28 September 2022 – Online Training – 100% FREE!

Dari: Bro Faizal
Lokasi: Kuala Lumpur

Salam & Hi! Saya Bro Faizal, dari iFikir English. 

Sejak saya mulakan iFikir English tahun 2013, saya dapati ada 5 TOP PROBLEMS yang orang dewasa hadapi bila nak speaking masa kerja. Cuba semak dan tanya diri yang mana satu berkaitan dengan anda?

#1. rasa rendah diri?

“Saya rasa rendah diri kerana tidak fasih berbahasa English di tempat kerja dan org di sekeliling saya.” 

#2. lambat nak speaking?

“Idea ada dalam kepala, tapi nak susun ayat tak pandai dan perkataan yang digunakan lambat untuk keluar.” 

#3. Tak yakin dengan diri?

“Masalah saya ialah saya tidak yakin untuk bercakap di hadapan orang. Tidak yakin dengan susunan ayat.…  ”

#4. Tak Layak naik pangkat?

“Boss saya lebih suka orang yang speaking. Saya yang ada pengalaman bertahun-tahun pun tak dapat perhatian dari Boss..”

#5. selalu digelakkan?

“Dah tak sanggup kena gelak dengan kawan-kawan. Kadang-kadang client pun gelakkan kita..”

Jadi berapa banyak masalah di atas yang anda ada? Ada 1 saja atau semuanya?

Faizal 2
TV AL hijrah min

Nak dapat Hasil Berbeza, perlu tahu cara berbeza betul?

4 Perkara yang anda perlu Tahu

ILMU #1: Bagaimana nak lancar speaking dengan langkah yang betul walaupun anda pernah cuba banyak kali tapi gagal

ILMU #2: Apakah cara untuk atasi halangan pertama yang buat kita susah nak speaking walaupun pernah belajar English lebih 11 tahun

ILMU #3: Macam mana nak berdepan dengan masalah tak yakin bila nak bercakap dengan bos

ILMU #4: Bagaimana anda boleh mula FAHAM dulu dengan cepat (Grammar, Tenses, Vocab) yang selama ni anda keliru

Apa reaksi mereka yang dah mula tahu?

8
3
4
10
9
1
4
6
2

Sebab itu kami adakan Kuasai English with iFikir pada 28 September 2022 ni untuk anda!

Logo Kuasai English

Ini beberapa Formula Penting yang anda akan belajar / dapat jawapan dalam  “Kuasai English with iFikir”  ini:

Secret #1

Kenapa Belajar 11 Tahun Tapi Masih Tak Boleh Speaking dan Bagaimana Dalam 1 Hari anda boleh mula faham

Secret #2

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

Secret #3

Macam mana nak tambah vocabulary tanpa perlu penat-penat nak menghafal

Secret #4

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

Secret #5

Macam mana nak buat ayat panjang-panjang yang advance macam yang anda selalu nampak dalam newspaper

Secret #6

Macam mana nak keluarkan “superpower” yang semua orang ada dalam diri supaya anda boleh lancar speaking

…..dan banyak lagi yang anda akan faham dan dapat!

Jangan ketinggalan untuk tahu ilmu baru yang akan jadikan anda nampak langkah demi langkah untuk anda faham, bina keyakinan dan mula lancar speaking dari peringkat basic hingga advanced dengan LEAPER Formula tanpa perlu repeat 11 tahun tempoh pembelajaran. . .

Atasinya dengan Kuasai English!

Program Flow

Part 1

Kuasai english – part 1

Cara Cepat Faham Asas English Untuk Speaking

2 topik yang akan dikupas

Noun , Pronoun dan praktikal Speaking.

Anda akan mula nampak kenapa nak mula berani speaking adalah bermula dengan kuasai asas, dengan formula LEAPER.

Part 2

kuasai english – part 2

Cara Betul Untuk Bina Momentum Speaking Segera

2 topik yang akan dikupas

Verb, Time serta praktikal untuk Speaking.

Anda akan mula nampak isu yang anda hadapi selama ni boleh selesai bila anda mula faham. 

Masa untuk berubah sekarang! 

Apa kata Peserta?

 “Sejak sekolah lg saya tak suka belajar English. Di tempat kerja, saya ada masalah untuk balas setiap email sebab perlu guna Bahasa Inggeris. Saya tak yakin untuk menulis dalam Bahasa Inggeris, Kawan-kawan selalu kena tolong. Bila join iFikir, saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar Awakening Intake”

Pn Maiazura Darus

Confidential Administration Officer

“Saya ni lemah grammar. Problem bila buat presentation pada top management. Lepas join iFikir, memang berubah dari segi keyakinan saya nak bercakap. Orang lain tengok pun cakap saya dah banyak improve.”

En Multazim

Senior Executive

“Bagi saya kan, drill yang latih kita speaking tu, bila lama-lama kita buat, memang bantu jadi lagi fluent tau. Sebab ulang banyak kali. Saya rasa memang sangat berkesan”

Pn Marnida Hassan

Construction Manager

Faizal 1

Untuk bantu anda bersedia sebelum Program Kuasai English, klik link dibawah untuk ambil persediaan.

Logo iFikir English Putih

iFikir English 2022 . All rights reserved.
Dimiliki oleh iFikir Sdn Bhd (1414580-D)
Jalan 1/48A, Sentul Perdana, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur

Terms & Conditions . Privacy Policy