Terima Kasih

Baca page ini hingga hujung.

Order anda telah disahkan. Anda akan terima email bertajuk “Mulakan akses disini….” dalam masa 24 jam. Sila semak inbox / Junkbox / Spambox.

Dengan panduan ini anda akan mahir gunakan 50 Ayat harian insyaAllah. Boleh teruskan gunakan masa kerja dan di rumah.

Walau bagaimanapun, mahir 50 ayat saja sebenarnya tak mencukupi sebab berdasarkan kajian, sebenarnya kita bercakap lebih 7000 perkataan sehari.

Jika 7 perkataan satu ayat, maksudnya kita cakap lebih 1000 ayat sehari. (tengok kajian dibawah)

Panduan 50 ayat ini bagus untuk bantu anda mula speaking.

Tapi masih tak cukup untuk anda boleh bina beribu-ribu ayat sehari. Dah tentu anda nak pandai buat ayat sendiri supaya boleh keluarkan idea kat kepala dan cakap dalam English kan? Supaya anda boleh cakap apa yang anda fikirkan tanpa ragu-ragu.

Jadi untuk bantu anda capai impian itu, ada modul yang advance yang boleh bantu anda improve English selama 12 bulan selepas ini. 

Dengan formula pengajaran iFikir English, boleh buat orang yang ada masalah dengan English pun boleh belajar dengan cepat, kuasai cara betul & mudah untuk buat ayat English.

Nilai yuran sepatutnya RM 540 tapi ada special offer sempena pembelian anda tadi sebagai tanda penghargaan.

iFikir English ada kaedah tersendiri untuk cepatkan anda kuasai English. Mudah, fleksibel dan efektif. Klik button di bawah untuk tahu caranya.

Order not found. You cannot access this page directly.

RM 10