Yakin Komunikasi dalam English Dengan Lancar Dengan Proven Formula

Belajar bagaimana lebih 15,000 peserta berjaya cetuskan Rasa Yakin, hanya dalam 1 sesi, melalui Leaper Formula

3 rahsia dari usa untuk hilangkan malu speaking

Kuasai English 2 1
Program Bermula pada:
29 May 2024, 8:30 pm
DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS
Ads Square 7 1

Keyakinan mereka meningkat mendadak selepas faham step-by-step Kuasai English! 👇

Case Study 1: En Nirwan

Kuasai English dengan LEAPER Formula
” iFikir ni macam brain Gym, dia kuatkan muscle memory kita”

Host/Emcee

Case Study 2: Pn Noorita

Pn Noorita Hanim. Businesswoman

Businesswoman

Case Study 3: Pn Era Asnia

Start 1min Pn Era Asnia

Pegawai Pendidkan

Pn Norhayati
Case Study 4: Puan Norhayati
Nurse
En Hanif
Case Study 5: En Hanif
Engineer
Panther  En Samsul
Case Study 6: En Samsul
Branch Manager

Mesti anda dah lama ada masalah ini

Setiap kali perlu komunikasi dalam English depan orang (client, staff, boss & suppliers) mesti ada rasa susah nak bercakap. Adakah ini yang anda hadapi?

stress

❌ Komunikasi terbantut

Bila komunikasi jadi terbatas dan terhalang, progress kerjaya juga jadi terhad dan tak sampai potensi yang kita impikan.

presentation

❌ Sentiasa gementar

Kecewa bila tergagap-gagap mencari perkataan dalam English semasa meeting @ presentation dan rasa gementar, seram sejuk datang.

anxiety 2

❌ Hilang kepercayaan

Hilang kepercayaan dan respect bila Sukar nak berkomunikasi dengan baik bila berurusan dengan boss, client dan rakan sekerja. Rasa malu bila kerap mengharapkan orang lain untuk semak kerja kita.

difficulties

❌ Rasa tak perform dalam tugasan

Tak dapat jalankan tugas dengan baik, arahan tak dapat difahami, walaupun dah kerja lama tapi rasa mcm tiada progress. Tak berani cakap English dengan spontan, kena fikir dulu sebab takut salah.

Bayangkan Lepas anda tahu Formula yang betul, ini resultnya pada keyakinan anda

Kuasai English with Leaper Formula TM , Learn – Practice – Repeat

Program Kuasai English akan Tingkatkan keyakinan speaking anda untuk sentiasa confident bila berurusan dengan pelanggan, boss dan rakan sekerja!

Kuasai English 2 1

Tak perlu terus rasa segan, teragak-agak dan tak yakin dengan kebolehan diri, cetus keyakinan diri sepantas 1 sesi!

Anda boleh berinteraksi dalam English dengan baik bila anda gunakan Leaper Formula. Hanya ikuti 3 langkah saja, tak perlu fikir lama, just ikut saja.

chat

✅ 1. BELAJAR, FAHAM DENGAN CEPAT

Belajar cara yang betul untuk anda cepat faham English walaupun selama ni selalu keliru
Anda akan tahu bagaimana cara FAHAM dulu dengan cepat (Grammar, Tenses, Vocab).

conversation

✅ 2. VOCAB DRILL

Vocab drill akan bantu anda tambah vocab tanpa perlu susah2 hafal so Lebih mudah nak speaking.

response

✅ 3. SPEAKING DRILL

Belajar cara yang betul untuk praktis speaking dengan lancar. Cara ni sesuai untuk orang dewasa bekerjaya yang sibuk dan serius nak tingkatkan keyakinan speaking

half time

✅ 4. 30 SECONDS RULE

30 Seconds rule … mula speaking terus tanpa fikir lama supaya anda boleh capai keyakinan speaking dengan cepat!

Leaper Formula 1

✅ 5. LEAPER Formula

LEAPER Formula akan jadikan anda mudah faham dengan cepat dan dapat keyakinan bila anda boleh bezakan apa yang betul dengan yang salah

Apa jadi bila anda mula faham, yakin dan practice?

Mariatul Qabtiah
Mariatul Qabtiah
2024-05-04
Terbaik,bg semangat balik nak belajar bi dengan mudah
farizan idris
farizan idris
2024-05-04
Terbaik sgt
aini halif
aini halif
2024-04-28
I can improve my english.Many thank
Fatin Subari
Fatin Subari
2024-04-27
Easy to understand and very friendly. Thank you Sir Azhar and teams iFikir English. Awesome!!
Irfan
Irfan
2024-04-27
Kelas semalam memang sangat best walaupun 2 jam tapi dengan ilmu yang ifikir bagi 2 jam tu rasa macam dah belajar lama dgn ifkir eng terima kasih kpd sir azhar kerana berkongsi ilmu yang bermanfaat

Dari: Bro Faizal
Lokasi: Kuala Lumpur

Salam & Hi! Saya Bro Faizal, dari iFikir English. 

TM Logo iFikir English 1

Sejak mulakan iFikir English tahun 2013, saya dapati 99% isu komunikasi dalam English, keyakinan para usahawan, professionals, eksekutif dan guru-guru dapat diselesaikan dengan LEAPER Formula.

Lebih 12,000 orang telah mula dapatkan keyakinan untuk speaking dan mula berinteraksi dengan baik, dapat suarakan pendapat dengan mudah dan inilah juga impian anda!

Faizal Kuasai English

iFikir pernah kongsikan tentang bagaimana orang dewasa boleh Kuasai English di RTM dan TV AL Hijrah. Setakat ini iFikir telah membantu mereka di sektor swasta dan government seperti Pejabat SUK Pulau Pinang, Tenaga Nasional Berhad (TNB) dan Lembaga Zakat Selangor.

iFikir English adalah Official Training Provider di bawah Human Resource Development Corporation (HRD Corp) yang komited meningkatkan communication skill anda.

TV AL hijrah min
suara malaysia 21 3

Our Clientele


15,000

Participants


2013

Since


4.9/5

Rating on Google


1000+

Active Students

Program Kuasai English: Faham dengan cepat, practice dan ulang. 
Belajar Cara Berkesan untuk tingkatkan keyakinan speaking

Untitled design 1

#1. Program Kuasai English 1 Session

Dalam Kuasai English anda akan belajar cara betul dan strategi proven untuk tingkatkan keyakinan speaking. Ini adalah 3 Secrets yang anda akan dapat dalam Kuasai English

top secret 2

SECRET #1

Kenapa Belajar 11 Tahun Tapi Masih Tak Boleh Speaking dan Bagaimana Dalam 1 Hari anda boleh mula faham

secret file

SECRET #2

Apa Sebenarnya yang buat anda tak yakin Nak Speaking, dan macam mana nak atasinya

top secret 1

SECRET #3

Apakah cara paling berkesan nak bantu anda Practice Speaking walaupun di pejabat & dirumah selau guna Bahasa Melayu

Anda juga akan terima

REcording

#2. Recording Access

Video rakaman yang boleh anda dengar dan ulang dengar dan ulang. Beribu2 kali pun boleh.

Workbook KE 2

#3. Workbook

Workbook ini akan anda gunakan sepanjang sesi Kuasai English nanti

book

#4. Notes & Examples

Untuk program ini anda akan di support dengan Nota dan contoh-contoh untuk beri anda faham

Apa kata Peserta tentang Leaper Formula?

Sebenarnya, Amat berbaloi kalau join Kuasai English ni sebab..

Tak perlu bazir masa mengharap keadaan anda akan berubah dengan sendiri. Anda akan terus ketinggalan.  

role model

Faham ✅

Fahami cara yang betul untuk anda kuasai English, dari basic hingga advance
Dengan Leaper Formula rasa percaya diri dan pemahaman yang solid akan jadikan anda berani menghadapi dunia dan berkomunikasi dengan lancar!

video call

Yakin ✅

Keyakinan pada diri sendiri akan muncul secara tiba-tiba, dan anda akan merasa berharap serta percaya bahawa anda mampu berbicara dengan lancar, sama seperti orang lain

racing

Tepat ✅

Buat langkah tepat. Elak spend masa untuk hanya “trial and error” terlalu banyak dan gagal. Tapi focuskan masa yang ada untuk tajamkan skill dan kefahaman.

saving

Cepat ✅

Jimatkan masa, wang dari cuba pelbagai cara lain yang tidak berkesan untuk anda. Jadi sebahagian dari 10,000 peserta yang sudah rasa keyakinan berbeza!

3 Bonus Bernilai RM 249

Khas untuk anda yang Daftar Kuasai English hari ini,

anda dapat semua 3 Bonus ini!

Bonus #1 (Value = RM 99)

Vocab Notes

Ebook Vocab Notes 2 min

Dalam Kuasai English nanti anda akan pelajari tentang Vocab Drill and Vocab notes ini adalah bonus untuk rujukan anda. 

Bonus #2 (Value = RM 150)

Ebook 20 Kesalahan Speaking

Ebook 20 kesalah v3

E-Book ini, akan berkongsi 20 kesalahan popular yang sering dilakukan bila bertutur dalam English, apakah punca kesalahan itu, bagaimana cara yang betul, dan 5 contoh ayat yang betul untuk setiap satu kesalahan.

Bonus #3 (Lifetime Access)

iFikir Starter Telegram

Starter Telegram Channel

Special Group untuk bantu anda dapat reminder dan belajar dengan kerap.
Dapat support.
Tak keseorangan bila belajar.

Tapi.. Bonus ni terhad! Mungkin akan di TUTUP Bonus ni pada bila bila masa.

Bila Program Kuasai English ni?

Kuasai English 2 1

DATE

29 May 2024

TIME

8:30 pm

SECARA LIVE

ZOOM Platform

Jangan Lepaskan Peluang! Lihat Bagaimana Kuasai English Mengubah Hidup Mereka!👇

zaid hamid KE
Case Study 7: En Zaid Hamid
Digital Creator
My Story - En Khairul (Pelajar iFikir English)
Case Study 8: En Khairul
Mechanical Technician
En AimanCopy
Case Study 9: En Aiman
Site Manager
Wolf  Pn Ainaa
Case Study 10: Pn Ainaa
Dentist
Panther Pn Nurasyikin
Case Study 11: Pn Nurasyikin
Staff
Nurse

Kuasai English

Kuasai English TIcket 3 Bonuses 1

RM 19

RM 448

Kuasai English – 1 Session (Value – RM199)
Recording – Unlimited access
Kuasai English – Workbook
BONUS #1: Vocab Notes (Value – RM99)
BONUS #2: Ebook 20 Kesalahan Speaking (Value – RM150)
BONUS #3: Telegram Channel, iFikir Starter (Lifetime access)

What you don’t get:

7 Days Speaking Challenge
7 Days Speaking Challenge – Recording Access
Worksheet

*Kuasai English Plus +

KE Hero

RM 39

RM 847

Kuasai English – 1 Session (Value – RM199)
Recording – Unlimited access
Kuasai English – Workbook
BONUS #1: Vocab Notes (Value – RM99)
BONUS #2: Ebook 20 Kesalahan Speaking (Value – RM150)
BONUS #3: Telegram Channel, iFikir Starter (Lifetime access)List item

TOTAL VALUE = RM 399
*Plus package

7 Days Speaking Challenge
7 Days Speaking Challenge – Recording Access
Worksheet

TIADA RISIKO!

Jaminan Pulangan Wang 100%

money back

Ya! Saya nak mula speaking dengan lancar, yakin berkomunikasi dalam masa singkat dengan Program Kuasai English!

Kuasai English 2 1
Kuasai English – 1 Session (Value – RM199)
Recording – Unlimited access
Kuasai English – Workbook
BONUS #1: Vocab Notes (Value – RM99)
BONUS #2: Ebook 20 Kesalahan Speaking (Value – RM150)
BONUS #3: Telegram Channel, iFikir Starter (Lifetime access)

Hanya RM 19 Sahaja

arrow down animated

Frequently Asked Question (FAQ)
(Soalan Lazim)

iFikir English 2024 . All rights reserved.
Dimiliki oleh iFikir Sdn Bhd (202101014280)
Jalan 1/48A, Sentul Perdana, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur
Terms & Conditions .  Privacy Policy . Contact Us

Scroll to Top