Lancarkan 50 Ayat
(Jangan terlepas lagi..)

Tahniah! sebab anda dah dapatkan  ‘Panduan 50 Frasa Perbualan English Harian’ 

Anda akan senang nak bercakap 50 Frasa English ni dan boleh guna hari-hari, insyaAllah.

Tapi…

Sebenarnya jika anda mahir frasa, anda masih lagi perlu buat ayat untuk berbual di pejabat. 

Dan anda sebenarnya memang nak buat AYAT yang boleh guna masa kerja kan?

Ye lah, supaya anda senang nak bercakap lebih-lebih depan bos dengan kawan pejabat dan dengan client, betul?

Jadi, Tawaran Sekali dalam 24 jam ini penting untuk anda dapat 50 AYAT ENGLISH yang boleh guna masa kerja.

Teruskan bacaan untuk anda tahu apa yang kami tawarkan..

 

Jika anda selalu tersangkut-sangkut nak cakap Bahasa Inggeris sebab blur-blur buat ayat yang dalam kepala tapi tak terkeluar..

_______

 

Benda ni dah lama berlarutan, sampaikan..
_______

🔥 Selalu elak cakap dalam English sebab tak yakin buat ayat

🔥 Faham orang cakap tapi tak tahu nak balas apa dalam English. Ayat dalam kepala dah ada tapi, anda hanya mampu diam je.

🔥 Susah nak handle client yang gunakan English. Nama kita pun lama-lama terjejas..

🔥 Kita yang penat buat kerja, orang lain yang dapat nama sebab diorang boleh cakap English, tapi kita masih struggle nak buat ayat.

🔥 Susah nak handle client yang cakap English. Terpaksa cakap dalam Bahasa Melayu sebab lambat nak buat ayat English.

Untuk nak senangkan anda, kami nak offer Panduan 50 Ayat English yang anda boleh guna untuk cakap terutamanya masa kerja!

Kami kenalkan Panduan 50 Ayat English

Modal ayat nak cakap masa kerja, dari waktu tiba di pejabat hingga balik.

4 Ilmu Penting Dalam 50 ayat English yang anda akan boleh guna

Panduan 50 Ayat English – Semasa Kerja

 

1. Belajar nak bercakap dalam 10 situasi

10 Situasi yang anda akan boleh belajar dan gunakan masa kerja. Antaranya masa meeting, presentation dan report

2. Betulkan Grammar yang ramai orang silap

Anda dapat belajar untuk elak buat silap yang ramai orang buat bila gunakan English di pejabat.

3. Tambah Vocab & Betulkan sebutan

Ada lebih 10 English Words yang akan di highlightkan yang anda boleh mula berbual dengan sebutan yang betul  

4. Boleh guna 50 Ayat ni dengan yakin.

Anda akan lebih faham maksud ayat dan tahu lebih banyak grammar dan cara sebutan dan tampil confident speaking masa kerja!

Apa ada dalam Panduan 50 Ayat?

N

10 Lesson Videos

N

50 Audios

N

Grammar Notes

N

Vocab Notes

N

Available 24 jam!

#1. Dapat 10 Video


10 Video pembelajaran yang ringkas dan padat yang akan pandu anda kuasai 50 ayat.  

l

#2. Dapat 50 Audio

Setiap 1 ayat ada dalam bentuk audio yang boleh anda dengar dan ulang dengar dan ulang. Beribu2 kali pun boleh.

#3. Grammar Notes

Ada kupasan tentang kesalahan Grammar yang selalu dibuat dan cara nak elakkan bila kita bercakap supaya nampak lebih mantap. 

z

#4. Vocab Notes

Juga akan disentuh perkataan-perkataan dalam English (Vocabulary – vocab) yang kita selalu guna dan boleh faham untuk penggunaan yang betul.

TAWARAN KE-2 DISKAUN LEBIH 60%

Lepas anda buat belian haritu, anda mungkin dapat offer Bayar ikut suka.

Kalau anda dah dapatkan, tahniah.

Pada yang belum, offer tu dah habis.

TAPI kami nak offer anda untuk dapatkan dengan diskaun lebih 60%

Harga Panduan 50 Ayat ni adalah RM 150

Ya harga asal RM 150  

tapi sekarang hanya RM 50 sahaja 🙂

Bakinya kami tanggung. 🙂

Tapi ada syarat.

Anda mesti buat belian terus. Offer ini terhad, sampai esok malam sahaja. 

Jangan terlepas keretapi 2 kali.

Kami akan tarik balik offer ni selepas esok. 

Dapatkan panduan 50 ayat sekarang, jangan terlepas!