new year 2024 OffER

Tawaran akan tamat dalam masa..

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Yakin dengan ayat sendiri dalam English, cakap dengan lancar dan hilang rasa malu

Mampu buat beribu-ribu ayat sendiri, guna tools untuk practice sampai lancar hingga keyakinan diri berjaya menghilangkan rasa malu komunikasi dalam English depan orang.

? Pastikan Anda “Turn On” Suara!

Get Combo Offer Now!

Offer akan tamat dalam masa

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Topik Utama Yang Anda Akan Belajar Dalam iFikir Combo 101

Mampu buat beribu-ribu ayat sendiri, guna tools untuk practice sampai lancar hingga keyakinan diri berjaya menghilangkan rasa malu komunikasi dalam English depan orang.

Saya nak share cara setiap pelajar iFikir yang berjaya selepas faham, practice dengan cepat untuk dapat kelancaran yang diinginkan dan dapatkan keyakinan dengan pantas.

rISE OFFER GAMBAR balik kampung v2

Topic #1 – iFikir 101 (RM 549 Value)

gambar dpn

iFikir 101

Sebelum ni topic senang jadi complicated bila cara penerangan tak kena dengan selera.

Approach Leaper Formula dalam module ni short, simple and accurate

iFikir 101 pastikan, pertama, anda memahami apa sebenarnya yang perlu diketahui untuk memastikan anda dapat mengungkapkan idea-idea yang ada dalam kepala anda dalam bentuk percakapan atau tulisan.

Yang paling best adalah setiap kali belajar topik yang baru akan jadi excited dapat Faham apa yang selama ni keliru. Ini hadiah besar untuk anda.

Sampai tak sabar nak cerita dekat orang lain dan senang nampak kesilapan yang pernah buat sebelum ni.

Tak perlu lagi tercengang-cengang  nak tanya google.

Yang ini kita akan kupas dalam topik iFikir101.

Focus Program

Peningkatan penguasaan asas English yang penting untuk orang dewasa 

Module

Anda akan mengikuti:

1. iFikir English 101 – RM 549.00

  • 22 Video Lessons
  • 22 worksheets
  • 22 Quizzes
Tempoh

Anda akan mengikuti program sebanyak 22 Sesi, dapat di akses selama setahun!

Pendekatan Belajar

Pembelajaran iFikir English 101 iaitu di e-Learning Platform iFikir English.

Available 24 jam sehari!

Topic #2 – iFikir 101 Dialogue (RM 549 Value)

IE Dialogue 101 2021 v2 min

iFikir English 101 – Dialogue

Cabaran paling susah bila nak improve English ni adalah practice!

Ini antara sebab utama kenapa 11 tahun belajar di sekolah tak dapat jadikan kita mahir.

iFikir 101 Dialogue selesaikan perkara ni dengan mudah!

Yang bestnya anda hanya perlu ikut, tak perlu fikir panjang, tak perlu fikir orang. Just dengar dan follow.

Tiba-tiba anda dah practice speaking beratus ayat setiap minggu berbanding bertahun-tahun practice dalam hati atau tak practice langsung.

Amalan betul yang anda akan dapat dari 101 Dialogue akan jadi habit bina kelancaran yang baru. Lidah dan otak mula berhubung.

Tak perlu lagi sibuk fikir “Kenapalah aku susah nak speaking?” tapi anda akan cakap “Aku boleh speaking sebenarnya!”

Anda tak akan jumpa secret sauce ni di tempat lain,  sebab kami yang berjaya crack  bertahun-tahun orang malaysia hadapi.

Focus Program

Peningkatan penguasaan asas Perbualan English yang penting untuk orang dewasa

Module

Anda akan mengikuti iFikir English 101 Dialogue 

1. iFikir English 101 Dialogue – RM 549.00

  • 24 Video Lessons
  • 24 worksheets
  • 24 Quizzes
Tempoh

Anda akan mengikuti program sebanyak 24 Sesi, dapat diakses selama setahun!

Pendekatan Belajar

Pembelajaran iFikir English 101 Dialogue iaitu di e-Learning Platform iFikir English.

Available 24 jam! Boleh akses dimana-mana, bila-bila masa.

Summary of Syllabus, iFikir Combo

Intro Panduan Menggunakan – iFikir English 101

  1. Kata Nama
  2. Noun
  3. Countable & Uncountable Nouns
  4. Singular Noun
  5. Drill – Singular Noun
  6. Plural Noun
  7. Drill – Plural Noun
  8. Kata Ganti Nama
  9. Pronoun
  10. Pronoun – Singular
  11. Plural Pronoun
  12. Pronoun – 1st Person, 2nd Person, and 3rd Person
  13. Drill Singular Pronoun 1st Person – I
  14. Drill Singular Pronoun 2nd Person – You
  15. Drill Singular Pronoun 3rd Person – He, She, It
  16. Drill Plural Pronoun 1st Person – We
  17. Drill Plural Pronoun 2nd Person – You
  18. Drill Plural Pronoun 3rd Person – They
  19. Kata Kerja
  20. Verb
  21. Verb for Singular Noun
  22. Drill – Verb (Singular Noun)
  23. Verb for Plural Noun
  24. Drill – Verb (Plural Noun)
  25. Drill – Verb Singular Pronoun (1st Person) – I
  26. Drill – Verb Singular Pronoun (2nd Person) – You
  27. Drill – Verb Singular Pronoun (3rd Person) – He, She, It
  28. Drill – Verb Plural Pronoun (1st Person) – We
  29. Drill – Verb Plural Pronoun (2nd Person) – You
  30. Drill – Verb Plural Pronoun (3rd Person) – They
  31. Sentences – Object & Subject
  32. Drill – Subject Noun/Pronoun (Singular)
  33. Drill – Subject Noun/Pronoun (Plural)
  34. Sentences – Subject & Predicate
  35. Sentences
  36. Drill – Sentence – My Daily Activities
  37. Verb-to-be
  38. Verb-to-be (Noun)
  39. Verb-to-be (Pronoun)
  40. Sentence: Verb-to-be (Noun)
  41. Sentence: Verb-to-be (Pronoun)
  42. Drill – Sentence – Your Daily Activities
  43. Drill – Sentence – Her/His Daily Activities
  44. Drill – Sentence – Our & Their Daily Activities

The End – Apa Next Step?

Bila anda sertai 101 Combo hari ini,

anda akan dapat semua 3 Bonus ini!

rISE OFFER GAMBAR balik kampung hujung tahun v2 1

BONUS #1. Learner Tutorial x12 (RM 900 Value)

Mulakan perjalanan improve English anda dengan perbaiki penguasaan Asas. Lebih 60% orang dewasa yang guna English masa kerja, tak betul-betul kuasai asas. Masih banyak tak jelas dan salah faham peringkat asas. 

LEarner tutorial 5 lessons 1

 BONUS #2 – Speaker Tutorial x12 (RM 900 Value)

Anda akan dapat akses secara penuh 24 sesi Speaker Tutorialyang padat dengan aktiviti praktikal untuk bantu anda yakin dan berani bercakap.

Anda juga dapat akses kepada setiap video pelajaran selama setahun. Boleh diakses 24 jam.

Speaker 2 1
Simple English Dialogue

Susah nak mula cakap, takde kawan dan jarang guna English?

Belajar bercakap dengan Brother Faizal di iFikir English Dialogue.

Belajar dialogue biasa di tempat kerja

Kenapa iFikir nak beri semua ni?

Saya beri tawaran ini sebab saya faham cabaran anda dan nak tunjukkan cara paling mudah untuk anda mula. 

Dan, jika anda rasa anda suka dan nampak improvement, anda akan mula nak belajar lagi dalam program mentoring. So berbaloi kan?

zaid hamid KE

“Vocab drills & speaking drills. 2 benda ni lah yang sebenarnya sangat-sangat powerful”

En Zaid Hamid, Digital Creator

iFikir English My Story  - Pn Mariyam

“Apa yang saya belajar dulu saya tak faham sebenarnya, dengan iFkir 101 kejap je dapat!”

Pn Mariyam

Leaper Formula Black

Tak perlu bazir masa mengharap keadaan anda akan berubah dengan sendiri. Anda akan terus ketinggalan.  

iFikir 101 Combo nak berikan solusi pantas untuk anda yang sibuk untuk ke kelas, hanya kurang 30 minit sehari, di rumah, dalam kereta, di pejabat, hanya di hujung jari saja!

role model

Fahami cara yang betul untuk anda kuasai English, dari basic hingga advance

Dengan Leaper Formula rasa percaya diri dan pemahaman yang solid akan jadikan anda berani menghadapi dunia dan berkomunikasi dengan lancar!

racing

Elak spend masa untuk hanya “trial and error” terlalu banyak dan gagal. Tapi focuskan masa yang ada untuk tajamkan skill dan kefahaman.

video call

Keyakinan pada diri sendiri akan muncul secara tiba-tiba, dan anda akan merasa berharap serta percaya bahawa anda mampu berbicara dengan lancar, sama seperti orang lain

saving

Jimatkan masa, wang dari cuba pelbagai cara lain yang tidak berkesan untuk anda. Jadi sebahagian dari 10,000 peserta yang sudah rasa keyakinan berbeza!

HAPPY FEEDBACKS

MAKLUM BALAS PESERTA

Rasa takut, tak yakin cepat hilang bila anda mula Faham dengan LEAPER FORMULA

farhanah aziz KE

“iFikir English boleh bagi positive vibes & impact dia, kita jadi lebih confident. “

Pn. Farhanah Aziz,
Senior Executive in Finance

iFikir My Story - Pn Umi Kalsom (Teacher)

Pn. Umi Kalsom

noorliza ismail KE

Pn Noorliza Ismail, Businesswoman

feeqa rosli KE

Ms. Feeqa Rosli

Salam dan hi!

Saya Mr. Azhar dari iFikir English. Salam perkenalan.

Untitled 2

Kami memulakan iFikir English untuk bantu orang dewasa yang dah lama ada masalah bila bercakap dan gunakan English semasa kerja hingga menjejaskan diri mereka, kerjaya mereka

 Dan kami pernah kongsikan tentang bagaimana orang dewasa boleh Kuasai English di RTM dan TV AL Hijrah dan telah membantu mereka di sektor swasta dan government seperti Pejabat SUK Pulau Pinang dan TNB.

iFikir English juga adalah Official Training provider di bawah HRD Corp. 

TV AL hijrah min
suara malaysia 21 3

Participants

Since

Rating on Google

Active Students

Hampir 1000 Reviews di Google! 

GR 17
GR 12
GR 13
GR 16
GR 15

Dan untuk 30 yang terawal

guide access to your ifikir engl 1

30 Pembeli Pantas

2-Year Access (RM 6,194 Value)

Khas untuk 30 orang terpantas sebelum jualan ditutup. 

2-year access lepada semua modules ini. 

Sebenarnya untuk access ada maintenance cost dan subscription cost yang perlu di bayar. 

Tapi jangan risau, iFikir akan tanggung. 

Hanya jadi 30 yang terawal!

 

Sebelum anda mula, kami tunjukkan cara anda mula dapat result dengan iFikir Combo

Langkah 1:

Tonton video Lesson 01,02 & 03 : Revise Noun, Noun (Singular) & Noun (Plural) dalam module iFikir 101

Langkah 2:

Kemudian tonton video Lesson 01 hingga video 05, dalam 101 DIalogue. Terus ulang sebut bersama dan ikut buat setiap aktiviti dalam masa 30 saat

Langkah 3:

Rasai sendiri pengalaman pertama anda boleh mula speaking dengan gunakan Noun di sekeliling anda sahaja. Kemudian teruskan dengan lesson lain!

Berapa harga iFikir Offer ni?

Sebenarnya program ini amat bernilai sebab 

 

Bertahun- tahun anda belajar English, di sekolah, tapi TAK PERNAH practice.

Berjam-jam lamanya belajar, 11 tahun di sekolah, tapi TAK PERNAH practice. 

Terlalu banyak peluang terlepas, sebab anda tak berani speaking sebab JARANG practice.

Nilai masa yang tak boleh anda dapat balik semestinya lebih dari Ratusan ribu ringgit jika nak dinilai dengan wang.

 

Anda tak perlu bayar RM10,000.00

 

Anda tak perlu bayar RM5,000.00

 

Anda juga tak perlu bayar RM3,000.00

 

Oh ya, kami juga tak akan minta anda bayar RM1000.00!

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir Rise Offer dan anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

Ya! Nak Dapatkan iFikir Combo sekarang!

Kuasai English 2

iFikir 101 - (RM 549.00 Value)

iFikir 101 Dialogue - (RM 549.00 Value)

Learner Tutorial x 12 sessions - (RM 900 Value)

Speaker Tutorial x 12 sessions - (RM 900 Value)

Simple English Dialogue - (RM 199 Value)

Total Value: RM 3,097

Hari ini hanya : RM 199 saja

Offer akan tamat dalam masa

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Itu sahaja untuk kali ni!

Kalau anda nak mula rasa yakin Depan Boss, Client, Kawan, dan nak dapatkan perhatian yang anda layak terima, Offer sempena tahun baru ini akan bantu anda.

Sampai bila nak sedih dengan keadaan anda sekarang kan?

Terima kasih sebab anda membaca hingga hujung page ni. 🙂

Jumpa anda dalam module nanti.

Mr. Azhar

 

Scroll to Top