Kuasai English with iFikir

Logo Kuasai English
Launch KE Sept 2022

Nak Kuasai English untuk Yakin Speaking depan orang dengan LEAPER Formula Tanpa Perlu Masa Yang Lama?

Subtitle KE

Anda nak Kuasai English untuk speaking masa kerja tapi tak tahu cara berkesan tanpa ambil masa lama?

Jika betul, jadi iFikir Training 100% Percuma “Kuasai English” ini ialah jawapan yang anda WAJIB CUBA!

Dari: Bro Faizal
Lokasi: Kuala Lumpur

Salam & Hi! Saya Bro Faizal, dari iFikir English. 

Sejak saya mulakan iFikir English tahun 2013, saya dapati ada 5 TOP PROBLEMS yang orang dewasa hadapi bila nak speaking masa kerja. Cuba semak dan tanya diri yang mana satu berkaitan dengan anda?

#1. rasa rendah diri?

“Saya rasa rendah diri kerana tidak fasih berbahasa English di tempat kerja dan org di sekeliling saya.” 

#2. lambat nak speaking?

“Idea ada dalam kepala, tapi nak susun ayat tak pandai dan perkataan yang digunakan lambat untuk keluar.” 

#3. Tak yakin dengan diri?

“Masalah saya ialah saya tidak yakin untuk bercakap di hadapan orang. Tidak yakin dengan susunan ayat.…  ”

#4. Tak Layak naik pangkat?

“Boss saya lebih suka orang yang speaking. Saya yang ada pengalaman bertahun-tahun pun tak dapat perhatian dari Boss..”

#5. selalu digelakkan?

“Dah tak sanggup kena gelak dengan kawan-kawan. Kadang-kadang client pun gelakkan kita..”

Jadi berapa banyak masalah di atas yang anda ada? Ada 1 saja atau semuanya?

Faizal 2
TV AL hijrah min

Nak dapat Hasil Berbeza, perlu tahu cara berbeza betul?

4 Perkara yang anda perlu Tahu

ILMU #1: Bagaimana nak lancar speaking dengan langkah yang betul walaupun anda pernah cuba banyak kali tapi gagal

ILMU #2: Apakah cara untuk atasi halangan pertama yang buat kita susah nak speaking walaupun pernah belajar English lebih 11 tahun

ILMU #3: Macam mana nak berdepan dengan masalah tak yakin bila nak bercakap dengan bos

ILMU #4: Bagaimana anda boleh mula FAHAM dulu dengan cepat (Grammar, Tenses, Vocab) yang selama ni anda keliru

Apa reaksi mereka yang dah mula tahu?

8
3
4
10
9
1

Sebab itu kami adakan Kuasai English with iFikir  English pada

14 Disember 2022 ni untuk anda!

Logo Kuasai English

Ini beberapa Formula Penting yang anda akan belajar / dapat jawapan dalam  “Kuasai English with iFikir”  ini:

Secret #1

Kenapa Belajar 11 Tahun Tapi Masih Tak Boleh Speaking dan Bagaimana Dalam 1 Hari anda boleh mula faham

Secret #2

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

Secret #3

Macam mana nak tambah vocabulary tanpa perlu penat-penat nak menghafal

Secret #4

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

Secret #5

Macam mana nak buat ayat panjang-panjang yang advance macam yang anda selalu nampak dalam newspaper

Secret #6

Macam mana nak keluarkan “superpower” yang semua orang ada dalam diri supaya anda boleh lancar speaking

…..dan banyak lagi yang anda akan faham dan dapat!

Jangan ketinggalan untuk tahu ilmu baru yang akan jadikan anda nampak langkah demi langkah untuk anda faham, bina keyakinan dan mula lancar speaking dari peringkat basic hingga advanced dengan LEAPER Formula tanpa perlu repeat 11 tahun tempoh pembelajaran. . .

Nak mula speaking

Atasinya dengan Kuasai English!

Program Flow

Kuasai English with iFikir

KUASAI ENGLISH 

Cara Betul Untuk Bina Momentum Speaking Segera

Topik yang akan dikupas

Verb serta praktikal untuk speaking.

Anda akan mula nampak isu yang anda hadapi selama ni boleh selesai bila anda mula faham. 

Masa untuk berubah sekarang!

Apa kata Peserta?

 “Sejak sekolah lg saya tak suka belajar English. Di tempat kerja, saya ada masalah untuk balas setiap email sebab perlu guna Bahasa Inggeris. Saya tak yakin untuk menulis dalam Bahasa Inggeris, Kawan-kawan selalu kena tolong. Bila join saya rasa mula faham & suka dgn cara pembelajaran sampai saya buat keputusan untuk daftar Awakening Intake”

Pn Maiazura Darus

Confidential Administration Officer

“Memang best sangat join. Banyak perkataan-perkataan yg saya dah improve dari segi sebutan dan juga grammar. Seronok sangat bila saya boleh ajar anak-anak saya Bahasa Inggeris dengan mudah”

Pn Normala Zulkupli

Suri Rumah

“Bagi saya ni antara program yang patut diketengahkan sebab, 1. Cara penyampaian mudah difahami iaitu dalam Bahasa Malaysia. 2. Pengulangan perkataan yg diberi setiap 7 hari berturut-turut dapat bantu lancarkan percakapan kita yg kita tak pernah terfikir banyak rupanya perkataan English sekeliling kita. Terima kasih juga sbb bantu dgn LEAPER Formula.”

Pn Norita Jantan

Sales Person

“Saya rasa happy & best sangat sebab cara praktis, dan formula yg Bro Faizal & Bro Azhar ajar senang saya nak follow. Especially bila buat speaking drills. Walaupun dalam bentuk maya, tapi rasa excited untuk buat. Saya dpat tahu banyak basic English. Walaupun 11 tahun belajar dekat skolah, end up bila kerja tak amalkan sangat. Masa kerja, nak guna English, saya terpaksa refer Google Translate. Kadang lepas dh translate pun rasa pelik juga ayat tu. Saya pernah join kelas English online tapi tak sama dengan join kelas iFikir English dengan Bro Faizal”

Pn Noraini Kadir

Customer Engagement TNB

“Sejak join, saya rasa yakin dengan cara pembljran ni, saya akan boleh follow. Setiap step yg diajar saya boleh ikut dan mudah faham. Bila dah join ni, baru sedar rupanya banyak yg saya tak tahu. Sebelum ni saya tak faham langsung are, is tapi lepas dah join, rasa seronok dan best sebab senang je bila dah faham. Banyak kali saya ulang tengok sebab bantu saya lagi faham. Saya rasa seronok bila aktiviti cari noun dan benda2 sekeliling tu. Sebab dari saya tak tahu, terus jadi tahu”

Pn Khodiah Shafie

Guru Taska

1 1
5 1
2 1
11
10 1
4 1
4
5
6
7
8
9
Untitled 2

kuasai english

Bila Program ni?

Date

14 Disember 2022

TIme

8:30 pm

Secara LIVE di

Zoom Platform

mula speaking tahun 2022 ini

Berapa komitmen nak sertai?

Pendaftaran

RM 199 RM 20 sahaja

Setiap Penyertaan akan terima Workbook Pdf

Masa untuk berubah sekarang!

Frequently Asked Question (Soalan Lazim)

Siapa yang patut hadir program Kuasai English with iFikir?

Jika anda usahawan, golongan professional, executives yang ada masalah keyakinan nak gunakan English, tak berani nak speaking depan orang, anda mesti hadir.

Boleh kanak-kanak atau pelajar sekolah hadir ?

Tidak. Program ini untuk orang dewasa sahaja.

Macam mana saya nak daftar?

Klik pada link ini, isikan form dan lengkapkan maklumat anda.

Boleh saya ajak rakan niaga, kawan sekerja, suami, isteri untuk hadir?

Sudah tentu. Anda akan rasa lebih seronok bila anda sertai dengan mereka yang nak sama-sama improve seperti anda.

Adakah program ini dianjurkan Live secara Online?

Ya betul. Program ini akan dijalankan diatas platform Zoom.

Bila tarikh program Kuasai English with iFikir?

14 Disember 2022, Jam 8:30 malam

Logo iFikir English Putih

iFikir English 2022 . All rights reserved.
Dimiliki oleh iFikir Sdn Bhd (202101014280)
Jalan 1/48A, Sentul Perdana, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur

Terms & Conditions .  Privacy Policy . Contact Us