Lancarkan 50 Ayat English Masa Kerja

Mula hilangkan rasa susah bertutur Bahasa Inggeris bila mula praktik dengan mudah dalam 100 minit je!

Salam & Hi from iFikir English!

Anda sampai kat sini lepas tengok video ni kan? Dan rasa itulah situasi anda sekarang betul tak?

Walaupun video ni kelakar, tapi apa yang berlaku pada diri anda tak kelakar sebenarnya.. 😢😢

Setuju?

Yang anda selalu mengadap hari-hari masa kerja ialah

“Selalu rasa susah sangat nak speaking, sampai terpaksa mengelak dan terpaksa cakap dalam BM je..” Tick Mark Png Icon For Kids - Whatsapp Blue Tick Transparent Clipart - Full  Size Clipart (#1701281) - PinClipart

” Selalu tersangkut-sangkut bila speaking walaupun untuk perkara simple. Contohnya, nak order makan kat restoran pun kita tak tahu nak cakap macam mana.” iOS icon

” Tahu apa nak cakap tapi tak terkeluar dalam English bila nak cakap. Contohnya bila client speaking English, terus kita rasa gelabah mcm mana nak terangkan...” Tick Mark Png Icon For Kids - Whatsapp Blue Tick Transparent Clipart - Full  Size Clipart (#1701281) - PinClipart

Susah nak speaking masa meeting @ presentation. Terpaksa cakap dalam Bahasa Melayu sebab lambat nak buat ayat English. .” iOS icon

Ini bukan masalah baru, dah bertahun-tahun ada mengadap isu sama. Sampaikan…

🔥 Anda terlepas peluang untuk naik pangkat, dapat kenaikan gaji

🔥 Susah nak dapat perhatian boss. Kawan-kawan pun pandang rendah pada kita..

🔥 Kita yang penat buat kerja, orang lain yang dapat nama sebab diorang boleh cakap English, tapi kita masih struggle nak buat ayat.

🔥 Kerja pun selalu jadi lambat, lambat sebab nak betulkan ayat English ambil masa sangat

🔥 Dan ramai orang tak faham apa yang anda rasa..😢😢

Tick Mark Png Icon For Kids - Whatsapp Blue Tick Transparent Clipart - Full  Size Clipart (#1701281) - PinClipart

“Kalau anda berdepan dengan masalah macam ni, teruskan bacaan 📖 ” iOS icon

Berdasarkan pengalaman kami berhadapan dengan lebih 1000 pelajar dewasa..punca masalah ini adalah.

🔥 Dah lama tak gunakan English. Pernah belajar dlu, tapi tak faham sangat.

🔥 Kat rumah tak gunakan English, asyik guna Bahasa Melayu je.

🔥 Rasa tak yakin nak cakap, rasa sangat rendah diri. Lebih baik cakap BM je.

🔥 Anda memang rasa nak ubah kalau boleh, tapi anda tak tahu kat mana nak mula. 

Tick Mark Png Icon For Kids - Whatsapp Blue Tick Transparent Clipart - Full  Size Clipart (#1701281) - PinClipart

Tak tahu nak mula belajar English macam mana..sampai pernah dimalukan di pejabat…

iFikir English pernah dedahkan kerugian besar orang dewasa sebab lemah English dalam rancangan RTM

“suara malaysia”

Alangkah ruginya kita ada kemahiran tapi tak dapat tunjuk sebab susah nak cakap dalam English…

Jadi untuk mudahkan anda untuk mula semula kami nak tawarkan langkah pertama untuk anda iaitu

Mula Lancarkan 50 Ayat Perbualan English Di Pejabat

(hanya dalam 100 minit!)

Langkah untuk mula bertutur untuk Orang Dewasa 

Apa yang anda akan dapat dalam panduan ni?

Cara bercakap

Dalam 10 situasi yang berlaku seharian supaya boleh respon bila orang tanya

Perbaiki Grammar & Vocab

Ketahui lebih 40 kesalahan Grammar dan Vocab yang selalu dibuat & anda boleh elakkan.

Kurang 100 minit sahaja

Jumlah masa yang singkat untuk keselurahan video singkat. Cepat habis, cepat dapat. 

Terbaik mudah faham Dan Ada Cara sebutan yang betul

Haslia Suwardy

 

Penjelasan yg sangat baik sir, apa yg saya tertanya-tanya semua sir dah jawab dlm video tersebut..tq

Muhammmad Al-Hanif Fakhruddin Bin Abd Awal

Dalam panduan 50 ayat, anda akan tahu 4 perkara wajib untuk mula bercakap

1. Belajar nak bercakap dalam 10 situasi

10 Situasi yang anda akan boleh belajar dan gunakan masa kerja. Antaranya masa meeting, presentation dan report.

1. Going to work (5 Situations)
2. The morning in the office (5 Situations)
3. Meeting (5 Situations)
4. Presentation (5 Situations)
5. Report (5 Situations)
6. Going for lunch (5 Situations)
7. Handling customers (5 Situations)
8. Answering the phone (5 Situations)

9. Going home (5 Situations)
10. Ready for the next day (5 Situations)

2. Betulkan lebih 20 Kesalahan Grammar yang ramai orang silap

Anda dapat belajar untuk elak buat silap yang ramai orang buat bila gunakan English di pejabat.

3. Tambah Vocab & Betulkan sebutan

Ada lebih 10 English Words yang akan di highlightkan yang anda boleh mula berbual dengan sebutan yang betul  

4. Boleh guna 50 Ayat ni dengan yakin.

Anda akan lebih faham maksud ayat dan tahu lebih banyak grammar dan cara sebutan dan tampil confident speaking masa kerja!

Apa yang anda akan terima?

N

10 Lesson Videos

N

50 Audios

N

Grammar Notes

N

Vocab Notes

N

Available 24 jam!

N

BONUS - Telegram Channel Khas

#1. Dapat 10 Video


10 Video pembelajaran yang ringkas dan padat yang akan pandu anda kuasai 50 ayat.  

l

#2. Dapat 50 Audio

Setiap 1 ayat ada dalam bentuk audio yang boleh anda dengar dan ulang dengar dan ulang. Beribu2 kali pun boleh.

#3. Grammar Notes

Ada kupasan tentang kesalahan Grammar yang selalu dibuat dan cara nak elakkan bila kita bercakap supaya nampak lebih mantap. 

z

#4. Vocab Notes

Juga akan disentuh perkataan-perkataan dalam English (Vocabulary – vocab) yang kita selalu guna dan boleh faham untuk penggunaan yang betul.

#5. BONUS - Starter Telegram Channel

 

Anda akan join Telegram Channel khas untuk  iFikir English Starter. Anda akan terima informasi, reminder dan input untuk bantu anda.

Terbukti membantu anda untuk mula bercakap 

Panduan ini fokus untuk nak bantu anda nak mula dengan cepat dan mudah. 

Ramai orang rasa mudah, rasa selesa gunakan English masa kerja, tapi ramai suka bertangguh. 

Jika tak bertindak sekarang, masa akan terus tinggalkan kita…dan rasa susah gunakan English masih tak selesai..

 “Ini Apa Yang Mereka Kata Tentang
Panduan 50 Ayat Ini”

Good the title very important for using everyday. The text is easy to understand

Muhd Azri

Terbaiklah. Mudah difahami

Noraidawani Basahrudin

Offer hari ini,

Nilai asal RM197

RM 10
sahaja!

Tapi, jika buat belian hari ini, anda akan dapat bonus!

Lancarkan 50 ayat English hari ini

Offer hari ini : Panduan 50 Ayat + Panduan Improve Vocab =  RM 247

RM 10
sahaja

PANDUAN MULA SPEAKING DENGAN 50 AYAT ENGLISH

Lancarkan 50 Ayat English semasa kerja untuk atasi rasa Malu, Tak Yakin dan Rendah diri bila speaking

 

PANDUAN MULA SPEAKING DENGAN 50 AYAT ENGLISH

Lancarkan 50 Ayat English semasa kerja untuk atasi rasa Malu, Tak Yakin dan Rendah diri bila speaking

 

Salam & Hi from iFikir English!

Anda sampai kat sini mesti sebab tengok video ni kan? Dan rasa itulah situasi anda sekarang betul tak?

Walaupun video ni kelakar, tapi apa yang berlaku pada diri anda tak kelakar sebenarnya.. cry

Setuju?

Yang anda selalu mengadap hari-hari masa kerja ialah

 ðŸ”¥ Selalu rasa susah sangat nak speaking, sampai terpaksa mengelak dan terpaksa cakap dalam BM je..

🔥 Selalu tersangkut-sangkut bila speaking walaupun untuk perkara simple. Contohnya, nak order makan kat restoran pun kita tak tahu nak cakap macam mana.

🔥  Tahu apa nak cakap tapi tak terkeluar dalam English bila nak cakap. Contohnya bila client speaking English, terus kita rasa gelabah mcm mana nak terangkan..

🔥 Susah nak speaking masa meeting @ presentation. Terpaksa cakap dalam Bahasa Melayu sebab lambat nak buat ayat English. 

Ini bukan masalah baru, dah bertahun-tahun ada mengadap isu sama. Sampaikan anda dah mula terjejas.

🔥 Anda terlepas peluang untuk naik pangkat, dapat kenaikan gaji

🔥 Susah nak dapat perhatian boss. Kawan-kawan pun pandang rendah pada kita..

🔥 Kita yang penat buat kerja, orang lain yang dapat nama sebab diorang boleh cakap English, tapi kita masih struggle nak buat ayat.

🔥 Kerja pun selalu ambil masa, lambat sebab nak betulkan ayat English ambil masa sangat. 

🔥 Dan tak semua orang faham apa yang anda rasa..

Kalau anda berdepan dengan masalah macam ni, teruskan bacaan..

Berdasarkan pengalaman kami berhadapan dengan lebih 1000 pelajar dewasa..punca masalah ini adalah. 

🔥 Dah lama tak gunakan English. Pernah belajar dlu, tapi tak faham sangat.

🔥 Kat rumah tak gunakan English, asyik guna Bahasa Melayu je.

🔥 Rasa tak yakin nak cakap, rasa sangat rendah diri. Lebih baik cakap BM je.

🔥 Anda memang rasa nak ubah kalau boleh, tapi anda tak tahu kat mana nak mula.

Tak tahu nak mula belajar English macam mana..sampai pernah dimalukan di pejabat…

iFikir English pernah dedahkan kerugian besar orang dewasa sebab lemah English dalam rancangan RTM

“suara malaysia”

Alangkah ruginya kita ada kemahiran tapi tak dapat tunjuk sebab susah nak cakap dalam English…

Jadi untuk mudahkan anda untuk mula semula kami nak tawarkan langkah pertama untuk anda iaitu

Mula Lancarkan Sebutan 50 Ayat Perbualan English Di Pejabat

(hanya dalam 100 minit!)

Langkah untuk mula bertutur untuk Orang Dewasa 

Apa yang anda akan dapat dalam panduan ni?

Cara bercakap

Dalam 10 situasi yang berlaku seharian supaya boleh respon bila orang tanya

Perbaiki Grammar & Vocab

Ketahui lebih 40 kesalahan Grammar dan Vocab yang selalu dibuat & anda boleh elakkan.

Kurang 100 minit sahaja

Jumlah masa yang singkat untuk keselurahan video singkat. Cepat habis, cepat dapat. 

Terbaik mudah faham Dan Ada Cara sebutan yang betul

Haslia Suwardy

 

Penjelasan yg sangat baik sir, apa yg saya tertanya-tanya semua sir dah jawab dlm video tersebut..tq

Muhammmad Al-Hanif Fakhruddin Bin Abd Awal

Dalam panduan 50 ayat, anda akan tahu 4 perkara wajib untuk mula bercakap

1. Belajar nak bercakap dalam 10 situasi

10 Situasi yang anda akan boleh belajar dan gunakan masa kerja. Antaranya masa meeting, presentation dan report.

1. Going to work (5 Situations)
2. The morning in the office (5 Situations)
3. Meeting (5 Situations)
4. Presentation (5 Situations)
5. Report (5 Situations)
6. Going for lunch (5 Situations)
7. Handling customers (5 Situations)
8. Answering the phone (5 Situations)
9. Going home (5 Situations)
10. Ready for the next day (5 Situations)

1. Going to work (5 Situations)

1. Morning in the office (5 Situations)

1. Going to work (5 Situations)

1. Morning in the office (5 Situations)

10 Situations

1. Going to work (5 sentences)
2. The morning in the office (5 Sentences)
3. Meeting (5 Sentences)
4. Presentation (5 Sentences)
5. Report (5 Sentences)
6. Going for lunch (5 Sentences)
7. Handling customers (5 Sentences)
8. Answering the phone (5 Sentences)
9. Going home (5 Sentences)
10. Ready for the next day (5 Sentences)

2. Betulkan lebih 20 Kesalahan Grammar yang ramai orang silap

Anda dapat belajar untuk elak buat silap yang ramai orang buat bila gunakan English di pejabat.

3. Tambah Vocab & Betulkan sebutan

Ada lebih 10 English Words yang akan di highlightkan yang anda boleh mula berbual dengan sebutan yang betul  

4. Boleh guna 50 Ayat ni dengan yakin.

Anda akan lebih faham maksud ayat dan tahu lebih banyak grammar dan cara sebutan dan tampil confident speaking masa kerja!

Apa yang anda akan terima?

N

10 Lesson Videos

N

50 Audios

N

Grammar Notes

N

Vocab Notes

N

Available 24 jam!

N

Telegram Channel Khas

#1. Dapat 10 Video


10 Video pembelajaran yang ringkas dan padat yang akan pandu anda kuasai 50 ayat.  

l

#2. Dapat 50 Audio

Setiap 1 ayat ada dalam bentuk audio yang boleh anda dengar dan ulang dengar dan ulang. Beribu2 kali pun boleh.

#3. Grammar Notes

Ada kupasan tentang kesalahan Grammar yang selalu dibuat dan cara nak elakkan bila kita bercakap supaya nampak lebih mantap. 

z

#4. Vocab Notes

Juga akan disentuh perkataan-perkataan dalam English (Vocabulary – vocab) yang kita selalu guna dan boleh faham untuk penggunaan yang betul.

#5. BONUS - Starter Telegram Channel

 

Anda akan join Telegram Channel khas untuk  iFikir English Starter. Anda akan terima informasi, reminder dan input untuk bantu anda.

Terbukti membantu anda untuk mula bercakap 

Panduan ini fokus untuk nak bantu anda nak mula dengan cepat dan mudah. 

Ramai orang rasa mudah, rasa selesa gunakan English masa kerja, tapi ramai suka bertangguh. 

Jika tak bertindak sekarang, masa akan terus tinggalkan kita…dan rasa susah gunakan English masih tak selesai…..

 “Ini Apa Yang Mereka Kata Tentang
Panduan 50 Ayat Ini”

Terbaiklah. Mudah difahami

Noraidawani Basahrudin

Good the title very important for using everyday. The text is easy to understand

Muhd Azri

Berapa harga panduan ni?

Nilai asal RM197

RM 10

sahaja

Tapi, jika buat belian hari ini, anda akan dapat bonus!

Nilai asal RM197

RM 10

sahaja

Lancarkan perbualan English Mula hari ini