One Time Offer

Mula Faham & Pandai Buat Beribu Ayat English Sendiri

Hilangkan rasa susah nak keluarkan apa ada dalam kepala dengan iFikir English 101. Faham element asas, buat ayat yang betul, dan yakin gunakan dengan LEAPER Formula.

Azhar header atas 1
Azhar header kecik atas 1

Salam dan hi!

Saya Mr. Azhar dari iFikir English. Salam perkenalan.

cover video

Leaper Formula dah berjaya bantu ramai orang dewasa atasi masalah bila komunikasi dalam English.

Masalah paling popular ialah susah nak keluarkan idea dalam bentuk perbualan, hingga menjejaskan diri dan kerjaya. One time offer kali ini focus untuk anda kuasai asas buat ayat.

Ada hadapi isu begini?

lego

Susah nak keluarkan ayat. Selalunya akan ragu-ragu dengan ayat sendiril

deadline

Kalau berjaya susun ayat pun, anda tak yakin dengan ayat tu. Akan rasa tak lengkap saja. 

goals

Ada idea berlegar2 dalam kepala tapi tak tahu macam mana nak cakap dengan baik.

difficulties

Komunikasi jadi terbantut, point yang dihajatkan tak sampai. “Communication breakdown”

Kenapa masih tak tahu nak buat ayat yang betul? Padahal dah bertahun-tahun belajar English kat sekolah?

confusion

Sebab 1

Keliru dengan asas struktur dan elemen-elemen penting dalam ayat. Sometimes rasa macam faham, tapi bila cuba buat ayat terus tersangkut. 

confused

Sebab 2

Tak jelas cara nak buat ayat dengan betul. Sebab anda tak betul-betul faham apa yang anda belajar dulu.

lazy

Sebab 3

Masih tak mahir nak buat ayat sampai ambil masa yang lama. Kadang2 terpaksa minta orang semak, dan pernah kena tegur

low battery level

Sebab 4

Ada rasa malas nak repair dari asas. Nak belajar yang advance terus. 

One time offer kali ini nak bantu atasi 4 sebab ini.

Sebelum tu, cuba anda tengok 5 ayat di bawah. Soalannya, ayat-ayat ini betul atau salah?

Jika anda tak dapat jawab, tak pasti atau tak tahu langsung, ini bermakna mungkin anda tak kuasai asas English dengan baik.

Kelima-lima ayat diatas adalah salah. 

Dan 80% peserta program permulaan iFikir English tak dapat jawab dengan betul pada awalnya. 

“Dengan iFikir English 101 ni, sekejap je saya faham. Ting! Ting! Faham”

Slot Ifikir English My Story   Pn Mariyam 1

Bila kuasai asas English dengan betul, hasilnya!

One Time Offer

Memperkenalkan iFikir English 101

Hilangkan rasa susah nak keluarkan apa ada dalam kepala dengan Kuasai Asas English. iFikir English 101 ini boleh jadikan anda faham element asas, buat ayat yang betul, dan yakin gunakan dengan LEAPER Formula.

gambar dpn

Dengan iFikir 101, ini 5 kemahiran yang anda nak dapatkan untuk kuasai asas English.

 

pyramid chart 1 1

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

layers 1

2. Ingat Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

pie chart 1

3. Faham Pecahan Grammar

Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

knowledge 1

4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

chat 1

5. Tahu Buat Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

4 Topik Utama yang anda akan belajar dalam iFikir 101 untuk Kuasai Asas Buat Ayat

Bila faham elemen asas, kita nak susun idea dalam bentuk ayat, dan kita boleh keluarkan dengan yakin

ifikir English kelas asas 2
process icon 2

Noun 

Lessons / 5

Kata Nama

Noun

Countable & Uncountable Noun

Singular & Plural Noun

 

she

Pronoun

LEssons / 5

Kata Ganti Nama

Pronoun

Singular & Plural Pronoun

Pronoun – 1st, 2nd & 3rd Person

 

action

Verb

Lessons / 7

Verb for Singular Noun & Plural Noun

Verb-to-be

Verb-to-be (Noun & Pronoun)

 

writing

Sentence

Lessons / 5

Sentences – Object & Subject

Sentences – Subject & Predicate

Sentence : Verb-to-be (Noun & Pronoun)

Anda akan terima akses kepada modul iFikir English 101

22 Video Lessons

Background

Video pembelajaran yang akan membantu anda nampak jelas asas English dengan mudah

l

22 Worksheets

worksheet 1

Anda akan lebih cekap belajar dengan mengeluarkan apa yg anda dapat dengan iFikir English 101 : Worksheet

u

22 Quizzes

quiz

Anda dapat tingkatkan kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

Bagaimana nak dapatkan One time offer, iFikir English 101 ni?

Azhar Bercakap 3

Nilai sebenar iFikir English 101 ini ialah : 

Dapatkan iFikir English 101 hari ini

Dan Dapatkan 2 Bonus!

BONUS #1 :
Learner Tutorial (5 Lessons)

 “Program Tutorial : 30 Minit Setiap Lesson “

Total Value: RM 300.00

LEarner tutorial 5 lessons 1

Anda akan terima 5 lessons (sebagai pengenalan) yang bernilai RM 300.00. Setiap 1 Lesson akan kupas tentang 1 topik, dan beberapa contoh dengan lebih mendalam.

Dapatkan ini secara PERCUMA bila anda dapatkan One Time Offer hari ini!

BONUS #2 :
iFikir Dialogue 101 (5 Lessons)

“Susah nak speaking jadi Mudah dengan 3 langkah dalam Module ini”

Total Value: RM120.00

mockup dialogue 101

Tidak lengkap Teori tanpa Praktikal. Dalam iFikir English Dialogue akan diberi drills untuk bercakap sebanyak mungkin.

Bina keyakinan bercakap  bila otak & Lidah serasi dan practice dengan sangat kerap.

5 lessons iFikir English Dialogue 101 (sebagai pengenalan) yang bernilai RM 120.00

Dapatkan ini secara PERCUMA bila anda dapatkan One Time Offer hari ini!

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti iFikir English 101 dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda.

Tapi ada syarat.

Offer ini terhad kepada anda KALI INI SAHAJA. 

Anda takkan dapat lagi offer ini sampai bila-bila.

Sekali lagi saya bagitau

Anda takkan dapat lagi offer ini sampai bila-bila.

Offer ini akan tamat bila anda tutup page ini.

So dapatkan terus!

Ini yang anda akan terima hari ini!

1 time offer 2021 101 and dialogue 101
Z

iFikir English 101 (RM 549)

Lessons x 22

Worksheets x 22

Quizzes x 22

Z

Bonus #1 : Learner Tutorial

5 Lessons – (RM 300.00)

Z

BONUS #2 : iFikir Dialogue 101

5 Lessons – (RM 120.00)

Total Value: RM 969.00

Hari ini hanya

Promo

Daftar Hari ini, sebelum tawaran ini ditarik semula!

Saya faham offer ini akan tamat bila saya tutup page ini

Logo iFikir English Putih

iFikir English 2023 . All rights reserved.
Dimiliki oleh iFikir Sdn Bhd (202101014280)
Jalan 1/48A, Sentul Perdana, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur

Terms & Conditions .  Privacy Policy . Contact Us

Tawaran ini akan ditarik semula bila page ditutup!

Dapatkan Sekarang

One time offer hari ini hanya.
RM 969
RM 99 sahaja
close-link
Scroll to Top