Wawasan 2020 Promo
dah habis..=(

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

KAMI NAK BANTU ANDA IMPROVE ENGLISH SEPANJANG TAHUN 2020 NI, NAK KE?

Anda nak tak boleh mahir English?
Nak boleh mula rasa senang reply orang dalam English?
Nak berborak dalam English dengan mudah?
Nak boleh buat ayat sendiri?

Teruskan bacaan untuk anda tahu apa yang kami tawarkan..

 

Serendah

Jika anda selalu tersangkut-sangkut nak cakap English sebab blur-blur buat ayat, ada dalam kepala tapi tak terkeluar..

 

Boleh kata semua ni jadi kerana anda sebenarnya tak betul-betul kuasai Asas English iaitu anda

Tak tahu buat ayat dengan betul

Tak faham Grammar, banyak tak ingat..(noun lupa..verb lupa..)

Sikit sangat perkataan English yang anda tahu, vocab (kosa kata = perkataan) lemah

❌ Nak advance, tapi perkara asas pun belum selesai

❌ Cakap English tapi orang susah nak faham..ade juga yang gelakkan anda

❌ Tak boleh cakap penuh, kena rojak jugak dengan Bahasa Melayu

❌ Kena fikir dalam Bahasa Melayu dulu baru susun ayat English dalam kepala.

❌ Banyak guna ‘Google Translate’

Benda ni dah lama berlarutan, sampaikan..

🔥 Selalu bagi alasan macam-macam untuk elak cakap dalam meeting sebab tak yakin buat ayat English

🔥 Faham orang cakap tapi tak tahu nak balas apa dalam English. Ayat dalam kepala dah ada tapi, anda hanya mampu diam je.

🔥 Kerja jadi lambat walau sekadar nak reply email. Puas susun ayat, adjust itu ini & minta kawan check ayat sbb tak yakin ayat tu betul ke tak.

🔥 Kita yang penat buat kerja, orang lain yang dapat nama sebab diorang boleh cakap English, tapi kita masih struggle nak buat ayat.

🔥 Susah nak handle client yang cakap English. Terpaksa cakap dalam Bahasa Melayu sebab lambat nak buat ayat English.

Kami cadangkan,

untuk selesaikan masalah ni anda fahamkan dan kuasai balik asas English yang akan jadikan anda boleh buat ayat.

Bila anda tahu buat ayat, anda akan senang nak mula bercakap.

Untuk nak senangkan anda, kami nak offer bantu anda sepanjang 2020 ni. Sepanjang tahun dengan kelas iFikir English!

Improve English Sepanjang 2020 ni

Masalah bertahun-tahun sangkut buat ayat English selesai bila faham Asas English dengan mudah!

Serendah

5 Skil Penting Yang akan anda dapat untuk pandai bercakap

Ilmu praktikal yang boleh terus digunakan

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

2. Ingat Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

3. Faham Pecahan Grammar

Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

5. Tahu Buat Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

4 Manfaat yang anda akan dapat

1. Belajar nak bercakap dalam banyak situasi

Situasi di tempat kerja yang anda akan boleh belajar dan gunakan masa kerja. Antaranya masa meeting, presentation dan report

2. Betulkan Grammar yang ramai orang silap

Anda dapat belajar untuk elak buat silap yang ramai orang buat bila gunakan English di pejabat.

3. Tambah Vocab & Betulkan sebutan

Ada lebih 10 English Words yang akan di highlightkan yang anda boleh mula berbual dengan sebutan yang betul  

4. Boleh guna 50 Ayat ni dengan yakin.

Anda akan lebih faham maksud ayat dan tahu lebih banyak grammar dan cara sebutan dan tampil confident speaking masa kerja!

Apa yang ada dalam Kelas iFikir English?

#1. Lebih 50 Video


Lebih 50 Video pembelajaran yang ringkas dan padat yang akan pandu anda kuasai Asas English dan mula bercakap.  

l

#2. Hampir 200 Audio

Setiap 1 ayat ada dalam bentuk audio yang boleh anda dengar dan ulang dengar dan ulang. Beribu2 kali pun boleh.

#3. Grammar Notes

Ada kupasan tentang kesalahan Grammar yang selalu dibuat dan cara nak elakkan bila kita bercakap supaya nampak lebih mantap. 

u

#4. Quiz

Anda dapat tingkatkan dan uji kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

l

#5. Worksheet

Dulu belajar English, anda senang lupa kan? Sekarang anda akan lebih cekap mengingat dengan mengeluarkan keypoint penting dalam worksheet.

z

#6. Vocab Notes

Juga akan disentuh perkataan-perkataan dalam English (Vocabulary – vocab) yang kita selalu guna dan boleh faham untuk penggunaan yang betul.

Apa jadi lepas join?

“Sejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.”

Pn Noradila

Konsultan Kecantikan

“Dari dulu lagi saya lemah English. Sejak join iFikir English, banyak yg saya dah improve. Cara pembelajaran di iFikir English bantu saya lebih mudah belajar dan faham konsep.”

En Wan Arif

Pelajar PhD

Berapa lama PROMO Wawasan 2020 ni?

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

OFFER NI TAMAT DALAM 3 HARI

Berita baiknya, jika anda beli harini, anda akan dapat diskaun lebih 80%!

Kelas iFikir English setahun ini ialah RM540

Tapi,

jika anda beli harini, anda akan dapat jimat RM 467. Anda hanya perlu bayar

RM 540  RM 73 sahaja. (20 sen je sehari)

Tapi ada syarat.

Offer ini terhad kepada anda dalam 3 hari ni je.