One Time Offer

Bina habit keyakinan Speaking Dalam 7 hari Dengan Panduan 7 Hari Mula Speaking”

Teruskan momentum bertutur Bahasa Inggeris bila mula praktik dengan mudah dalam 7 Hari je!

7dsc hero image min

Apa Kesan Panduan 7 Hari Mula Speaking?

iFikir My Story - En Zaid Hamid (Businessman)

“Dalam 7 hari ni, ada vocab drills & speaking drills. 2 benda ni lah yang sebenarnya sangat-sangat powerful

En Zaid Hamid

Digital Creator

Selepas anda sertai Kuasai English nanti, anda mungkin akan berhadapan dengan masalah ni

lego

Dah mula rasa faham, seronok dan excited belajar. TAPI anda tak terus mulakan habit baru..

deadline

Anda dah mula sibuk dengan kerja dan lama kelamaan terlupa untuk bertindak.

goals

Dah mula nampak harapan untuk improve English tapi anda tak focus untuk capai goal.

difficulties

Mereka yang serious ambil tindakan akan mula berubah, tapi anda makin lama makin hilang momentum

Ini bukan masalah baru kami nampak. Hanya 10% sahaja manusia yang buat tindakan hingga berjaya. Seperti mereka ini

success #1. Bina Habit to PRACTICE!

success #2. Bina Consistent Habit !

success #3. Build Confidence!

Memperkenalkan

Design 7 days package dark bground

Bina habit 7 hari selepas Kuasai English!

Program yang bagi impact pada anda untuk bina habit yang betul dengan cepat dipanggil “Panduan 7 Hari Mula Speaking.”

7 Days Speaking Challenge

7DSC Worksheets

Panduan 50 Ayat

Starter Tutorial

Bagaimana “Panduan 7 Hari Mula Speaking” Berikan Anda Langkah Demi Langkah untuk speaking?

Copy of Unnamed Design 2 min 1
15

DAY #1

Kita akan mulakan the 7 days speaking challenge dengan anda faham structure yang iFikir bina untuk bantu anda mula speaking.

Anda akan rasa sangat excited bila anda mula lalui step by step.

16

DAY #2

Sekarang anda dah nampak step by step, anda akan lalui latihan bersama Bro Faizal. Di sini anda akan mula bina momentum untuk speaking dan vocab (perkataan-perkataan) dalam English.

NOTE: Anda akan dibekalkan dengan check list untuk anda tahu dimana anda berada dalam 7 hari ni.

17

DAY #3

Selepas anda dah dapat momentum, the next step ialah anda akan pelajari beberapa sebutan yang ramai orang silap.

Ada 2 Grammar Rules yang ditekankan dalam hari ke-3.  

18

DAY #4

Sekarang anda dah tahu tentang 2 rules yang penting, anda akan focus pada satu lagi rule Grammar.

Ini satu kesilapan yang ramai orang buat, dan anda akan mula tahu dan atasi dalam hari ini. 

19

DAY #5

Keyakinan anda akan bertambah seterusnya anda akan tahu beberapa sebutan yang selalu orang tersilap dan anda akan semakin peka dengan sekeliling.
20

DAY #6

Pada hari ke-6 anda akan ada lebih 300 Vocabularies yang anda dapat dan anda sudah dapat momentum yang sangat bagus untuk speaking.
21

DAY #7

Di hujung hari ke-7 anda akan dapat satu momentum untuk mula speaking yang luar biasa. Segalanya bermula dari tindakan anda hari ini !

Bila anda sertai

“7 Hari Mula Speaking” hari ini,

anda akan dapat semua 3 Bonus ini!

Bonus #1

7 Days Worksheets

Picture1
  • Panduan untuk anda jalani 7 hari dengan berjaya ini dibantu oleh apa yang anda tulis.
  • Anda akan betul2 ingat dan tak perlu hafal.
  • Otak akan lagi cekap .

Bonus #2 (Value = RM 200)

Coaching Atasi 20 Kesalahan

COver coaching 20 kesalahan
  • Coaching yang guide untuk elakkan kesemua 20 kesalahan dalam E Book ini, secara video yang anda boleh ikuti dengan mudah?

Bonus #3 (RM 200)

Starter Tutorial

Logo Starter Tutorial
  • Anda akan dapat 50 video tutorial, 30 minit satu video untuk anda belajar lebih grammar dalam 10 situasi & 50 ayat

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti Panduan 7 Hari Mula Speaking ni dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. Jadi biar kami tanggung risikonya dan anda boleh mula belajar tanpa ragu-ragu.

Ya! Saya nak mula Speaking dalam 7 hari bernilai RM 799 dengan hanya RM 58 saja sekarang!

Design 7 days package dark bground
Z

7 days Speaking Challenge – (Nilai – RM 399)

Z

7 days Speaking Challenge Recording 

Z

BONUS #1: Worksheet for 7 Days Speaking Challenge

Z

BONUS #2: Panduan 50 ayat – (Nilai – RM 200)

Z

BONUS #3: Starter Tutorial  – (Nilai – RM 200)

KE Hero red

Total Value =  RM 799 

Tapi hari ini hanya

RM 58 sahaja

Daftar Hari ini, Offer ini untuk kali ini sahaja. 

Soalan-soalan Lazim (FAQ)

1. Berkesan ke LEAPER Formula ni?

Fokus Panduan Mula Speaking 7 Hari ini adalah untuk anda nampak jelas apakah cara untuk anda boleh mula Faham, Yakin dan practice speaking dengan betul.

2. Panduan Online atau bagaimana?

Ya betul. Panduan 7 hari Mula Speaking ini adalah secara Online.

3. Kenapa nak bagi offer?

Nilai sebenar tawaran hari ini ialah RM 799, tapi kami beri anda untuk cuba dengan hanya RM58 sahaja.

Jika anda dah mula nampak caranya, kami yakin anda akan nak sertai/belajar dengan lebih serius dengan iFikir English.

4. Ada jaminan pulangan wang 100% ke?

Ya, betul. Kami yakin dengan apa yang kami tawarkan, insyaAllah.

Sebab itu, kalau anda rasa anda tak belajar langsung dan tak dapat apa2 peningkatan setelah mengikuti Panduan 7 Hari Mula Speaking ini, jangan risau.

Beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan.

5. Kalau Saya tak faham bagaimana?

Panduan ini kami jalankan dalam bahasa yang mudah difahami, kami yakin anda akan faham. Anda juga boleh ulang tonton banyak kali.

6. Bagaimana saya nak sertainya?

Orang berjaya segera bertindak seperti anda!

Terus klik di bawah. 

Logo iFikir English Putih

iFikir English 2023 . All rights reserved.
Dimiliki oleh iFikir Sdn Bhd (202101014280)
Jalan 1/48A, Sentul Perdana, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur

Terms & Conditions .  Privacy Policy . Contact Us

Scroll to Top