Senang nak faham English rupanya!

Bertahun-tahun stuck di level yang sama sebab lemah English selesai bila faham Asas English dengan mudah 

Dilema orang dewasa dalam kerjaya

Ada kemahiran tapi tak menonjol, banyak peluang terlepas depan mata, orang lain lebih kedepan. Semua akibat lemah English.

 

Ini kisah ramai orang dewasa..

Sudah bertahun-tahun bekerja @ berniaga. Syarikat tempat berkhidmat atau bisnes sendiri semakin berkembang. Dalam perkembangan tu semakin banyak client, semakin banyak English digunakan.

Walau syarikat berkembang, tapi diri sendiri masih di tempat sama.  Semua berpunca dari lemah English. 

Walaupun sebenarnya pernah belajar English waktu disekolah dulu, dari sekolah rendah hingga sekolah menengah, English ni masih lagi susah nak kuasai.

Apa yang anda hadapi?

#1. Tak Yakin Pada diri

Walaupun sebenarnya memang ada pengalaman dan mahir dalam aspek kerja, tapi sebab tak mahir English punya pasal. Pilih untuk diam 

#2. Malu Nak cakap

Kalau nak cakap English je terus tak terkeluar langsung. Faham apa orang lain cakap. Tapi nak balas balik tu susah. Sebabnya malu kalau buat silap. 

#3. Risau Digelakkan

Pernah ada pengalaman sebelum ni, kita dah confident nak cakap, tapi kena gelak dengan kawan-kawan sebab tersilap cakap. 

Tapi bila buat keputusan untuk tambah baik English

Dah mula cari penyelesaian, dan keputusan yang mereka untuk improve English telah buat perubahan yang besar pada kerjaya! Bersama iFikir English 

“English sangat penting untuk saya maju dalam kareer saya. Di iFikir English, modul yang digunakan sangat mudah untuk faham dan rujuk serta guru yang guna medium Bahasa Melayu lagi buatkan pelajar2 senang untuk faham”

Tuan Khairul Jamal

Anggota TLDM

“Sebelum ni saya tak yakin bila speaking. Risau tanggapan orang pada saya bila speaking. Bila join iFikir English, saya lebih yakin nak cakap depan orang. Dan banyak improve vocab”

Cik Amalina

Eksekutif

“Dulu saya sangat lemah dalam English. Walaupun dari kecil dah belajar English. Sampai rasa putus asa. Tapi lepas join iFikir English, saya jadi makin minat & tak sabar nak pergi kelas.”

Cik Nur Afiqah

Siswazah

Memperkenalkan iFikir English 101

Siri pembelajaran English secara Online untuk Kuasai Asas English untuk dewasa!

Tengok Video Free ni Sampai Habis

Dengan iFikir English 101 secara, kini lebih mudah untuk kuasai Asas English!

4 Resepi Bantu Anda Kuasai Asas English: iFikir English 101

 

#1. 17 Video Lessons

Video pembelajaran yang akan membantu anda nampak jelas asas English dengan mudah

l

#2. Worksheet

Anda akan lebih cekap belajar dengan mengeluarkan apa yg anda dapat dengan iFikir English 101 : Worksheet

u

#3. Quiz

Anda dapat tingkatkan kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

#4. FB Live Tutorial

Secara mingguan anda akan terima support dari Team iFikir English dalam perjalanan anda mengikuti iFikir English 101

Mereka sudah boleh faham Asas English

“Sebagai agen insurans saya banyak gunakan English. Bila join iFikir English, saya dah mula faham bnyk benda yg dulu tak tahu langsung. Dan makin yakin nak cakap dengan orang”

-Pn Shuhada

Agen Insurans

“Di iFikir English, saya rasa lebih senang nak faham sebab modul yang digunakan mudah. Sekarang saya dah tahu cara tulis ayat dengan betul dan cara sebut perkataan2 dengan betul”

- Pn. Maizatul Hasanah

Setiausaha

4 Perkara untuk Kuasai Asas English

dengan iFikir English 101

 

1. Tahu & Kuasai Asas English

Memahami elemen asas untuk jadikan kita senang buat ayat. Tak payah fikir lama-lama

2. Faham Asas Ayat English

Faham apa sebenarnya struktur ayat yang betul supaya elakkan buat silap dan digelakkan. 

3. Strategi Mudah Bercakap

Dapatkan skill untuk boleh buat ayat dengan betul dan cara yang tepat

4. Kuasai kefahaman diri

Dapatkan keyakinan dengan diri sendiri walaupun dah bertahun2 rasa susah belajar disekolah.

Semua orang berhak mahir English

Kini dengan iFikir English 101, Kelas Online lebih mudah

Apa Peserta iFikir English dapat?

“Sejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.”

Pn Noradila

Konsultan Kecantikan

“Dari dulu lagi saya lemah English. Sejak join iFikir English, banyak yg saya dah improve. Cara pembelajaran di iFikir English bantu saya lebih mudah belajar dan faham konsep.”

En Wan Arif

Pelajar PhD

Saya cari kelas English ni sebab saya langsung tak faham bila orang cakap English. Sebelum ni saya tak pernah lulus dalam ujian. Lepas join iFikir English, first time saya lulus Ujian. Dan sekarang dah boleh faham bila orang speaking English. 

Ibroheem Rosli

Pelajar SPM

 iFikir English 101

Dapatkan Akses anda sekarang. Apa yang anda akan terima?

Kuasai Asas English Dengan Mudah

Boleh diakses dimana-mana, berulang kali. Online je

Masih ragu? Ini beberapa Real Feedback dari Whatsapp

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya anda rasa setelah mengikuti kelas Online iFikir English 101 ini anda tak belajar langsung dan tak dapat apa2 peningkatan. Beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda.

Nak Mahir English? Mula hari ini

Kini dengan iFikir English 101, Kelas Online lebih mudah