STEP 2

PENTING:

Sebelum anda pergi ke member’s area..

Anda akan nampak page ini kali ini sahaja (takkan ada kali kedua), jadi sila baca setiap perkataan (dan tengok video) dengan teliti. Sangat penting.

YA! SAYA NAK dapatkan instant access sekarang!

Tahniah! Anda buat keputusan bijak dan ini sebabnya.

Anda dah dapatkan panduan 50 ayat ini supaya anda boleh mula atasi rasa susah nak speaking bila boleh gunakan terus 50 ayat masa kerja dan di rumah secara praktikal. 

Tapi saya nak tanya, anda nak ke tahap seterusnya? Anda nak boleh buat ayat sendiri? Nak mampu keluarkan apa yang anda fikir dalam bentuk ayat?

Mahir 50 ayat sangat bagus untuk anda bermula. Tapi berdasarkan kajian, sebenarnya kita bercakap lebih 7000 perkataan sehari @ dalam 1000 ayat sehari. (tengok kajian dibawah)

Untuk anda boleh dapat kemampuan bina beribu-ribu ayat sehari, anda perlu kuasai “Kunci” utamanya iaitu kuasai asas English. 

Jadi untuk bantu anda boleh buat ayat dengan mudah, boleh cakap apa yang anda nak dalam English, ada signature module yang boleh bantu anda nampak dengan jelas bagaimana caranya.

Dengan formula pengajaran iFikir English, boleh buat orang yang rasa susah nak faham English pun boleh belajar dengan cepat, kuasai cara betul & mudah untuk buat ayat English dan bercakap

YA! SAYA NAK dapatkan instant access sekarang!

Mula Faham & Pandai Buat Beribu Ayat English Sendiri dengan iFikir English 101

Hilangkan rasa susah nak keluarkan apa dalam kepala dengan Kuasai Asas English. iFikir English 101 ini boleh jadikan anda cepat FAHAM, YAKIN dan mula Speaking dengan Formula LEAPER.

Kenapa masih tak tahu nak buat ayat? Padahal dah bertahun-tahun belajar English kat sekolah?

  • Sebab anda tak betul-betul faham apa yang anda belajar dulu.
  • Rasa macam faham, rasa macam reti, tapi bila nak speaking jadi blank otak
  • Masih tak reti nak buat ayat yang betul. Nak buat ayat ambil masa lama. 
  • Nervous nak present in English walaupun present benda yang kita tahu

Bukti kita tak betul-betul faham adalah, kita banyak buat kesalahan walaupun untuk perkara-perkara asas. Kadang-kadang tak sedar kita buat salah.

Ini contohnya.

Cuba anda tengok 5 ayat di bawah. Soalannya, ayat-ayat ini betul atau salah?

Jadi ayat 1 hingga ayat 5 ini betul atau salah?

Jika anda tak dapat jawab,

atau anda rasa macam tahu tapi tak pasti,

atau anda memang blank dan tak tahu langsung,

ini bermakna mungkin anda tak faham asas English dengan baik.

Kelima-lima ayat diatas adalah salah. 

Dan ini yang kami nampak berlaku kepada ramai orang yang pernah kami tanya kepada lebih 2000 orang dewasa peserta program coaching iFikir English secara online & bersemuka. 

 susah speaking sebab tak faham apa yang dipelajari dulu, akibatnya tak tahu buat ayat….

 

Memperkenalkan iFikir English 101

Pulihkan reputasi anda dengan kuasai asas english dan mula berani bercakap dengan Formula LEAPER

5 kemahiran yang anda akan dapat

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

2. Ingat Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

3. Faham Pecahan Grammar

Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

5. Tahu Buat Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

dengan leaper formula

Anda mula faham & Pandai buat ayat

3 langkah “LEAPER Formula”

(Learn – Practice – Repeat)

#1 Learn

Anda perlu faham dulu. Pembelajaran setiap tahap yang beri kefahaman teori English 

#2 Practice

Rasa tak lancar, kekok akan dihilangkan dengan praktikal speaking yang dipandu

#3 Repeat

Kemahiran akan jadi permanent bila diulang banyak kali

Anda akan jadi lebih yakin nak buat ayat, boleh mula practice dan yakin nak present dalam meeting

Kami percaya semua orang mampu kuasai English

“Sejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.”

Pn Noradila

Konsultan Kecantikan

“Sebagai agen insurans saya banyak gunakan English. Bila join iFikir English, saya dah mula faham bnyk benda yg dulu tak tahu langsung. Dan makin yakin nak cakap dengan orang”

Pn Shuhada

Agen Insurans

“Di iFikir English, saya rasa lebih senang nak faham sebab modul yang digunakan mudah. Sekarang saya dah tahu cara tulis ayat dengan betul dan cara sebut perkataan2 dengan betul”

Pn. Maizatul Hasanah

Setiausaha

Kuncinya ialah anda faham dulu. Bila anda dah faham, anda akan rasa senang buat ayat

Apa anda akan rasa lepas belajar?

Anda sanggup ke terus kena kutuk dari belakang sebab english anda teruk?

Ramai orang tau dia ada masalah English, sampai tak dapat nak menonjol ditempat kerja. Hanya boleh tengok orang lain yang senang kedepan. Masih tak dapat nak naik pangkat.

Tak dapat tingkatkan sales. Sebab client yang elite tak suka berurusan dengan kita. Prospek tak pilih untuk beli dengan kita. Bos dan kawan-kawan pun pernah tegur. 

Dengan Formula LEAPER anda akan faham dengan cepat, praktik dengan banyak hingga keyakinan nak speaking meningkat

Apa yang anda terima iFikir English 101

3 Resepi Yang Bantu Kuasai Asas English

 

22 Video Lessons

Video pembelajaran yang akan membantu anda nampak jelas asas English dengan mudah

l

22 Worksheets

Anda akan lebih cekap belajar dengan mengeluarkan apa yg anda dapat dengan iFikir English 101 : Worksheet

u

22 Quizzes

Anda dapat tingkatkan kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

iFikir English 101

4 resepi Utama Kuasai Asas Buat Ayat

Noun

Lessons / 5

Kata Nama 

Noun

Countable & Uncountable Noun

Singular & Plural Noun

 

Pronoun

LEssons / 5

Kata Ganti Nama

Pronoun

Singular & Plural Pronoun

Pronoun – 1st, 2nd & 3rd Person

 

Verb

Lessons / 7

Verb for Singular Noun & Plural Noun

Verb-to-be

Verb-to-be (Noun & Pronoun)

 

Sentence

Lessons / 5

Sentences – Object & Subject

Sentences – Subject & Predicate

Sentence : Verb-to-be (Noun & Pronoun)

Bayangkan bila anda faham perkara diatas, anda akan mula practice dengan banyak & yakin hingga bole present masa meeting.

bagaimana nak dapatkan ifikir english 101?

Nilai sebenar iFikir English 101 ini ialah : 

Dapatkan ifikir english 101 hari inI

Dan Dapatkan 2 Bonus!

BONUS #1 : Learner Tutorial (5 Lessons)

 “Program Tutorial : 30 Minit Setiap Lesson “

Total Value: RM 300.00

Selepas hampir 10 tahun membantu orang dewasa improve penguasaan English, kami nampak 1 pattern yang consistent yang akan memudahkan orang untuk lebih cepat faham.

Walaupun anda rasa macam MUSTAHIL untuk nak faham, rasa SUSAH untuk nak dapat, anda akan dapat rasa kesan yang berbeza.

Anda akan terima 5 lessons (sebagai pengenalan) yang bernilai RM 300.00

Dapatkan ini secara PERCUMA bila anda daftar iFikir English 101 hari ini!

BONUS #2 : iFikir Dialogue 101 (5 Lessons)

“Susah nak speaking jadi Mudah dengan 3 langkah dalam Module ini”

Total Value: RM120.00

Tidak lengkap Teori tanpa Praktikal. Dalam iFikir English Dialogue akan diberi pada usaha untuk bantu anda bercakap sebanyak mungkin untuk anda dapatkan keyakinan bercakap bila Otak & Lidah mula serasi dan anda mula praktis dengan sangat kerap.

Anda akan terima 5 lessons iFikir English Dialogue 101 (sebagai pengenalan) yang bernilai RM 300.00

Dapatkan ini secara PERCUMA bila anda daftar iFikir English 101 hari ini!

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

Tapi ada syarat.

Offer ini terhad kepada anda KALI INI SAHAJA. 

Anda takkan dapat lagi offer ini sampai bila-bila.

Sekali lagi saya bagitau

Anda takkan dapat lagi offer ini sampai bila-bila.

Offer ini akan tamat bila anda tutup page ini.

So dapatkan terus!

Ini yang anda akan terima hari ini!

Z

iFikir English 101 (RM 549)

Z

Video Pembelajaran x 22

Z

Worksheets x 22

Z

Quizzes x 22

Z

BONUS #1 : Learner Tutorial – 5 Lessons (RM 300.00)

Z

BONUS #2 : iFikir Dialogue 101 – 5 Lessons ( RM 120.00 )

Total Value: RM 969.00

Dapatkan hari ini hanya:

dapatkan terus

Saya faham offer ini akan tamat bila saya tutup page ini