Senang nak faham English rupanya!

Bertahun-tahun stuck di level yang sama sebab lemah English selesai bila faham Asas English dengan mudah 

Mula bercakap dengan lancar bila kuasai cara betul & mudah untuk Buat Ayat English bila anda faham caranya!

Ramai orang tersangkut nak cakap English, tergagap-gagap, campur-campur bahasa sebab tak reti nak buat ayat. 

Jika anda selalu tersangkut-sangkut nak cakap Bahasa Inggeris sebab blur-blur buat ayat dalam kepala tapi tak terkeluar…sampaikan anda..

🔥 Selalu bagi alasan macam-macam untuk elak cakap dalam meeting sebab tak yakin buat ayat English

🔥 Faham orang cakap tapi tak tahu nak balas apa dalam English. Ayat dalam kepala dah ada tapi, anda hanya mampu diam je.

🔥 Kerja jadi lambat walau sekadar nak reply email. Puas susun ayat, adjust itu ini & minta kawan check ayat sbb tak yakin ayat tu betul ke tak.

🔥 Kita yang penat buat kerja, orang lain yang dapat nama sebab diorang boleh cakap English, tapi kita masih struggle nak buat ayat.

🔥 Susah nak handle client yang cakap English. Terpaksa cakap dalam Bahasa Melayu sebab lambat nak buat ayat English.

Inilah jawapan yang anda cari! Tengok Video ni sampai habis

 


Kenapa anda ada problem ni?
_______

Boleh kata semua ni jadi kerana anda sebenarnya tak betul-betul kuasai Asas English iaitu anda

Tak tahu buat ayat dengan betul

Tak faham Grammar, banyak tak ingat..(noun lupa..verb lupa..)

Sikit sangat perkataan English yang anda tahu, vocab (kosa kata = perkataan) lemah

❌ Nak advance, tapi perkara asas pun belum selesai

❌ Cakap English tapi orang susah nak faham..ade juga yang gelakkan anda

❌ Tak boleh cakap penuh, kena rojak jugak dengan Bahasa Melayu

❌ Kena fikir dalam Bahasa Melayu dulu baru susun ayat English dalam kepala.

❌ Banyak guna ‘Google Translate’

 

Benda ni dah lama berlarutan, sampaikan..
_______

🔥 Rasa tak dipandang dan tak dihargai. Semua tertarik pada org yang pandai present dalam English termasuklah bos!

🔥 Hilang respect dari kawan-kawan. Orang tak sedar potensi sebenar kita

🔥 Sedih sebab kawan FED UP dengan kita sbb kerja kita lambat. Dalam setiap discussion, diorg kena terangkan smula dalam Bahasa Melayu sebab kita susah nak faham bila explain dalam English

🔥 Sangkut dekat posisi yang sama bertahun-tahun sebab bos lagi nampak orang lain dari kita

🔥 Lain yang client minta, lain yang kita bagi sebab kita tak faham bila dorang cakap English, selalu jadi salah faham sampai client pun tak percaya dekat kita dah..

    Memperkenalkan iFikir English 101

    Siri pembelajaran English secara Online untuk Kuasai Asas English untuk dewasa!

    3 Resepi Bantu Anda Kuasai Asas English: iFikir English 101

     

    #1. 17 Video Lesson

    Video pembelajaran yang ringkas dan padat, merangkumi topik-topik utama yang boleh bantu anda dalam memahami perkara-perkara asas dalam membina ayat English bagi perbualan.

    l

    #2. Worksheet

    Dulu belajar English, anda senang lupa kan? Sekarang anda akan lebih cekap mengingat dengan mengeluarkan keypoint penting dalam worksheet.

    u

    #3. Quiz

    Anda dapat tingkatkan dan uji kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

    10 Sebab Kenapa Anda kena dapatkan iFikir English 101

    dengan iFikir English 101

     

    1. Tahu Asas Ayat English

    Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

    2. Kenal Asas Grammar

    Tiba-tiba anda dah sedar semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

    3. Senang Ingat

    Anda akan seronok bila topik yang sejak zaman sekolah dulu anda tak faham sebenarnya senang je nak ingat. InsyaAllah akan melekat dalam kepala.

    4. Tahu Ayat Lengkap

    Anda boleh bezakan ayat yang lengkap dan elak buat ayat yang tergantung.

    5. Tahu Ayat Perbualan

    Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

    6. Boleh cepat betulkan kesilapan

    Anda akan perasan kesilapan Grammar yang biasa anda buat dan cepat-cepat betulkan.

    7. Faham Pecahan Grammar

    Anda tahu pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

    8. Tahu Guna Grammar Betul

    Anda dah tahu macam mana cara guna sebut ‘I’ ke ‘me’, ‘they’ ke ‘them’, ‘we’ ke ‘us’ dengan betul. Bukan main hentam je. 

    9. Tahu Bila nak Guna 'S'

    Anda akan faham bila nak tambah ‘s’ atau bila nak buang ‘s’ pada perkataan English dalam ayat.

    10. Faham Noun, Verb, Pronoun

    Anda akan boleh bezakan, apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

    Apa Peserta iFikir English dapat?

    “Sejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.”

    Pn Noradila

    Konsultan Kecantikan

    “Dari dulu lagi saya lemah English. Sejak join iFikir English, banyak yg saya dah improve. Cara pembelajaran di iFikir English bantu saya lebih mudah belajar dan faham konsep.”

    En Wan Arif

    Pelajar PhD

     iFikir English 101

    Dapatkan Akses anda sekarang

    Kuasai Asas English Dengan Mudah

    Boleh diakses dimana-mana, berulang kali. Online je

    TIADA RISIKO!

    Jaminan Pulangan Wang 100%

    Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English 101 dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

    Loading...

    Processing Order...

    Please wait while we process your payment...

    Please wait while we redirect you...