Kelas English Dewasa Online.

Bertahun-tahun stuck di level yang sama dalam kerjaya dan bisnes sebab lemah English selesai bila faham Asas English dengan mudah.

Mahirkan English
Cara yang mudah

Amat berpatutan dan insyaAllah berkesan utk anda menguasai Asas English!
Program online yang mampu meningkatkan pengetahuan, kemahiran dan keyakinan anda untuk bertutur Bahasa Inggeris

Mahirkan English
Cara yang mudah

Amat berpatutan dan insyaAllah berkesan utk anda menguasai Asas English!
Program online yang mampu meningkatkan pengetahuan, kemahiran dan keyakinan anda untuk bertutur Bahasa Inggeris


Masa Untuk Berubah!

Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri 

Petikan Surah  Ar-Ra’d ,  Sebahagian dari Ayat 11

Apa yang orang dewasa hadapi dengan English ni?

  • KENAPA Majoriti rakyat Malaysia yang melalui pembelajaran Bahasa Inggeris dari Tahun 1 – Tingkatan 5 (11 TAHUN!!) TETAPI majoritinya tak dapat bertutur dalam Bahasa Inggeris??
  • KENAPA kebanyakan orang terutamanya yang berbangsa melayu GAGAL menguasai Bahasa Inggeris?
  • KENAPA kurang keberanian bila hendak bertutur Bahasa Inggeris ??

#1. Tak Yakin Pada diri

Walaupun sebenarnya memang ada pengalaman dan mahir dalam aspek kerja, tapi sebab tak mahir English punya pasal. Pilih untuk diam 

#2. Malu Nak cakap

Kalau nak cakap English je terus tak terkeluar langsung. Faham apa orang lain cakap. Tapi nak balas balik tu susah. Sebabnya malu kalau buat silap. 

#3. Risau Digelakkan

Pernah ada pengalaman sebelum ni, kita dah confident nak cakap, tapi kena gelak dengan kawan-kawan sebab tersilap cakap. 

#4

KURANG atau TIADA penggunaan Bahasa Inggeris dirumah.

 

#5

Penggunaan Bahasa Inggeris rojak yang banyak @ Broken English

#5

Keyakinan diri yang kurang!

 

Masalah #6

MALU tak bertempat!

Kami percaya, semua orang berhak mahir bertutur Bahasa Inggeris

Tak kira latar belakang, pengalaman, bangsa dan dimana sahaja anda berada. Peluang ini untuk semua!

Memperkenalkan

iFikir English 101

Siri pembelajaran English secara Online untuk Kuasai Asas English untuk dewasa!

Mula dari awal

Anda akan bermula dari awal iaitu perkara Asas dalam perbualan English

w

Dalam Bahasa Melayu

Pembelajaran dalam Bahasa Melayu memudahkan anda untuk faham

Mudah Faham, Praktikal

Penerangan yang ringkas dan tepat membantu anda faham dengan baik

Kelebihan iFikir English 101

4 Resepi Yang Bantu anda Kuasai Asas English

 

#1. 17 Video Lessons

Video pembelajaran yang akan membantu anda nampak jelas asas English dengan mudah

#2. Worksheet

Anda akan lebih cekap belajar dengan mengeluarkan apa yg anda dapat dengan iFikir English 101 : Worksheet

#3. Quiz

Anda dapat tingkatkan kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

#4. FB Live Tutorial

Secara mingguan anda akan terima support dari Team iFikir English dalam perjalanan anda mengikuti iFikir English 101

Tengok Video Free ni Sampai Habis

Dengan iFikir English 101 secara, kini lebih mudah untuk kuasai Asas English!

Apa perubahan kepada peserta?

“Sejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.”

Pn Noradila

Konsultan Kecantikan

“Dari dulu lagi saya lemah English. Sejak join iFikir English, banyak yg saya dah improve. Cara pembelajaran di iFikir English bantu saya lebih mudah belajar dan faham konsep.”

En Wan Arif

Pelajar PhD

Saya cari kelas English ni sebab saya langsung tak faham bila orang cakap English. Sebelum ni saya tak pernah lulus dalam ujian. Lepas join iFikir English, first time saya lulus Ujian. Dan sekarang dah boleh faham bila orang speaking English. 

Ibroheem Rosli

Pelajar SPM

“English sangat penting untuk saya maju dalam kareer saya. Di iFikir English, modul yang digunakan sangat mudah untuk faham dan rujuk serta guru yang guna medium Bahasa Melayu lagi buatkan pelajar2 senang untuk faham”

Tuan Khairul Jamal

Anggota TLDM

“Sebelum ni saya tak yakin bila speaking. Risau tanggapan orang pada saya bila speaking. Bila join iFikir English, saya lebih yakin nak cakap depan orang. Dan banyak improve vocab”

Cik Amalina

Eksekutif

“Dulu saya sangat lemah dalam English. Walaupun dari kecil dah belajar English. Sampai rasa putus asa. Tapi lepas join iFikir English, saya jadi makin minat & tak sabar nak pergi kelas.”

Cik Nur Afiqah

Siswazah

Semua orang berhak mahir English

Kini dengan iFikir English 101, Kelas Online lebih mudah

Siapa yang perlukan iFikir English 101?

Mula Akses iFikir English 101 sekarang

Orang Dewasa yang dah stuck dalam kerjaya dan bisnes sebab

  • Orang dewasa yang bekerja
  • Orang dewasa yang berniaga
  • Lepasan SPM, STPM & STAM.
  • Pelajar di IPTA, IPTS
  • Bole disertai sesiapa saja dari pelbagai latarbelakang! Dari doktor, jurutera, arkitek, peguam, majistret hinggalah kepada pekerja kilang, nurse, pengawal keselamatan, pemandu teksi, suri rumah, pekerja pejabat, posmen, cikgu, juruwang dan sesiapa juga boleh menyertai kursus ini!

Apa yang anda akan terima?

Mula Akses iFikir English 101 sekarang

Apakah pengisian iFikir English 101?

Grammar 
Tatabahasa 

Vocabulary
Kosakata

Conversational Situations
Perbualan dalam Situasi 

Video Lessons
Video pembelajaran

Tutorial untuk Soal & Jawab
Secara Mingguan & Live

Berapakah yuran penyertaan?

Bukan itu saja,

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya anda rasa setelah mengikuti kelas Online iFikir English 101 ini anda tak belajar langsung dan tak dapat apa2 peningkatan. Beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda.

Kuasai Asas English Dengan Mudah

Boleh diakses dimana-mana, berulang kali. Online je

Masih ragu? Ini beberapa Real Feedback dari Whatsapp

Dah ramai yang dapat belajar

Puan Faizah

@Juru ukur


“Sebelum ini saya susah nak jawab kalau orang cakap dalam English secara spontan. Lepas sertai kelas saya lebih tahu penggunaan yang betul, kerana kelas iFikir English ini senang nak faham”

Peserta May 2018

En Qum

@Editor


” Saya ada kawan yang berbahasa English, dan bila mereka bercakap saya senyap! Saya faham apa mereka cakap, tapi nak respon tu sedikit lambat. Lepas join kelas iFikir English saya lebih mudah berkomunikasi.”

Peserta May 2018

Cik Ismi

@Akauntan


“Saya selalunya kurang confident nak bercakap dalam bahasa English sebab mungkin takut buat salah. Sekarang selepas sertai kelas iFikir English saya sekarang ni lagi yakin dan kefahaman pun bertambah”

Peserta May 2018

Kuasai Asas English Dengan Mudah

Boleh diakses dimana-mana, berulang kali. Online je

Soalan Lazim untuk iFikir English 101

Ambil masa dalam 2-3 minit je untuk baca ni ya! Jom mahir Asas English dengan iFikir English 101

1. Berkesan ke iFikir English 101 ni?

Fokus iFikir English 101 ialah bantu anda untuk faham dan kuasai Asas English untuk membolehkan anda membuat ayat. Modul yang disusun mestilah diikuti sepenuhnya dan latihan yang diberi dibuat dengan penuh disiplin. InsyaAllah kami yakin kefahaman Asas English anda akan meningkat.

2. Di mana lokasi?

Kami berada di Taman Melati, Kuala Lumpur. Dan untuk mereka yang luar kawasan ini, program iFikir English 101 amat sesuai untuk anda kerana ia secara online!

3. Berapa Yuran penyertaan?

Nilai sebenar kepada kelas Online : iFikir English 101 ini ialah RM 499. Tetapi anda boleh menyertainya dengan RM99 sahaja. Anda akan menerima akses kepada 17 Video Pelajaran, 17 Worksheets, 17 Quiz yang disusun untuk anda faham dan kuasai Asas English.

4. Kelas Online atau bagaimana?

Ya betul. Kelas iFikir English 101 dijalankan secara Online.

5. Saya kerja syif, waktu kerja tak menentu, bagaimana?

Itulah kelebihan kelas online iFIkir English 101. Anda boleh jalani kelas mengikut kesesuaian masa ada. Kami masih memberi saranan penggunaan masa untuk anda ikuti program ini

6. Boleh ke saya pandai English?

Kami yakin setiap orang boleh improve English mereka asalkan mereka ada kemahuan. Modul iFikir English telah disusun dari peringkat Asas, Pra-Pertengahan dan Pertengahan. Modul iFikir English 101 fokus kepada topik Asas English. Setelah selesai, anda boleh sambung ke tahap yang seterusnya.

7. Jaminan pulangan wang 100%

Sekiranya anda rasa setelah mengikuti kelas Online iFikir English 101 ini anda tak belajar langsung dan tak dapat apa2 peningkatan. Beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan. 

8. Kalau Saya tak faham bagaimana?

Program iFikir English 101 ini kami jalankan dalam bahasa yang mudah difahami. Dan bukan itu sahaja, anda akan dibantu secara mingguan dengan program FB Live Coaching secara Mingguan

9. Usia saya ni dah lanjut, tahap pendidikan saya biasa2 je. Boleh ke join?

Ya boleh. Program ini adalah khas untuk orang dewasa, tak mengira latar belakang. Asalkan anda mahu improve English, kami akan bantu.

10. Bagaimana saya nak sertainya?

Orang berjaya segera bertindak seperti anda. Untuk mendaftar sila click di link ini >> https://www.billplz.com/iFikirEnglish101 

Nak Mahir English? Mula hari ini

Kini dengan iFikir English 101, Kelas Online lebih mudah

Daftar Preview Percuma iFikir English

Isikan Maklumat anda dibawah dan klik “Hantar”. Kami akan hubungi dalam 48 jam.

[formidable id=2]