PROMO SOKONGAN DAH TAMAT..  =(

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mula lancar Cakap English bila faham dan kuasai cara betul untuk Buat Ayat 

Senang nak faham English rupanya!

Bertahun-tahun stuck di level yang sama sebab lemah English selesai bila faham Asas English dengan mudah 

tak sempat dapatkan?

Saya faham offer ini habis harini. 

Dan ada 5 sebab utama kenapa orang dewasa rasa susah nak cakap English.

🔥 #1. Masih tak faham, lupa Grammar yang paling asas. Ada yang salah faham sejak dulu.

Grammar ni peraturan. Macam baca Al-Quran ada tajwid. Bila kelaut Tajwid, syumbang bacaan. Sama seperti English. Bila asas Grammar kita lemah, susah kita nak bercakap.

🔥 #2. Mereka tak jelas asas nak buat ayat. Pakai hentam saja bila bercakap. Kawan-kawan sekerja ada yang perasan silap kita, tapi tak sampai hati nak tegur.

🔥 #3. Tak tahu banyak perkataan Bahasa Inggeris. Kalau tahu pun sikit2 je.

Itu sebab kadang-kadang ambil masa nak balas orang cakap. Sebab sibuk translate perkataan dalam kepala.

🔥 #4. Cuba guna English, tapi tak cakap dalam ayat penuh. Cakap English tapi guna word je Cth : “Mama nak pergi work ni”

🔥 PUNCA #5.Tak reti nak gunakan Present tense, Past tense dan Future tense. Ada yang tak faham langsung. Keliru nak guna present lah past lah.

Contohnya, cuba tengok ayat dibawah. Betul atau salah?

“They are my friend”

Mereka kawan saya

 

“That’s mean..”

Maksudnya..

 

“She work at the restaurant.”

Dia bekerja di restoran

Ketiga-tiga ayat diatas adalah salah

Terlalu ramai yang keliru yang dan rasa macam betul ayat-ayat ni sekali pandang. Ayat diatas semuanya salah. Kesalahan yang sangat asas.

Iaitu Singular @ plural Noun

Juga tentang Verb.

Ini adalah grammar asas paling penting untuk buat ayat.

Bila anda tak boleh detect dan tak tahu apa yang betul, itu petanda anda ada masalah kefahaman grammar.

Sebab itu anda rasa susah nak buat ayat English, susah nak cakap.

Dan mungkin itulah sebab anda dah cuba macam-macam untuk improve English tapi macam tak berhasil. Sebab anda tak selesaikan kefahaman asas anda.

Bila anda berjaya faham Asas buat ayat dan asas Grammar, anda akan dapat mula rasa senang nak buat ayat.

Memperkenalkan iFikir English 101

Kuasai cara betul & mudah untuk Buat Ayat English dengan faham asas buat ayat

5 Ilmu Penting yang anda pelajari 

dengan iFikir English 101

 

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

2. Kenal Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

3. Senang Ingat

Anda akan seronok bila topik yang sejak zaman sekolah dulu anda tak faham sebenarnya senang je nak ingat. InsyaAllah akan melekat dalam kepala.

4. Tahu Ayat Lengkap

Anda boleh bezakan ayat yang lengkap dan elak buat ayat yang tergantung.

5. Tahu Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

3 Resepi Bantu Anda Kuasai Asas English: iFikir English 101

 

#1. 17 Video Lesson

Video pembelajaran yang ringkas dan padat, merangkumi topik-topik utama yang boleh bantu anda dalam memahami perkara-perkara asas dalam membina ayat English bagi perbualan.

l

#2. Worksheet

Dulu belajar English, anda senang lupa kan? Sekarang anda akan lebih cekap mengingat dengan mengeluarkan keypoint penting dalam worksheet.

u

#3. Quiz

Anda dapat tingkatkan dan uji kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

Apa Peserta iFikir English dapat?

“Sejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.”

Pn Noradila

Konsultan Kecantikan

“Dari dulu lagi saya lemah English. Sejak join iFikir English, banyak yg saya dah improve. Cara pembelajaran di iFikir English bantu saya lebih mudah belajar dan faham konsep.”

En Wan Arif

Pelajar PhD

 iFikir English 101

Dapatkan Akses anda sekarang

PROMO SOKONGAN TEMPOH PKP

Kami faham dengan keadaan sekarang yang anda risau tentang masa depan pekerjaan atau bisnes anda. 

Pelajar sebelum ini perlu buat bayaran sebanyak RM540 untuk dapatkan kelas ini

Tapi,

Berita baiknya, promo sokongan ini akan bantu anda mula improve English dan berjimat pada masa yang sama. 

Anda hanya perlu bayar

RM 540  RM 99 sahaja.

Tapi ada syarat.

Offer ini terhad kepada anda dalam 3 hari ni je.

Promo Sokongan dah tamat..

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English 101 dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

tak sempat dapatkan?

Saya faham offer ini habis harini.