Logo iFikir English Putih

Lancarkan Sebutan 50 Frasa Perbualan English Harian
(hanya dalam 60 minit!)

Hilangkan rasa malu tersangkut-sangkut nak cakap Bahasa Inggeris bila mula praktik dengan mudah!

header atas
Image landing page

Anda kena guna Bahasa Inggeris kat tempat kerja, tapi..

🔥   Susah nak cakap English dengan spontan walau ayat2 simple yg guna hari-hari sebab anda tak lancar nak sebut. Cth: “Eat.. where?” padahal boleh guna ayat penuh seperti “Where are we going to eat?”

🔥  Takut dimalukan bila cakap English sbb orang lain lagi fasih daripada anda

🔥   Susah betul nak translate dan cakap benda yg kita tahu dalam English. Cth: Pelancong tanya jalan dalam English, kita tahu jalannya tapi taktau mcm mana nak terang

🔥  Nak praktis cakap English, tapi takde kawan nak berlatih sama-sama

🔥   Susah nak speaking walaupun untuk ayat-ayat harian je, padahal tengok orang lain cakap macam mudah. Cth: Nak order teh ais kat kedai pun kita tak tahu nak cakap macam mana

Image landing page 2

Masalah ni jadi sebab mungkin anda.. 

🔥 Anda tak yakin nak bercakap English

🔥 Anda tak lancar sebut walaupun pernah dengar ayat2 biasa

🔥 Takde idea nak cakap ape walaupun benda simple dan mudah

🔥 Kalau tau apa nak cakap pun anda tak tahu nak translate dalam English

🔥 Ambil masa buat ayat dalam kepala utk nak cakap, walaupun ayat simple

Dan ramai orang stuck bila tak tahu nak mula dari mana..

Image landing page 4

Lancarkan Sebutan 50 Frasa Perbualan English Harian
(hanya dalam 60 minit!)

Langkah mula terbaik untuk mula bertutur

PAnduan Frasa 50 v2 1

Apa yang anda akan belajar dalam panduan ni?

50 Frasa Skrip seharian

Dalam situasi yang berlaku seharian supaya boleh respon bila orang tanya

Dengar & Ulang Banyak kali

Berlatih berbual  supaya tak kekok

Kurang 60 minit sahaja

Jumlah masa yang singkat untuk keselurahan video singkat. Cepat habis, cepat dapat. 

Apa yang anda akan terima?

4 5 stars
fre video explanation 1
Web Screens Perspective PSD Mockup 1

10 Video Panduan

video panduan

Atasi rasa down sebab lemah English bila anda tonton dan ikuti 10 Video panduan ini. 

z

50 Audio Frasa

pending 2

Lidah tak rasa terbelit lagi lepas anda practice banyak kali dengan Audio panduan Frasa Perbualan

 Lepas ikuti panduan perbualan ni, apa kata peserta?

Testi wasap Farhana 1
Testi wasap Nadhirah 1
Screenshot 20190624 164844 2
Screenshot 20190624 164844 1

Berapa harga panduan ni?

Nilai asal RM197

RM 10

sahaja!

Tapi, jika beli panduan ini hari ini, untuk dapatkan bonus!

sapasavoc mobile 4

Lancarkan perbualan English Mula hari ini

RM 10 shj

Logo iFikir English Putih

Lancarkan Sebutan 50 Frasa Perbualan English Harian
(hanya dalam 60 minit!)

Hilangkan rasa malu bertutur Bahasa Inggeris bila mula praktik dengan mudah!

header atas

Jangan terus terbelenggu nak bercakap dalam Bahasa Inggeris kerana lemah penguasaannya. Ikuti latihan perbualan yang mudah! sekadar dengar dan ulang. 

Apa anda akan belajar?

Tahu apa nak cakap

Dalam situasi yang berlaku seharian supaya boleh respon bila orang tanya

Dengar & Ulang

Berlatih berbual  supaya tak kekok

60 minit sahaja

Jumlah masa yang singkat untuk keseluruhan video 

Apa yang anda akan terima?

4 5 stars
PAnduan Frasa 50 v2 1
fre video explanation 1

#1. 10 Video Panduan

video panduan

Atasi rasa down sebab lemah English bila anda tonton dan ikuti 10 Video panduan ini. 

z

#2. 50 Audio Frasa

pending 2

Lidah tak rasa terbelit lagi lepas anda practice banyak kali dengan Audio panduan Frasa Perbualan

APA KATA MEREKA YANG DAH IKUTI VIDEO?

Testi wasap Farhana 1
Testi wasap Nadhirah 1

Nilai asal RM197

RM 10

sahaja

Jika anda buat belian hari ini, anda akan terima bonus

New header

Nilai asal RM197

RM 10

sahaja

Lancarkan perbualan English Mula hari ini