promo pra ramadhan

Dah tamat.. 🙁

Promo akan tamat malam ni

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

FAizal 5

Peluang Akhir

Tawaran terbaik Untuk Anda Cepat Mula Speaking Dengan LEAPER Formula

Langkah demi langkah, Dalam 7 Modules, untuk anda buat perubahan dengan iFikir English. 

FAizal 5

Teringin sangat pandai Speaking sebab dah lama rasa diri lemah English dan tak cukup bagus?

Kenapa anda kena ubah mulai harini? Kerana kesalahan-kesalahan ini boleh merosakkan imej, dan kredibiliti anda..

Tak ada keyakinan nak balas perbualan in English. Terpaksa la senyap atau buat2 tak dengar

Kurang keyakinan diri bila bercakap dalam Bahasa English.

Susah nak komunikasi dalam meeting?

Anda ada masalah kat bawah ni kan?

Tak mahir nak buat ayat sendiri dengan betul. Akan ambil masa lama nak betulkan.

Bila buat ayat in English, selalu rasa tak pasti ayat tu betul ke salah.

Boleh faham tapi tidak yakin untuk bercakap. Terutamanya bila dalam meeting, depan boss, masa presentation. Masa-masa penting la selalu sangkut.

Cuba banyak kali nak kuasai teori. Tapi selalu tak practice. Tak ada kawan yang boleh bantu dan selalu rasa sendirian? Tak ada motivasi?

Module & formula yang terbukti berkesan membantu orang yang yang dah lama struggle nak speaking dapat keyakinan dalam masa singkat!

Case Study

Bagaimana benda yang dulu tak pernah faham dengan baik, boleh selesai dalam masa 1 hari! Kisah Puan Mariyam

“Sangat-sangat powerful”

“Vocab drills & speaking drills. 2 benda ni lah yang sebenarnya sangat-sangat powerful

– En. Zaid Hamid, Digital Creator

star icon

“Senang nak follow”

“Saya rasa happy & best sangat sebab cara praktis, dan formula yg Bro Faizal & Bro Azhar ajar senang saya nak follow. Especially bila buat speaking drills. Walaupun dalam bentuk maya, tapi rasa excited untuk buat.”

– Pn Noraini Kadir, Customer Engagement TNB

star icon

“Rasa Seronok & Best”

“Setiap step yg diajar saya boleh ikut dan mudah faham. Bila dah join ni, baru sedar rupanya banyak yg saya tak tahu. Sebelum ni saya tak faham langsung are, is tapi lepas dah join, rasa seronok dan best sebab senang je bila dah faham.  ”

– Pn Khodiah Shafie, Guru Taska

star icon

7 Main Modules dalam Promo Pra Ramadhan

Masalah bertahun-tahun sangkut buat ayat English selesai bila faham Asas English dengan mudah!

MODULE #1

iFikir English 101

Mulakan perjalanan improve English anda dengan perbaiki penguasaan Asas. Lebih 60% orang dewasa yang guna English masa kerja, tak betul-betul kuasai asas. Masih banyak tak jelas dan salah faham peringkat asas.

gambar dpn
Focus Program

Peningkatan penguasaan asas English yang penting untuk orang dewasa

Module

Anda akan mengikuti:

1. iFikir English 101

  • 22 Video Lessons
  • 22 worksheets
  • 22 Quizzes
Pendekatan Belajar

Pembelajaran iFikir English 101 iaitu di e-Learning Platform iFikir English.

Available 24 jam sehari!

MODULE #2

iFikir 101 – Dialogue

Tidak lengkap Teori tanpa Praktikal. iFikir English 101 – Dialogue fokus pada usaha untuk bantu anda bercakap sebanyak mungkin untuk anda dapatkan keyakinan bercakap bila Otak & Lidah mula serasi dan anda mula praktis dengan sangat kerap.

IE Dialogue 101 2021 v2 min
Focus Program

Peningkatan penguasaan asas Perbualan English yang penting untuk orang dewasa

Module

Anda akan mengikuti iFikir English 101 Dialogue

1. iFikir English 101 Dialogue – RM 549.00

  • 24 Video Lessons
  • 24 worksheets
  • 24 Quizzes
Pendekatan Belajar

Pembelajaran iFikir English 101 Dialogue iaitu di e-Learning Platform iFikir English.

Available 24 jam! Boleh akses dimana-mana, bila-bila masa.

MODULE #3, #4

Learner Tutorial

Part 1, 2

Mulakan perjalanan improve English anda dengan perbaiki penguasaan Asas. Lebih 60% orang dewasa yang guna English masa kerja, tak betul-betul kuasai asas. Masih banyak tak jelas dan salah faham peringkat asas.

learner 2
laptop learner
Focus Program

Tutorial peningkatan penguasaan asas English yang penting untuk orang dewasa

Module

learmer

1. Learner Tutorial – Part I

  • 11 Tutorials

2. Learner Tutorial – Part II

  • 11 Tutorials

Module #5, #6

Speaker Tutorial
Part 1 , 2

Tidak lengkap Teori tanpa Praktikal. Dalam Star Speaker fokus akan diberi pada usaha untuk bantu anda bercakap sebanyak mungkin untuk anda dapatkan keyakinan bercakap bila Otak & Lidah mula serasi dan anda mula praktis dengan sangat kerap.

Speaker 2
speaker tutorial 2 1
Focus Program

Tutorial peningkatan penguasaan asas Perbualan English yang penting untuk orang dewasa

Module

IED Webs perspective Speaker Tutorial kecik

1. Speaker Tutorial – Part I

  • 12 Tutorials

2. Speaker Tutorial – Part II

  • 12 Tutorials

MODULE #7

iSpeak Drills

Program yang sangat exclusive, hanya untuk peserta Panther Mentoring di bawah iFikir. Tapi kali ini kami berikan kepada anda, access untuk program ini selama sebulan! 12 sesi. 

iSpeak Panther min
Focus Program

Focus pada practical speaking secara Live bersama dengan instructor. 3 kali seminggu. 

Module

iSpeak Panther min

Anda akan ikuti sesi exclusive bersama ahli Panther iFikir dalam program iSpeak Drills selama 12 sesi. 

Anda akan diberi access untuk merasai program exclusive ini.

Bro Faizal

Salam & Hi, I’m Bro Faizal, founder of iFikir English.

Kami dah membantu lebih 20,000 orang dewasa di Malaysia secara online untuk improve kemahiran English.

Kami pernah kongsikan rahsia ini di TV Al Hijrah dan RTM.

Kepakaran kami ialah membantu anda hilangkan rasa malu depan boss, client dan kawan2 akibat tak boleh speaking dengan baik.

Dan anda berpeluang untuk pilih package yang paling sesuai dengan anda harini. 

TAWARAN PALING “CRAZY”

Pilih 1 yang anda nak

PACKAGE A

Paling Berbaloi

 iFikir 101 – RM 549

iFikir 101 Dialogue – RM 549

Learner Tutorial -Part I – RM 750

Learner Tutorial -Part II – RM 750

Speaker Tutorial -Part I – RM 900

Speaker Tutorial -Part II – RM 900

Access to iSpeak Drills (x12)  RM 499

Total Value = RM 4,897

Hanya – RM 199 sahaja

PACKAGE B

Berpatutan

iFikir 101 – RM 549

iFikir 101 Dialogue – RM 549

Learner Tutorial -Part I – RM 750

Speaker Tutorial -Part I – RM 900

❌ Learner Tutorial -Part II –

❌Speaker Tutorial -Part II –

❌ Access to iSpeak Drills (12 sessions)

Total Value = RM 2,748

Hanya – RM 150 sahaja

PACKAGE C

Mampu Milik

iFikir 101 – RM 549

iFikir 101 Dialogue – RM 549

❌ Learner Tutorial -Part I 

❌ Learner Tutorial -Part II

❌ Speaker Tutorial -Part I

❌ Speaker Tutorial -Part II

❌ Access to iSpeak Drills (12 sessions)

Total Value = RM 1,098

Hanya – RM 100 sahaja

MAKLUM BALAS PESERTA

Rasa takut, tak yakin cepat hilang bila anda mula Faham dengan LEAPER FORMULA

iPad tesi 3
iPad tesi 1
iPad tesi 2

SUDAH LAMA NAK IMPROVE

Special Promo: Cara Cepat Untuk Mula Lancar Speaking

Anda dah sedia nak hentikan rasa Malu Depan Boss, Client, Kawan?

Anda dah muak dengan Tak Dapat Perhatian, Diketepikan?

Dah penat Bila Tak dapat Respect, Pengiktirafan, Perhatian?

Sedih bila susah Gaji Naik, Tak dapat Promotion?

Sebelum anda mulakan, kami akan tunjukkan cara bagaimana anda nak mula dapat result dengan “Special Promo”

Langkah 1:

Tonton video Lesson 01,02 & 03 : Revise Noun, Noun (Singular) & Noun (Plural) dalam module iFikir 101

Langkah 2:

Kemudian tonton video Lesson 01 hingga video 05, dalam 101 DIalogue. Terus ulang sebut bersama dan ikut buat setiap aktiviti dalam masa 30 saat

Langkah 3:

Rasai sendiri pengalaman pertama anda boleh mula speaking dengan gunakan Noun di sekeliling anda sahaja. Kemudian teruskan dengan lesson lain!

Kenapa iFikir nak beri semua ni?

Saya beri tawaran ini sebab saya faham cabaran anda dan nak tunjukkan cara paling mudah untuk anda mula. 

Dan, jika anda rasa anda tak suka dengan apa yang kami beri, kami akan beri refund. So berbaloi kan?

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir “Special Promo” dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

Berapa harga “Special Promo” ni?

Sebenarnya program ini amat bernilai sebab 

 

Bertahun- tahun anda belajar English di sekolah, tapi TAK PERNAH practice.

Berjam-jam lamanya belajar, 11 tahun di sekolah, tapi TAK PERNAH practice. 

Terlalu banyak peluang terlepas, sebab anda tak berani speaking sebab JARANG practice.

Nilai masa yang tak boleh anda dapat balik semestinya lebih dari Ratusan ribu ringgit jika nak dinilai dengan wang.

 

Anda tak perlu bayar RM10,000.00

 

Anda tak perlu bayar RM5,000.00

 

Anda juga tak perlu bayar RM3,000.00

 

Oh ya, kami juga tak akan minta anda bayar RM1000.00!

PACKAGE A

RM199

Paling Berbaloi

 iFikir 101 – RM 549

iFikir 101 Dialogue – RM 549

Learner Tutorial -Part I – RM 750

Learner Tutorial -Part II – RM 750

Speaker Tutorial -Part I – RM 900

Speaker Tutorial -Part II – RM 900

Access to iSpeak Drills (x12)  RM 499

Total Value = RM 4,897

Hanya – RM 199 sahaja

PACKAGE B

RM 150

Berpatutan

iFikir 101 – RM 549

iFikir 101 Dialogue – RM 549

Learner Tutorial -Part I – RM 750

Speaker Tutorial -Part I – RM 900

❌ Learner Tutorial -Part II –

❌Speaker Tutorial -Part II –

❌ Access to iSpeak Drills (12 sessions)

Total Value = RM 2,748

Hanya – RM 150 sahaja

PACKAGE C

RM 100

Mampu Milik

iFikir 101 – RM 549

iFikir 101 Dialogue – RM 549

❌ Learner Tutorial -Part I 

❌ Learner Tutorial -Part II

❌ Speaker Tutorial -Part I

❌ Speaker Tutorial -Part II

❌ Access to iSpeak Drills (12 sessions)

Total Value = RM 1,098

Hanya – RM 100 sahaja

Tawaran akan tamat hari ni

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Slide1 min
Slide3 min
Slide8 min
Slide10 min
“Faham & Suka Cara Pembelajaran”

“Bila join iFikir, saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar Intake”

– Pn Maiazura Darus, Confidentiality Administrative Officer

star icon

“Memang best sangat join. Banyak perkataan-perkataan yg saya dah improve dari segi sebutan dan juga grammar.”

star icon

Pn Normala Zulkupli

Suri Rumah

“Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula.”

star icon

Pn Norita Jantan

Sales Person

“Melancarkan Pertuturan”

“Apa yang diajar mudah faham. Bila kita selalu buat, bantu melancarkan pertuturan kita dalam bahasa Inggeris. 

– Pn. Noorliza Ismail, Businesswoman

star icon

“Bertambah yakin”

“Dengan iFikir English ni, saya bertambah yakin untuk bercakap English bersama kawan-kawan.”

– Tn. Abdul Rahman, Student

star icon

“Improve level of confidence”

“Saya perasan saya dapat improve dari segi level of confidence saya,vocab & grammar. Sejak join 7 Days Speaking Challenge”

– Ms. Feeqa Rosli, Engineer

star icon

Tawaran akan tamat hari ni

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Feedback Pelajar Level 10
Feedback Pelajar Level 9
Feedback Pelajar Level 4
Feedback Pelajar Level 8
Feedback Pelajar Level 3
Feedback Pelajar Level 7
Testimoni Posting 2
Testimoni Posting 3
Testimoni Posting 1
iPad tesi 3
iPad tesi 1
iPad tesi 2
Slide12 min
Slide13 min

TAWARAN PALING “CRAZY”

Pilih 1 yang anda nak

PACKAGE A

RM199

Total Value = RM 4,897

Paling Berbaloi

PACKAGE B

RM 150

Total Value = RM 2,748

Berpatutan

PACKAGE C

RM 100

Total Value = RM 1,098

Mampu Milik

Tawaran akan tamat hari ni

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Logo iFikir English Putih

iFikir English 2022 . All rights reserved.
Dimiliki oleh iFikir Solutions (002246259-U)
Jalan 1/48A, Sentul Perdana, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur

Terms & Conditions . Privacy Policy