fight for your freedom offer

hilangkan kelu nak speaking dengan kaedah baru ini walaupun anda lemah english sekarang

Bercakap English yang perfect adalah idaman setiap orang, tapi ramai orang rasa susah. Pelajari bagaimana kaedah baru ini boleh cepatkan anda untuk jadi “Confident Speaker”

hilangkan kelu nak speaking dengan kaedah baru ini walaupun anda lemah english sekarang  

Bercakap English yang perfect adalah idaman setiap orang, tapi ramai orang rasa susah. Pelajari bagaimana kaedah baru ini boleh cepatkan anda untuk jadi “Confident Speaker”

Salam dan hi!

Saya Mr. Azhar dari iFikir English. Salam perkenalan.

Kami di iFikir English memulakan iFikir English untuk membantu orang dewasa yang dah lama ada masalah bila bercakap dan gunakan English semasa kerja hingga menjejaskan diri mereka, kerjaya mereka.

Adakah anda juga begitu?

Dah lama rasa susah nak cakap English, Kadang2 tau apa nak cakap, tapi tak terkeluar. Sampai terpaksa senyap dalam meeting dan gelabah depan client.

Sebenarnya anda jadi kaku nak speaking bila anda tak tahu cara nak buat ayat sendiri. Macam mana anda nak keluarkan apa yang ada dalam kepala kalau buat ayat pun anda tak lepas? 

Bila kita tahu nak buat ayat sendiri, apa yang ada dalam kepala boleh dikeluarkan. Boleh sampaikan dan orang yang dengar faham apa yang kita nak cakap

Masalahnya kenapa masih tak tahu nak buat ayat ? Padahal dah bertahun-tahun belajar English kat sekolah?

Sebab anda tak faham apa yang anda belajar dulu. Tak betul-betul faham. 

o   Tak faham apa cikgu ajar dulu.

o   Rasa-rasa macam faham tapi tak faham sebenarnya. Bila nak cakap jadi blank

o   Buktinya anda masih tak reti nak buat ayat yang betul. Guna google translate je. 

o   Nervous nak present benda yang kita tahu

Bila anda masih lagi sangkut-sangkut bila nak cakap apa yang anda fikir.

o   Tu sebab kawan-kawan masih gelakkan lagi

o   Tak sempat nak cakap English dah kena perli

o   Tu sebab asal nak present je gelabah. Jumpa client yang cakap English je lari. Minta kawan cover kan.

Buktinya, bila kita tak faham sebenarnya masa belajar English dulu, ramai orang buat kesalahan dan kesilapan. 

Ini contohnya. Cuba anda tengok 5 ayat dibawah dan soalannya ayatnya betul atau salah?

Jadi ayat 1 hingga ayat 5 ini betul atau salah?

Jika anda tak dapat nak jawab, anda rasa macam tahu tapi tak pasti, atau anda memang blank dan tak tahu langsung, ini bermakna mungkin anda tak faham asas English dengan baik. 

Kelima-lima ayat diatas adalah salah. 

Dan ini yang kami nampak berlaku kepada ramai orang yang pernah kami tanya kepada lebih 2000 orang dewasa yang kami jumpa bersemuka dalam program coaching bersemuka dan online. 

melihat pelajar dewasa kami, kebanyakan mereka dulu sebenarnya tak faham apa yang dipelajari….

 

Tapi bila anda mula faham, anda akan rasa seronok nak belajar lagi dan lagi

Sebagai contoh

Contohnya, kami nak tanya anda, apa itu Noun?

Soalan ni kami tanya kepada lebih 300 orang dewasa yang jumpa secara bersemuka, kami tanya “Noun tu apa?”

Apa jawapan mereka?

o   Tak ingat sangat la

o   Macam tahu, tapi kabur

o   Lupa la.pernah tahu

o   Biasa dengar tu..tapi tak sure

Majoriti memang ada tak tahu nak ceritakan ape itu Noun. Maksudnya mereka tak faham.

Jadi kami terangkan pada mereka apa itu Noun.

Noun ni ialah bila kita bukak je mata, apa saja yang kita nampak dan boleh kenal pasti, boleh bagi nama, itulah dia noun. Dalam Bahasa Melayu kita panggil kata nama.

Contoh: Telefon, muka, mata laptop, jam, kucing, anak, awan, Klinik.

Macam mana? faham kan?

Senang kan?

Lepas kami terangkan begini, barulah ramai yang kata kata “Oooooo..”

Lepas tu masing-masing rasa excited dan seronok tanya pasal verb, tanya pasal adjective pula. 

Bila dah mula faham, barulah senang kita nak belajar buat ayat yang lagi complex.

Kuncinya ialah anda faham dulu. Bila anda dah faham, anda akan rasa senang buat ayat

Apa anda akan rasa lepas belajar?

“Dari dulu lagi saya lemah English. Sejak join iFikir English, banyak yg saya dah improve. Cara pembelajaran di iFikir English bantu saya lebih mudah belajar dan faham konsep.”

En Wan Arif

Pelajar PhD

Sebelum ni saya tak yakin bila speaking. Risau tanggapan orang pada saya bila speaking. Bila join iFikir English, saya lebih yakin nak cakap depan orang. Dan banyak improve vocab, 

Cik Amalina

Eksekutif

Dulu saya sangat lemah dalam English. Walaupun dari kecil dah belajar English. Sampai rasa putus asa. Tapi lepas join iFikir English, saya jadi makin minat & tak sabar nak pergi kelas. 

Cik Nur Afiqah

Siswazah

Anda sanggup ke terus kena kutuk dari belakang sebab english anda teruk?

Ramai orang tau dia ada masalah English, sampai tak dapat nak menonjol ditempat kerja. Hanya boleh tengok orang lain yang senang kedepan. Masih tak dapat nak naik pangkat.

Tak dapat tingkatkan sales. Sebab client yang elite tak suka berurusan dengan kita. Prospek tak pilih untuk beli dengan kita. Bos dan kawan-kawan pun pernah tegur. 

Memperkenalkan iFikir English 101

Pulihkan reputasi anda dengan kuasai asas english dan mula berani bercakap dengan formula leaper

dengan kaedah leaper
proses nak mahir bercakap jadi berkesan

3 langkah “LEAPER Formula”

(Learn – Practice – Repeat)

#1 Learn

Anda perlu faham dulu. Pembelajaran setiap tahap yang beri kefahaman teori English 

#2 Practice

Rasa tak lancar, kekok akan dihilangkan dengan praktikal speaking yang dipandu

#3 Repeat

Kemahiran akan jadi permanent bila diulang banyak kali

Anda akan jadi lebih yakin nak buat ayat, boleh mula practice dan yakin nak present dalam meeting

Kami percaya semua orang mampu kuasai English

“Sejak join iFikir English, saya memang rasa tahap keyakinan saya bila bercakap Bahasa Inggeris tu meningkat. Dan saya suka modul English yang sangat senang untuk saya faham.”

Pn Noradila

Konsultan Kecantikan

“Sebagai agen insurans saya banyak gunakan English. Bila join iFikir English, saya dah mula faham bnyk benda yg dulu tak tahu langsung. Dan makin yakin nak cakap dengan orang”

Pn Shuhada

Agen Insurans

“Di iFikir English, saya rasa lebih senang nak faham sebab modul yang digunakan mudah. Sekarang saya dah tahu cara tulis ayat dengan betul dan cara sebut perkataan2 dengan betul”

Pn. Maizatul Hasanah

Setiausaha

Dengan Formula LEAPER anda akan faham dengan cepat, praktik dengan banyak hingga keyakinan nak speaking meningkat

Apa yang anda terima iFikir English 101

3 Resepi Yang Bantu Kuasai Asas English

 

#1. 17 Video Lessons

Video pembelajaran yang akan membantu anda nampak jelas asas English dengan mudah

l

#2. Worksheet

Anda akan lebih cekap belajar dengan mengeluarkan apa yg anda dapat dengan iFikir English 101 : Worksheet

u

#3. Quiz

Anda dapat tingkatkan kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

#1. 17 Video Lessons

Video pembelajaran yang akan membantu anda nampak jelas asas English dengan mudah

l

#2. Worksheet

Anda akan lebih cekap belajar dengan mengeluarkan apa yg anda dapat dengan iFikir English 101 : Worksheet

u

#3. Quiz

Anda dapat tingkatkan kefahaman dalam unlimited Quiz yang boleh diambil pada setiap lesson

5 kemahiran yang anda akan dapat

1. Tahu Asas Ayat English

Faham dan jelas apa yang mesti ada dalam satu-satu ayat English sampai anda rasa senang nak buat ayat.

2. Ingat Asas Grammar

Tiba-tiba anda dah sedar dan ingat semua jenis Noun yang ada dikeliling anda tunggal ke, lebih dari satu ke, boleh kira ke, tak boleh kira ke.. dan anda mampu guna Grammar yang betul bila buat ayat.

3. Faham Pecahan Grammar

Anda rasa senang dan faham pecahan-pecahan Grammar asas yang sebelum ni nampak susah sampai anda akan kata, “Kenapa dulu kat sekolah tak senang macam ni?”.

4. Tahu Guna Noun, Verb, Pronoun

Anda akan boleh bezakan apa itu noun, apa itu verb, apa itu pronoun dan tahu macam mana nak guna untuk buat ayat yang betul.

5. Tahu Buat Ayat Perbualan

Anda akan tahu cara buat ayat perbualan harian yang betul untuk bercakap dengan rakan sekerja dan klien.

ifikir english di rtm
“suara malaysia”

Bayangkan bila anda faham perkara diatas, anda akan mula practice dengan banyak & yakin hingga bole present masa meeting.

BERAPA HARGA ifikir english 101 NI?

Nilai sebenar

Kelas iFikir English 101 ini ialah RM 299

Tapi,

Berita baiknya, jika anda beli harini, anda akan dapat diskaun lebih 60%!

RM 299   RM 150 sahaja.

Tapi ada syarat.

Offer ini terhad kepada anda HINGGA 31 OGOS 2020

So dapatkan terus!

 

akan tamat 31 Ogos 2020

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Sekiranya selepas mengikuti kelas online iFikir English dan  anda rasa tak belajar langsung atau tiada sebarang peningkatan, beritahu kami dan kami akan pulangkan wang penyertaan anda. 

dapatkan terus

Saya faham offer ini akan tamat 31 Ogos ni