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

5. Tahu Buat Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

Apa ada dalam iFikir English 101?

#1. 17 Video Lesson

Video pembelajaran yang ringkas dan padat, merangkumi topik-topik utama yang boleh bantu anda dalam memahami perkara-perkara asas dalam membina ayat English bagi perbualan.

l

#2. Worksheet

Dulu belajar English, anda senang lupa kan? Sekarang anda akan lebih cekap mengingat dengan mengeluarkan keypoint penting dalam worksheet.

u

#3. Quiz

Anda dapat tingkatkan dan uji kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

3 BONUS DALAM PROMO OCTOBER

dengan belian iFikir English 101

 

#BONUS 1. FB LIVE TUTORIAL 

Untuk Live Tutorial Eksklusif di Facebook Group Khas, setiap minggu!

Secara mingguan anda akan terima support dari Team iFikir English dalam perjalanan anda mengikuti iFikir English 101

#BONUS 2. PANDUAN 50 FRASA – RAMADHAN

50 Frasa, 10 Video dan 50 Audio untuk anda pelajari!

Belajar 50 Frasa yang biasa dalam bulan Ramadhan. Dengar-dengar dan ulang je. 

#BONUS 3. IFIKIR ENGLISH DIALOGUE – PREVIEW VERSION

Susah nak mula cakap, takde kawan dan jarang guna English?

Belajar bercakap dengan Brother Faizal di iFikir English Dialogue.

Berapa lama PROMO OCTOBER?

Promo ini akan berakhir

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

HARGA SEBENAR COMBO OCTOBER

>> RM 549.00

HARGA PROMO OCTOBER

>> RM 99.00 sahaja

Promo ini hanya valid untuk tempoh 3 hari shj. 

Selepas promo ini tamat, anda perlu membayar RM599.00 untuk combo iFikir English 101

Take action segera!

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English 101 dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda.