Result Matters

Apa hasil kepada pelajar dewasa iFikir English?

 

TAK MAHIR ENGLISH PUNCA KAWAN2 TAK BERI PERHATIAN

Sedih sebab kawan2 dan majikan tak beri perhatian pada kita ketika di pejabat..Kita present, tapi org mcm tak minat nak dengar.Tapi, bila kawan kita present, semua org mcm berminat nak dgr. Siap bertanya itu ini..Padahal, apa yg kita present tu point dia sama je cuma...

SENIOR SEKADAR GELARAN..

MALU! KECEWA!! BENGANG!!!.Kita dah kerja lama. Org semua kenal kita.. Smpai peniaga kedai runcit, taukey kedai-kedai makan area ofis pun kenal kita.. sebab kita dah lama kerja situ.. Lebih 10 tahun!.Tapi....'Senior Staff' tu hanya gelaran aje. Hakikatnya, kita sampai...

Sertai iFikir English! Dengan Panduan percuma