1 Time Offer 

RAHSIA BUAT BERIBU-RIBU AYAT ENGLISH sendiri bila KUASAI ASAS dengan IFIKIR ENGLISH 101

Belajar cara hilangkan rasa susah nak keluarkan apa dalam kepala dengan Kuasai Asas English. iFikir English 101 ini boleh jadikan anda cepat FAHAM, YAKIN dan mula Speaking dengan Formula LEAPER.

RAHSIA BUAT RIBUan AYAT ENGLISH SENDIRI BILA KUASAI ASAS DENGAN IFIKIR ENGLISH 101

Belajar cara hilangkan rasa susah nak keluarkan apa dalam kepala dengan Kuasai Asas English. iFikir English 101 ini boleh jadikan anda cepat FAHAM, YAKIN dan mula Speaking dengan Formula LEAPER.

Salam dan hi!

Saya Mr. Azhar dari iFikir English. Salam perkenalan.

Kami memulakan iFikir English untuk bantu orang dewasa yang dah lama ada masalah bila bercakap dan gunakan English semasa kerja hingga menjejaskan diri mereka, kerjaya mereka.

 

Adakah anda juga begitu?

Dah lama rasa susah nak cakap English? Kadang2 tau apa nak cakap, tapi tak terkeluar. Sampai terpaksa senyap dalam meeting dan gelabah depan client.

Sebenarnya anda jadi kaku nak speaking bila tak tahu cara nak buat ayat sendiri. Macam mana anda nak keluarkan apa yang ada dalam kepala kalau buat ayat pun anda tak lepas? 

Bila kita tahu nak buat ayat sendiri, apa yang ada dalam kepala boleh dikeluarkan. Boleh sampaikan dan orang yang dengar faham apa yang kita nak cakap

Masalahnya kenapa masih tak tahu nak buat ayat? Padahal dah bertahun-tahun belajar English kat sekolah?

Sebab anda tak faham apa yang anda belajar dulu. Tak betul-betul faham. 

  • Tak faham apa cikgu ajar dulu.
  • Rasa-rasa macam faham tapi tak faham sebenarnya. Bila nak cakap jadi blank
  • Buktinya anda masih tak reti nak buat ayat yang betul. Guna google translate je. 
  • Nervous nak present in English walaupun untuk benda yang kita tahu

Bila anda masih lagi sangkut-sangkut masa speaking, sebab sibuk cari ayat dalam kepala.

  • Tu sebab asal nak present je gelabah. Jumpa client yang cakap English je lari. Minta kawan cover kan.
  • Tu sebab kawan-kawan masih gelakkan lagi
  • Sanggup lepaskan peluang dari cuba untuk Speaking.

Buktinya, bila kita tak faham sebenarnya masa belajar English dulu, ramai orang buat kesalahan dan kesilapan walaupun untuk perkara asas. 

Ini contohnya.

Cuba anda tengok 5 ayat dibawah. Soalannya, adakah ayat-ayat ini betul atau salah?

Jadi ayat 1 hingga ayat 5 ini betul atau salah?

Jika anda tak dapat nak jawab,

atau anda rasa macam tahu tapi tak pasti,

atau anda memang blank dan tak tahu langsung,

ini bermakna mungkin anda tak faham asas English dengan baik.

Kelima-lima ayat diatas adalah salah. 

Dan ini yang kami nampak berlaku kepada ramai orang yang pernah kami tanya kepada lebih 2000 orang dewasa peserta program coaching iFikir English secara online & bersemuka. 

orang dewasa yang susah speaking english sebenarnya tak faham apa yang dipelajari dulu….

 

Jadi masih ada harapan ke?

Ya masih ada!

Sebenarnya, bila anda mula faham, anda akan boleh buat ayat sendiri, rasa seronok nak belajar dan seronok nak speaking lagi dan lagi. 

Jom kita tengok contoh.

Contohnya, kami nak tanya anda, apa itu Noun?

Soalan ni kami tanya kepada lebih 2000 orang dewasa secara online sepanjang tahun 2020, kami tanya “Noun tu apa?”

Apa jawapan mereka?

  • Tak ingat sangat la
  • Macam tahu, tapi kabur
  • Lupa la.pernah tahu
  • Biasa dengar tu..tapi tak sure

Majoriti memang ada tak tahu nak ceritakan ape itu Noun. Maksudnya mereka tak faham.

Jadi kami terangkan pada mereka apa itu Noun.

“Noun ni ialah bila kita bukak je mata, apa saja yang kita nampak dan boleh kenal pasti, boleh bagi nama, itulah dia noun. Dalam Bahasa Melayu kita panggil kata nama”

Contoh: Telefon, muka, mata laptop, jam, kucing, anak, awan, Klinik.

Macam mana? faham kan?

Senang kan?

Lepas kami terangkan begini, barulah ramai yang kata kata “Oooooo..”

Lepas tu masing-masing rasa excited dan seronok tanya pasal verb, tanya pasal adjective pula. 

Bila dah mula faham, barulah senang kita nak belajar buat ayat yang lagi complex.

Kuncinya ialah anda faham dulu. Bila anda dah faham, anda akan rasa senang buat ayat

Apa anda akan rasa lepas belajar?

“Dari dulu lagi saya lemah English. Sejak join iFikir English, banyak yg saya dah improve. Cara pembelajaran di iFikir English bantu saya lebih mudah belajar dan faham konsep.”

En Wan Arif

Pelajar PhD

Sebelum ni saya tak yakin bila speaking. Risau tanggapan orang pada saya bila speaking. Bila join iFikir English, saya lebih yakin nak cakap depan orang. Dan banyak improve vocab, 

Cik Amalina

Eksekutif

Dulu saya sangat lemah dalam English. Walaupun dari kecil dah belajar English. Sampai rasa putus asa. Tapi lepas join iFikir English, saya jadi makin minat & tak sabar nak pergi kelas. 

Cik Nur Afiqah

Siswazah

Anda sanggup ke terus kena kutuk dari belakang sebab english anda teruk?

Ramai orang tau dia ada masalah English, sampai tak dapat nak menonjol ditempat kerja. Hanya boleh tengok orang lain yang senang kedepan. Masih tak dapat nak naik pangkat.

Tak dapat tingkatkan sales. Sebab client yang elite tak suka berurusan dengan kita. Prospek tak pilih untuk beli dengan kita. Bos dan kawan-kawan pun pernah tegur. 

Memperkenalkan iFikir English 101

Pulihkan reputasi anda dengan kuasai asas english dan mula berani bercakap dengan formula leaper

 

5 kemahiran yang anda akan dapat

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

2. Ingat Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

3. Faham Pecahan Grammar

Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

5. Tahu Buat Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

dengan kaedah leaper
proses nak mahir bercakap jadi berkesan

3 langkah “LEAPER Formula”

(Learn – Practice – Repeat)

#1 Learn

Anda perlu faham dulu. Pembelajaran setiap tahap yang beri kefahaman teori English 

#2 Practice

Rasa tak lancar, kekok akan dihilangkan dengan praktikal speaking yang dipandu

#3 Repeat

Kemahiran akan jadi permanent bila diulang banyak kali

Anda akan jadi lebih yakin nak buat ayat, boleh mula practice dan yakin nak present dalam meeting

Kami percaya semua orang mampu kuasai English

“Sejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.”

Pn Noradila

Konsultan Kecantikan

“Sebagai agen insurans saya banyak gunakan English. Bila join iFikir English, saya dah mula faham bnyk benda yg dulu tak tahu langsung. Dan makin yakin nak cakap dengan orang”

Pn Shuhada

Agen Insurans

“Di iFikir English, saya rasa lebih senang nak faham sebab modul yang digunakan mudah. Sekarang saya dah tahu cara tulis ayat dengan betul dan cara sebut perkataan2 dengan betul”

Pn. Maizatul Hasanah

Setiausaha

Dengan Formula LEAPER anda akan faham dengan cepat, praktik dengan banyak hingga keyakinan nak speaking meningkat

Apa yang anda terima iFikir English 101

3 Resepi Yang Bantu Kuasai Asas English

 

22 Video Lessons

Video pembelajaran yang akan membantu anda nampak jelas asas English dengan mudah

l

22 Worksheets

Anda akan lebih cekap belajar dengan mengeluarkan apa yg anda dapat dengan iFikir English 101 : Worksheet

u

22 Quizzes

Anda dapat tingkatkan kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

22 Video Lessons

Video pembelajaran yang akan membantu anda nampak jelas asas English dengan mudah

l

22 Worksheets

Anda akan lebih cekap belajar dengan mengeluarkan apa yg anda dapat dengan iFikir English 101 : Worksheet

u

22 Quizzes

Anda dapat tingkatkan kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

iFikir English 101

4 resepi Utama Kuasai Asas Buat Ayat

Noun

Lessons / 5

Kata Nama 

Noun

Countable & Uncountable Noun

Singular & Plural Noun

 

Pronoun

LEssons / 5

Kata Ganti Nama

Pronoun

Singular & Plural Pronoun

Pronoun – 1st, 2nd & 3rd Person

 

Verb

Lessons / 7

Verb for Singular Noun & Plural Noun

Verb-to-be

Verb-to-be (Noun & Pronoun)

 

Sentence

Lessons / 5

Sentences – Object & Subject

Sentences – Subject & Predicate

Sentence : Verb-to-be (Noun & Pronoun)

ifikir english di rtm
“suara malaysia”

Bayangkan bila anda faham perkara diatas, anda akan mula practice dengan banyak & yakin hingga bole present masa meeting.

bagaimana nak dapatkan ifikir english 101?

Nilai sebenar iFikir English 101 ini ialah : 

Berita baiknya, jika anda beli harini, anda akan dapat Diskaun hampir 80%

Anda juga akan dapat jimat RM 426. Anda hanya perlu dapatkan dengan

iFikir English 101

 RM 549  RM 123

Anda anda terima

  • Video Pembelajaran x 22
  • Worksheets x 22
  • Quizzes x 22
  • Pendaftaran =  RM 150 PERCUMA
  • Jimat RM 426 

Tapi ada syarat.

Offer ini terhad kepada anda KALI INI SAHAJA. 

Anda takkan dapat lagi offer ini sampai bila-bila.

Sekali lagi saya bagitau

Anda takkan dapat lagi offer ini sampai bila-bila.

Offer ini akan tamat bila anda tutup page ini.

So dapatkan terus!

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

dapatkan terus

Saya faham offer ini akan tamat bila saya tutup page ini