__________________

Mahirkan Bahasa Inggeris 

dengan cara yang mudah, berpatutan dan insyaAllah berkesan

Kursus yang mampu meningkatkan pengetahuan, kemahiran dan keyakinan anda untuk bertutur Bahasa Inggeris

_____________________

 

Macam mana iFikir English bantu anda atasi?
_______

⭐ Bantu anda untuk faham asas grammar seperti noun, pronoun, verb, adjectives dan lain-lain sepantas 1 sesi.

Anda akan terkejut bila topik grammar yang anda rasa susah dari zaman sekolah dulu, anda boleh faham dgn cepat

Anda akan rasa seronok bila anda dah mula mampu bina ayat dgn struktur yg betul

Keyakinan anda akan meningkat apabila anda ada rakan2 lain yang sama tahap dgn anda sama2 praktis

Anda akan lebih mudah faham sebb pembimbing guna bahasa Melayu

“Di iFikir English, saya rasa lebih senang nak faham sebab modul yang digunakan mudah. Sekarang saya dah tahu cara tulis ayat dengan betul dan cara sebut perkataan2 dengan betul”

Pn. Maizatul Hasanah

Setiausaha

Sebelum ni saya tak yakin bila speaking. Risau tanggapan orang pada saya bila speaking. Bila join iFikir English, saya lebih yakin nak cakap depan orang. Dan banyak improve vocab, 

Cik Amalina

Eksekutif

Dulu saya sangat lemah dalam English. Walaupun dari kecil dah belajar English. Sampai rasa putus asa. Tapi lepas join iFikir English, saya jadi makin minat & tak sabar nak pergi kelas. 

Cik Nur Afiqah

Siswazah

 

8 Sebab Kenapa Belajar dengan iFikir English
_______

💡 Silibus disusun untuk memudahkan mereka yang berbahasa Melayu belajar Bahasa Inggeris

💡 Masa pembelajaran cuma seminggu sekali. 2 jam setiap sesi

💡 Bilangan pelajar dalam setiap kelas sedikit, mudah untuk instructor beri perhatian 

💡 Medium pembelajaran dalam Bahasa Melayu bantu tingkatkan kefahaman 

💡 Fasiliti yang selesa, dan berhawa dingin

💡 Pembelajaran di dalam kelas dan di luar group ( Whatsapp group)

💡 Video lesson (bantu pelajar ulangkaji luar kelas pada bila2 masa, berulangkali)

💡 Program disusun Khas untuk orang Dewasa

 

Tahap apa yang akan anda lalui?
_______

Quarter 1

Beginner (Basic Grammar, Vocabulary, Conversation)
Asas Tatabahasa, Kosa Kata & Perbualan


Quarter 2 

Intermediate (Intermediate Grammar, Vocabulary, Listening & Conversation)
Tatabahasa Pertengahan, Kosa Kata, Mendengar & Perbualan 

Advance (Intensive Listening & Conversation) 
Tatabahasa Pertengahan, Kosa Kata, Mendengar & Perbualan 

 Berapa lama tempoh?

_______

Quarter 1: 3 Bulan

Quarter 2: 3 bulan

 

Jumlah tempoh belajar = 6 Bulan

 

Kekerapan Kelas  : 1 Kali seminggu 

Masa                        : 2 jam Untuk Setiap Sesi

Waktu Kelas          : Sesi bergantung kepada pengambilan semasa:

  • Sesi :     Hari Bekerja
  • Waktu:  8:30 – 10:30 Malam

    “Sejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.”

    Pn Noradila

    Konsultan Kecantikan

    “Dari dulu lagi saya lemah English. Sejak join iFikir English, banyak yg saya dah improve. Cara pembelajaran di iFikir English bantu saya lebih mudah belajar dan faham konsep.”

    En Wan Arif

    Pelajar PhD

    “Sebagai agen insurans saya banyak gunakan English. Bila join iFikir English, saya dah mula faham bnyk benda yg dulu tak tahu langsung. Dan makin yakin nak cakap dengan orang”

    Pn Shuhada

    Agen Insurans<br />

    “English sangat penting untuk saya maju dalam kareer saya. Di iFikir English, modul yang digunakan sangat mudah untuk faham dan rujuk serta guru yang guna medium Bahasa Melayu lagi buatkan pelajar2 senang untuk faham”

    Tuan Khairul Jamal

    Anggota TLDM

    “Alhamdulillah  iFikir English memang banyak bantu saya terutama dari segi, modul yang digunakan mudah untuk saya faham dan rujuk bila saya perlukan. Dan kelas ni memang bantu saya naikkan keyakinan saya terutama bila bercakap depan orang.”

    Pn Zaidatul Khairi

    Eksekutif

    Saya cari kelas English ni sebab saya langsung tak faham bila orang cakap English. Sebelum ni saya tak pernah lulus dalam ujian. Lepas join iFikir English, first time saya lulus Ujian. Dan sekarang dah boleh faham bila orang speaking English. 

    Ibroheem Rosli

    Pelajar SPM

    Apakah pengisian?

    _______

    Grammar 
    Tatabahasa 

    Vocabulary
    Kosakata

    Conversational Situations
    Perbualan dalam Situasi 

    Reading and Comprehending 
    Pembacaan dan Pemahaman

     

    Fahami bagaimana anda boleh atasi dengan datang ke iFikir English Premiere
    _______

    💛 1 Sesi Live Coaching secara Live

    💛 99% peserta Live Coaching faham dimana masalah mereka dan bagaimana iFikir English boleh bantu

    💛 Anda akan tahu bagaimana anda akan improve English, nampak jelas jalannya

    💛 Nilai sebenar RM 99, tapi daftar nama harini dan sertai Percuma Sahaja

     

    Dapatkan penyelesaiannya segera, jgn bertangguh dah
    _______

    Daftar nama anda hari ini untuk dapatkan seat di sesi Live Coaching iFikir English Premiere bernilai RM 99 secara percuma. Tawaran ini hanya sah untuk tempoh 24 jam sahaja. Lepas tempoh 24 jam, tawaran ini akan tamat.

    Nak tengok lagi apa mereka kata?