header azhar 2 1

lANCAR & YAKIN CAKAP eNGLISH dengan kaedah baru ni

Bercakap English yang perfect adalah idaman setiap orang, tapi ramai orang rasa susah. Pelajari bagaimana kaedah baru ini boleh cepatkan anda untuk jadi “Confident Speaker”

lANCAR & YAKIN CAKAP eNGLISH dengan kaedah baru ni

 

Bercakap English yang perfect adalah idaman setiap orang, tapi ramai orang rasa susah. Pelajari bagaimana kaedah baru ini boleh cepatkan anda untuk jadi “Confident Speaker”

header azhar 2 1

Kalau anda dah lama nak boleh cakap English tapi rasa susah, pernah belajar tapi rasa tak susah, tak faham, mungkin anda pernah ada dilema ni

#1. Pernah nak belajar tapi susah nak tangkap dan faham

Ada juga cuba nak belajar di online, baca-baca buku. Tapi macam tak faham sangat. Buat-buat faham je dalam kelas. 

Image landing page

#2. Macam faham apa yang diajar, bila nak cakap kenapa tak boleh?

Ni banyak kali jadi. Bila belajar macam faham. Mengangguk bersungguh tanda faham. Tapi bila kena cakap je terus blank!

Image landing page 4

#3. Dah bertahun-tahun belajar English, tapi tak mahir lagi? kenapa Matematik kira-kira pandai pula?

Penah cuba untuk cakap tapi banyak perkataan English yang tak tahu. Grammar pulak rasa macam tunggang langgang. Padahal dah lama belajar English. 

Image landing page 2

#4. Pernah rasa malu kena gelak sebab silap

Rasa dah betul dah cakap, tak perasan pulak ada salah. Tapi kenapa kawan gelakkan?

melihat pelajar dewasa kami, kebanyakan mereka dulu sebenarnya tak faham apa yang dipelajari….

 

writer illustration 09

Kuncinya ialah anda faham dulu. Bila anda dah faham, anda akan rasa senang buat ayat

Apa anda akan rasa lepas belajar?

testi wan arif 2

“Dari dulu lagi saya lemah English. Sejak join iFikir English, banyak yg saya dah improve. Cara pembelajaran di iFikir English bantu saya lebih mudah belajar dan faham konsep.”

En Wan Arif

Pelajar PhD

tesi 5

Sebelum ni saya tak yakin bila speaking. Risau tanggapan orang pada saya bila speaking. Bila join iFikir English, saya lebih yakin nak cakap depan orang. Dan banyak improve vocab, 

Cik Amalina

Eksekutif

testi pelajar 2

Dulu saya sangat lemah dalam English. Walaupun dari kecil dah belajar English. Sampai rasa putus asa. Tapi lepas join iFikir English, saya jadi makin minat & tak sabar nak pergi kelas. 

Cik Nur Afiqah

Siswazah

Anda sanggup ke terus kena kutuk dari belakang sebab english anda teruk?

azhar 6

Ramai orang tau dia ada masalah English, sampai tak dapat nak menonjol ditempat kerja. Hanya boleh tengok orang lain yang senang kedepan. Masih tak dapat nak naik pangkat.

Tak dapat tingkatkan sales. Sebab client yang elite tak suka berurusan dengan kita. Prospek tak pilih untuk beli dengan kita. Bos dan kawan-kawan pun pernah tegur. 

dengan kaedah leaper
proses nak mahir bercakap jadi berkesan

3 langkah Formula LEAPER (Learn – Practice – Repeat)

#1 Learn

Pembelajaran setiap tahap yang beri kefahaman teori English English

finance illustration 02 e1582106863796

#2 Practice

Rasa susah bercakap dihilangkan dengan praktikal dengan panduan 

finance illustration 04 e1582106818311

#3 Repeat

Kemahiran akan jadi permanent bila diulang banyak kali

finance illustration 01

Anda akan jadi lebih yakin nak buat ayat, boleh mula practice dan yakin nak present dalam meeting

Kami percaya semua orang mampu kuasai English

testi syakila 2

“Sejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.”

Pn Noradila

Konsultan Kecantikan

test 3

“Sebagai agen insurans saya banyak gunakan English. Bila join iFikir English, saya dah mula faham bnyk benda yg dulu tak tahu langsung. Dan makin yakin nak cakap dengan orang”

Pn Shuhada

Agen Insurans

testi maizatul 1

“Di iFikir English, saya rasa lebih senang nak faham sebab modul yang digunakan mudah. Sekarang saya dah tahu cara tulis ayat dengan betul dan cara sebut perkataan2 dengan betul”

Pn. Maizatul Hasanah

Setiausaha

tawaran untuk anda dibantu tahun 2020 ni 

Masalah bertahun-tahun sangkut buat dengan English selesai dengan kelas secara online sepanjang tahun 2020

JIka anda dah terlepas 1 time offer haritu..jangan terlepas offer kali ini.

Dalam 3 hari ini saja

harga combo 540 150
azhar 8

Bagaimana anda akan di pandu sepanjang tahun 2020 ?

Kami akan ajar dalam bahasa yang anda faham! Bahasa Melayu

Dengan 6 Elements dalam iFikir English

Fleksible . 24 Jam . Setiap masa . Di mana-mana

k

IE Lesson Video

Iphone X Mockup

Module dan silibus yag disusun.

Mula belajar balik dari awal untuk faham asas

IE Dialogue Drills

pending 2

Mula bercakap dari benda yang simple kepada yang complex

IE Worksheet, Quiz, Homework

no mockup 7 vn Boleh repeat berulang kali

Buat latihan banyak kali, berulang kali, hari2

IE Vocab Drills

gAMBAR IFIKIR eNGLISH DIALOGUE

Tahu benda yang paling penting yang kita buat hari2

IE Professional drills

mockup ifikir english 101 3

Tahu apa proses yang terlibat dalam kerja kita hari-hari

IE Revision

FB Live Tutorial

Praktikkan dalam hidup dirumah dan di pejabat

5 kemahiran yang anda akan dapat

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

2. Ingat Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

3. Faham Pecahan Grammar

Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

5. Tahu Buat Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

Bayangkan bila anda faham perkara diatas, anda akan mula practice dengan banyak & yakin hingga bole present masa meeting.

Confident 1

BERAPA HARGA KELAS SETAHUN NI?

Nilai sebenar

Kelas iFikir English setahun ini ialah RM540.

Haritu kami ada tawarkan 1 time offer tapi anda dh terlepas. Jangan terlepas offer kalini.

Berita baiknya,

jika anda beli harini, anda akan dapat diskaun 70%

Anda juga akan dapat jimat RM 390.

Anda hanya perlu bayar

RM 540  RM 150 sahaja.

Tapi ada syarat.

Offer ini terhad kepada anda Dalam 3 hari ini sahaja. 

Jangan terlepas kali ke-2 pula ya. 

So dapatkan terus!

 

harga combo 540 150

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

dapatkan terus

Saya faham offer ini terhad