Tawaran PKP dah tamat ūüôĀ

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Terlepas ke?

PULIHKAN REPUTASI KERJA BILA YAKIN SPEAKING ENGLISH DENGAN FORMULA LEAPER

Belajar keluarkan idea dalam kepala, bebas bercakap, spontan, bila anda faham & praktik buat ayat dengan betul dengan formula LEAPER bermula dari asas

PULIHKAN REPUTASI KERJA BILA YAKIN SPEAKING ENGLISH DENGAN FORMULA LEAPER

Belajar keluarkan idea dalam kepala, bebas bercakap, spontan, bila anda faham & praktik buat ayat dengan betul dengan formula LEAPER bermula dari asas

berpuluh tahun tak yakin nak guna english masa kerja

Dah bertahun kerja masih lagi rasa susah nak gunakan English. Sampai prestasi kerja terjejas. 

Walaupun kita sebenarnya mahir betul cara nak buat kerja kita, tapi bila nak speaking untuk terangkan pasal kerja tu jadi masalah.
Rasa boleh faham bila orang cakap, tapi bila nak speaking English balik tak terkeluar dari mulut

Dah sampai bertahun-tahun macam ni, rasa susah cakap English masih tak selesai…

Bila prestasi kerja terjejas anda tak dapat jalankan tanggungjawab dengan baik

Kalau ini berterusan..

Anda akan makin stress sebab berlaku banyak salah faham, stress sebab rasa susah nak bina ayat dlm BM translate ke BI dan tak yakin nak guna grammar yang betul.

Anda akan ada masalah bila meeting, presentation, berbual dengan rakan sekerja dan bos.

Tanggungjawab pula makin besar dan anda mungkin perlu meeting dengan ramai orang di peringkat customer, pembekal, expert dari dalam dan luar negara.

    Masa Untuk Berubah!

    Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri 

    Petikan Surah¬† Ar-Ra’d ,¬†¬†Sebahagian dari Ayat 11

    persoalannya, apa yang nak diubah dulu??

    Selalunya ini semua berlaku sebab anda tak tahu cara betul buat ayat dan tiada amalan praktikal. 

    Sampaikan anda akan rasa 

    • Tak reti buat ayat
    • Tak boleh bezakan apa yang betul dan salah¬†
    • Lemah grammar
    • Tak yakin sebab tak berlatih bercakap

    Sebagai contoh. Cuba tengok 5 Kesalahan biasa yang orang buat dibawah.

    Anda perasan tak, yang ramai orang buat kesalahan ni?

    Sekali tengok macam betul kan?

    Ramai orang yang speaking masa kerja mungkin selalu dengar atau guna ayat diatas. Malangnya, mereka tak sedar yang ayat-ayat ini SALAH.

    Kalau anda kata ‚ÄúYeke..dengar macam betul je?‚ÄĚ

    Ini petanda yang anda mungkin tak tahu cara betul buat ayat. Anda perlu perbaiki asas ini.

    Jika anda masih rasa tak boleh nak buat ayat secara spontan, tak boleh nak bezakan penggunaan betul perkataan seperti do & does, have & has bermakna anda kena mula dari asas.

    Bila anda selesai asas ni, anda akan improve dengan laju.

    Kami percaya, semua orang berhak mahir bertutur Bahasa Inggeris

    Walaupun tahap anda perlu bermula dari bawah

    Salam dan hi!

    Saya Mr. Azhar dari iFikir English.

    Kami di iFikir English komited nak bantu anda yang dah lama ada masalah bila bercakap dan gunakan English semasa kerja hingga menjejaskan diri, kerjaya terutamanya dalam masa-masa krisis seperti sekarang. 

    Dengan FORMULA LEAPER, kami percaya anda akan boleh dibantu sampai pandai speaking walaupun sekarang anda lemah English. 

    iFikir English pernah dedahkan kerugian besar orang dewasa sebab lemah English dalam rancangan RTM

    “suara malaysia”

    jadi, Anda perlu mula dari asas buat ayat & mesti mula berlatih bercakap

     

    Anda perlu fahamkan semula apakah asas nak buat ayat, apa struktur ayat yang betul dan macam mana nak faham dengan cara yang mudah. 

    Dan anda mesti mula untuk amalkan bercakap supaya apa yang anda belajar akan melekat dalam kepala. 

     

    Dan disinilah iFikir English 101 melalui formula LEAPER akan bantu anda capai penguasaan asas ini

    Kuncinya ialah anda mesti dapatkan kefahaman asas & terus mulakan latihan bercakap

    Memperkenalkan iFikir English 101

    Pulihkan reputasi anda dengan kuasai asas english dan mula berani bercakap dengan formula leaper

    4 Perkara untuk Kuasai Asas English

    dengan iFikir English 101

     

    1. Tahu & Kuasai Asas English

    Memahami elemen asas untuk jadikan kita senang buat ayat. Tak payah fikir lama-lama

    2. Faham Asas Ayat English

    Faham apa sebenarnya struktur ayat yang betul supaya elakkan buat silap dan digelakkan. 

    3. Strategi Mudah Bercakap

    Dapatkan skill untuk boleh buat ayat dengan betul dan cara yang tepat

    4. Kuasai kefahaman diri

    Dapatkan keyakinan dengan diri sendiri walaupun dah bertahun2 rasa susah belajar disekolah.

    5 kemahiran yang anda akan dapat Dalam ifikir english 101

    1. Tahu Asas Ayat English

    Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

    2. Ingat Asas Grammar

    Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

    3. Faham Pecahan Grammar

    Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, ‚ÄúKenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?‚ÄĚ.

    4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

    Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

    5. Tahu Buat Ayat Perbualan

    Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

    dalam ifikir english 101 anda akan belajar speaking berkesan dengan formula khas iaitu

    3 langkah “LEAPER¬†Formula”

    (Learn – Practice – Repeat)

    #1 Learn

    Anda perlu faham dulu. Pembelajaran setiap tahap yang beri kefahaman teori English 

    #2 Practice

    Rasa tak lancar, kekok akan dihilangkan dengan praktikal speaking yang dipandu

    #3 Repeat

    Kemahiran akan jadi permanent bila diulang banyak kali

    Dengan Formula LEAPER anda akan faham dengan cepat, praktik dengan banyak hingga keyakinan nak speaking meningkat

    Kami percaya semua orang mampu kuasai English

    ‚ÄúSejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.‚ÄĚ

    Pn Noradila

    Konsultan Kecantikan

    ‚ÄúSebagai agen insurans saya banyak gunakan English. Bila join iFikir English, saya dah mula faham bnyk benda yg dulu tak tahu langsung. Dan makin yakin nak cakap dengan orang‚ÄĚ

    Pn Shuhada

    Agen Insurans

    ‚ÄúDi iFikir English, saya rasa lebih senang nak faham sebab modul yang digunakan mudah. Sekarang saya dah tahu cara tulis ayat dengan betul dan cara sebut perkataan2 dengan betul‚ÄĚ

    Pn. Maizatul Hasanah

    Setiausaha

    Apa mereka dah belajar?

    ‚ÄúDari dulu lagi saya lemah English. Sejak join iFikir English, banyak yg saya dah improve. Cara pembelajaran di iFikir English bantu saya lebih mudah belajar dan faham konsep.‚ÄĚ

    En Wan Arif

    Pelajar PhD

    Sebelum ni saya tak yakin bila speaking. Risau tanggapan orang pada saya bila speaking. Bila join iFikir English, saya lebih yakin nak cakap depan orang. Dan banyak improve vocab, 

    Cik Amalina

    Eksekutif

    Dulu saya sangat lemah dalam English. Walaupun dari kecil dah belajar English. Sampai rasa putus asa. Tapi lepas join iFikir English, saya jadi makin minat & tak sabar nak pergi kelas. 

    Cik Nur Afiqah

    Siswazah

    Anda akan jadi lebih yakin nak buat ayat, boleh mula practice dan yakin nak present dalam meeting

    Apa yang anda terima iFikir English 101

    3 Resepi Yang Bantu Kuasai Asas English

     

    #1. 17 Video Lessons

    Video pembelajaran yang akan membantu anda nampak jelas asas English dengan mudah

    l

    #2. Worksheet

    Anda akan lebih cekap belajar dengan mengeluarkan apa yg anda dapat dengan iFikir English 101 : Worksheet

    u

    #3. Quiz

    Anda dapat tingkatkan kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

    #1. 17 Video Lessons

    Video pembelajaran yang akan membantu anda nampak jelas asas English dengan mudah

    l

    #2. Worksheet

    Anda akan lebih cekap belajar dengan mengeluarkan apa yg anda dapat dengan iFikir English 101 : Worksheet

    u

    #3. Quiz

    Anda dapat tingkatkan kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

    3 bonus dalam promo pkp pemulihan

    Untuk pastikan anda dapat practice apa yang telah anda pelajari, kami beri 3 bonus untuk anda

     

    #BONUS 1. 101 LESSON TUTORIAL 

    Untuk Live Tutorial Eksklusif di Facebook Group Khas, setiap minggu!

    Secara mingguan anda akan terima support dari Team iFikir English dalam perjalanan anda mengikuti iFikir English 101

    #BONUS 2. IFIKIR ENGLISH 101 – DIALOGUE

    Apa yang anda pelajari di iFikir English 101 akan di praktikkan dengan bercakap dalam iFikir English 101 –Dialogue.

    Belajar speaking dengan Bro Faizal.

     

    #BONUS 3. 101 DIALOGUE TUTORIAL 

    Untuk Live Tutorial Dialogue di Facebook Group Khas, setiap minggu!

    Secara mingguan anda akan terima support dari Team iFikir English dalam perjalanan anda mengikuti iFikir English 101 Dialogue

    Kami akan ajar dalam bahasa yang anda faham! Bahasa Melayu

    ANDA SANGGUP KE BOS PILIH ORANG LAIN SEBAB ENGLISH ANDA TERUK?

    Bos anda ada banyak pilihan

    Kalau dibiarkan, anda dalam  kedudukan bahaya sebab orang lain yang sedang hilang kerja dan ada skill komunikasi yang jauh lebih hebat sedang ligat mencari tempat. Dan mereka juga sanggup nak bekerja dgn gaji yang lebih murah

    Jangan letakkan diri dalam risiko hilang kerja..

    Ambil peluang ini untuk upgrade diri. Dan improve kemahiran English anda

    Bayangkan bila anda faham cara buat ayat, anda akan mula practice dengan banyak & yakin hingga bole present masa meeting.

    BERAPA HARGA Pakej ifikir english 101 NI?

    Nilai sebenarnya sangat tinggi kepada anda. Kerana anda akan dapat kefahaman asas dan mula berlatih untuk speaking.  

    Pakej penuh iFikir English 101 ini sebenarnya ialah

    iFikir English 101 – Lesson – RM 299

    iFikir English 101 – Tutorial – RM 200

    101 Dialogue – RM 299

    101 Dialogue Tutorial РRM 200 

    Nilai kesemuanya ialah RM 998

     

    Tapi Sempena PKPP yang akan berakhir,

    promo PKPP!

    Anda akan dapat diskaun lebih 80%!

    Anda juga akan dapat jimat RM 828

    Anda hanya perlu bayar

    RM 998  RM 170 sahaja

    Tapi ada syarat.

    Offer ini terhad kepada anda HINGGA SELASA (30 HB) INI SAHAJA, kerana kami betul-betul menurunkan kos ini untuk anda sertai dengan kuota masa 3 hari. 

    3 hari sahaja. Jadi pastikan anda dapatkan terus sekarang

     

    TIADA RISIKO!

    Jaminan Pulangan Wang 100%

    Sekiranya selepas mengikuti kesemua kelas online iFikir English 101 dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

    Promo PKP Pemulihan Dah Tamat

    Day(s)

    :

    Hour(s)

    :

    Minute(s)

    :

    Second(s)

    Terlepas ke? 

    Promo dah pun tamat..